31/5 .. 17:00!

hejsan!
ja som sagt, jag vaknade vid halv 12 idag, o jag somnade vid 2 inatt. hehe, jag tog 22 bussen hem igår, hade det riktit trevligt med syster hemma hos henne! o för ett tag sen åkte farmor hem, hon har vart här.. vi gjorde våfflor med glass, mmhm det var riktit gott, så satt vi o prata o det där, det var trevligt! o nu sitter jag bara o tar det lugnt framför datorn, jag är jätte trött, funderar på att vila lite? hm, kanske ska göra det i 1 timme eller nåt.

Farmor, att se dig bli sjukare o sjukare gör ont inom mig... men jag försöker att inte visa det, för då lider bara du utav det! förut var du pigg o du kunde göra i stort sätt ALLT, men för varje dag som går så blir du sämre.. att se dig resa dig upp ifrån en stol som brukar ta nån sekund som kan ta några minuter för dig, att se vilken värk du har i hela din kropp.. se när du blir helt skakig o leter efter luft.. usch, jag lider med dig hjärtat mitt :( jag vet att en dag kommer du lämna oss, men jag verkligen önskar o hoppas att det kommer ta lång tid till den dagen, även om jag ser att du blir sämre o sämre för varje dag... o vet att det är inte så länge kvar, o det gör ont när du ringer o gråter o säger att du är rädd o att du vill leva.. om gud finns så får du leva länge till! .. jag önska jag kunde ta all din smärta o alla dina dödliga sjukdomar.. jag ska kämpa med dig varenda dag, jag älskar dig.


31/5 .. 01:42 (tihi, har gjort en text.. måste ju skriva av mej lite vad jag känner o tkr om dig gubben)

Vers 1
allting börja när du tog tag i min hand/
du gjorde mig varm o fick mig börja le igen/
önskar du kunde förstå, för vill inte bara ha dig som min vän/
har aldrig känt såhär förr, har aldrig varit så kär/

du har mitt hjärta i din hand så vill inte ha det tillbax/
jag trodde valet var rätt, men allting blev knas/
men jag kan inte gå vidare utan dig, så snälla ta min hand igen/
om du kan, om du vill, om du vill ge mig en chans/

för mig existerar bara "du" inte någon annan/
jag lovar, det finns ingen annan som skulle få stanna/
det finns bara en o den jag menar det är dig/
allt som du sa var det sant, för att för mig var du allt/

det är mörkt, utan dig är det kallt/
snälla jag ber dig, jag gör vad som helst/
förlåt mig, snälla ta emot det jag ger i mitt brev/
du är mitt allt, klarar mig inte utan dig mer/

Reff x2

Vers 2
datumet var 3e i 3e, men jag släppte din hand/
jag ångrar mig stark, snälla håll mig i din famn/
min livskärlek, för mig är du han/
tillsammans med dig så ser jag min framtida land/

jag ska bevisa o kämpa, jag vill ha dig föralltid/
tårarna rinner men i hjärtat det brinner/
men det spelar ingen roll, jag hoppas att jag vinner/
vinner över smärtan o får dig tätt intill mig tillbaka/

men om du inte orkar, så säg det till mig/
jag vill inte vara för tjatig, vill inte vara för på/
men är det så, så säg till mig att gå/
hoppas du tror på mina ord, för dom kommer ifrån hjärtat/

du är speciell, helt underbar för mig/
jag minns fortfarande allt, jag ser mig med dig/
visste inte vad jag ville, men nu vet jag vad jag vill/
o du vet dom där tre orden... "jag älskar dig"/

Reff x4


30/5 .. lördag

hejsan!
gårdagen blev rätt lyckad ändå.. vid 9-10 så börja vi snacka med tommy som var hemma hos danne med nysten, manne, tobbe b, tobbe k, kimpan, emme o några fler =) så vi drog oss dit när dom festa! vi gjorde inte så speciellt mkt faktiskt, men jag älskar att vara i nystens närhet! plus så var jag ju med syster hihi.. iallafall så softa vi där osv, skulle egentligen sovit hos syster, men nysten fråga om jag kunde sova hos honom o jag faller direkt o gjorde det såklart.. ska bevisa för dig, gör allting för dig, ska kämpa för dig hur lång tid det än tar! menmen iallafall, förlåt syster, för att det blev att jag sov hos honom istället för dig :/ .. hmm vid halv 3 på natten sen så följde jag med syster till konsum typ, sen var det bara att gå ti vilbergen igen haha fett äckligt i den där stigen eller va det är, det känns som nån följer efter en.. menmen, när jag kom fram sen så drog vi typ direkt ifrån danne, vi satt o snacka lite osådär, sen drog jag nysten gina davve o freddie.. vi följde davve o gina hem ti davve sen så hängde jag o nysten med hem till freddie i typ 20 min eller nåt.. sen gick vi 3 ut o satte oss i solen typ vid halv 5 eller nåt haha, mysigt =) men sen orkade vi inte vara kvar mer efter typ 10 min haha.. så freddie gick hem o jag o nysten hem till honom.. vaknade typ vid 12 eller nåt oså låg jag där o kollade på nysten när han låg o sov, iiiih! sen kollade jag på tv också, sen vid 3 drog jag till syster, för det blev lite knas o tjaffs mellan oss, men det löste sig som alltid.. älskar dig mest! o nu är klockan 19:00 o vi har typ fixat oss o bara softat, vi ska ner ti willy snart o tjocka oss =) busungar vi är.. o så vet jag faktiskt inte vilken buss jag ska ta hem än, men det blir väl lite senare o när jag kommer hem ska jag ut o träffa emil en stund, ska lämna en bandana han fått av mej osådär! sen blir det hem o sitta vid datan eller sova! .. finns inte så mycket mer att säga, puss!


glöm aldrig att du är mitt allt, jag gör allt för dig michael, oavsett om du tror mig eller inte... men jag ska bevisa!



Rastegar - Allt vi kan    ; överbra.


ska aldrig ge upp!

oavsett om det inte blir som jag vill att det ska bli, så kommer det alltid att vara "du o ja" för mig! .. du är det ända som är bra i mitt liv, det ända jag ska kämpa för, det ända jag vill ha! ska bevisa för dig, oavsett hur lång tid det kommer ta.. men om du känner att du inte vill o tycker det är bättre o ha det som det är nu idag, så tro mig... jag väntar ifall du skulle ångra dig, kommer aldrig släppa taget, det är du eller ingen tro på mig.. kommer alltid känna likadant för dig, du är det ända som får mig o må bra o den ända jag kan gå vidare med.. du är alltíng för mig o jag vet att du kanske inte tror på mig.. men jag lovar dig, jag gör allting för dig!  

29/5

hejsan!
sitter hemma hos syster nu.. vaknade upp hemma hos nysten runt 12 tror jag det var <3 det var rätt nice igår! hmm.. sen drog nysten vid halv 1 typ ;p haha så jag var kvar o städade hans rum o shiet hihi jag är både snäll o duktig. sen snacka jag med syster o drog ti henne vid 1 ungefär, hon mötte mej oxå, gullig hon är =) iallafall vet inte vad som händer idag, sånt som märks.. som alltid när ja o madde är, hahaha knasigt! aja, skriver mer senare eller imorgon.. puss!

juste.. har hört låten tobbe k, tobbe b & nysten gjort nu... iih du är underbart gullig o bra nysten.

syster o jag <3

oj 3e inlägget idag =) (28/5)

iallafall klockan är 16:55 just nu o jag ska dra till bussen in till norrköping om 6 minuter hehe. ska träffa syster först, vi ska dra ti mc tror jag o käka o bara sitta o snacka skit, roligt roligt, det var ett tag sen.. jag älskar dig mest sis! .. hmm efter det ska jag dra mig hemåt till nysten, ska bli kul faktiskt! vi hörs imorgon eller nåt =) <3 puss!

nu ska våra sömnproblem bli normala

simon o jag har precis kommit överens om att vi ska vända tillbaka vårat dygn o fixa våra sömnproblem... det funkar inte att vi är vakna jämt fan, det fakkar kroppen totalt! så nu har vi en början iallafall, senast kl 12 varje kväll ska vi ligga i sängen o ingen data efter den tiden! .. sedan med tiden ska vi gå ner till halv 12, kl 11.. osv! önska oss lycka till =)

28/5

hejsan!
klockan är 08:28 o jag vaknade vid 06:13 av att det spöregnar ute.. har varit vaken sen dess faktiskt! jag kunde inte somna om, så jag satte mig vid datorn o har pratat med simon o daniel =) o nu ska jag snart eller ja om 30 min gå till affären o köpa lite frulle sen måste jag vara en liten tjockis oxå (a) måste ju ha godis såklart, men tuggumi ska oxå med haha! sen när jag kommit hem o ätit o allt det dära, så ska jag duscha o börja fixa mig, sedan ska jag vänta på sms/samtal o sedan efter det åka in till norrköping! jag ska vara med nysten idag o faktiskt igår var han underbart gullig o fråga mig i tele om jag ville sova hos han, hihi så det blir det oxå idag! Jag vet inte vad vi ska hitta på, han pratade nånting om att hyra film o det, så kanske det.. hehe fast vi märker, jag är bara så himla glad att jag ens får chansen att vara med han.. finner inga ord faktiskt, det är helt otroligt... underbart! hmm.. juste innan jag drar till norrköpng ja, så ska jag ju få besök av nån utredare gällande skolan, hehe det är faktiskt kul ibland, skit töntiga saker för dom i 7 års ålder ibland menmen haha. men nu ska jag fixa ihop kläder o sånt o gå ner till källaren o slänga in en tvätt sen måste ju jag oxå få på mig kläder innan jag går till affären, så måste kila nu.. puss!


27/5

hejsan!
huh, dagen eller ja morgonen började inte så bra.. blev väck av min lärare, men behöve inte göra det som egentligen skulle göras idag eftersom jag bara sovit 3,5 timme inatt! .. iallafall bella kom hit förut vid 3 och färgade slingor i mitt hår, allt blev bra förutom att det blev fläckar uppepå huvudet... blir att fixa till det eller återgå till mitt svarta! hmm, vad gör jag nu? inte så speciellt mycket, jag tänker för det mesta, mår inget bra alls, skulle kunna skapa floder just nu, allt känns meningslöst, hatar dessa perioder, inget kul alls, mår bara så sjukt dåligt, inget känns bra eller rätt, man vill bara bort! o vill tacka dig simon för du både lyssnar o pratar med mig, är så tacksam o glad för du förstår mig.. <3 o så kan jag tacka selma som skaffa en blogg till mig nu med, hehe tack stumpan jag både älskar o saknar dig massor.. o nu finns det inte så mycket mer att säga, puss!


K hjärta S

hej hej, Kimberly är ny här på blogg.se. ville bara säga att hon är världens härligaste person.. med ett hjärta av renaste guld =) jag älskar henne och saknar henne övermycket! sköt om er people ;) / www.selmasedef.blogg.se

sempan ♥ kimpan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0