norrköping next!

åker in med mammas kille till norrköping om 15 min =) så blir det att umgås med madde ett tag innan jag drar på stan med thim! vi får se hur det blir med dom 3 bockarna hahaha.. ingen utav dom har hört av sig än =( menmen.

uppdaterar nog när jag är hemma hos madde, hoppas ni får en bra dra, pusspuss.

lite brunare!

hahaha men långt ifrån brun. bara inne det ser BRUNT ut, men ute nja.. på väg ditt, hör jag hur en bil saktar ner bakom mig, tror ni inte det var min pappa eller? haha jo.. "vart har du fått dom pengarna ifrån då? ;)" - eh, jadu, jag ehm hitta dom he-he.

pratar med linn på msn, gud så mycket jag saknar henne alltså! läntar till i sommar, då jag ska upp igen & hon kommer även ner då också, underbart alltså.

jaja, bäst jag duschar & det nu, så att jag hinner med allt. pusspuss :)

bild ifrån norrland! haha kliar jag mig i huvudet för att försöka förstå folket? eller kanske bara för att fixa till håret? det får ni aldrig reda på ;) hahaha.

godmorgon

Det var länge sen sist jag kände att jag bara sovit 5 minuter när jag vakna, HELT GAALET snabbt det kändes, "Vaaa har har jag ens somnat än?" haha.

Nu tänkte jag dra och sola en 20 minutare innan jag duschar och fixar mig för en dag i norrköping, eller ska ju iofs sova här.. En dag på stan med Thim :D:D:D och skoj hemma hos de 3 killarna, eller dom 3 bockarna bruse som jag säger.

Jaja, vi hörs senare, nu vill jag få lite mer fäärg! ;)


thim & khim

var och handlade för 30 min sen ungefär, blev pizza, nåt att dricka & godis :$ men jag tycker dock att man får tjocka sig ibland.. har istortsätt camat & pratat med thim hela dagen.. khim & thim, minns det där, vi var så tajta, sen vet jag faktiskt inte vad som hände, men himla kul att prata med honom nu igen, efter 1,5 år! nu så ska jag fortsätta cama med honom, är han den nya jag ska börja cama med? ;) kanske.. haha nja viccy finns ju självklart också med. imorgon iallafall, så blir det norrköping. då ska jag gå med thim på stan! :D:D bättre blir det ju inte.

Thim är fotomodell & grejer :D:D hahaha världsbäst.

mätt i magen

käka nyss kyckling rulle =) mumms! har städat rummet så det är fint nu också, öppet fönster har jag med, eftersom nu kan man börja med det igen :D ääälskar när solen värmer och lyser! snart så ska jag gå ner och tvätta också, shit tror jag är blir en bra hemmafru sen ;) jaja, kanske bäst jag sätter igång med tvätten nu, för jag vill ju bli klar med det och duscha. vi hörs sen, mwaah

När du kom du stod i blom
Så underbart som det var i en dröm jag var
Och jag tror nog att du förstod
När jag sa att jag alltid vill vara kvar
Att jag alltid vill stanna kvar

bjuder på en 1 års gammal bild också, hehe.. liten asså

jag är vaaken

Jävligt trött än, men ja.. 12-13 timmars sömn är rätt OK iallafall =) Blir stan imorgon istället, orkar inte det idag, jag ska nog tvätta o sånt idag istället, städa osv! ae fan, inte ska jag börja prata om sånt direkt när jag vaknat haha. vi hörs sen :D nu ska jag göra nåt att göra, mwaah.

GODNATT

nu går jag o lägger mig efter att ha varit uppe 30 timmar.. nu får vi se om jag lyckas vända på dygnet då =) bra har det ju gått än så länge iallafall.. hoppas nån kan gå på stan med mig imorgon, annars blir det onsdag eller torsdag! jaja, vi hörs imorgon, godnatt!

blir inget sova..

jag håller mig vaken istället! har precis vart och solat med pappa =) lite färg blev det allt, men ett par gånger till behövs vill jag säga haha.. nu vet jag inte alls vad jag ska göra, inte ens på humör att skriva blogg, för har ändå ingenting att skriva om, det blir bara tråkigt att läsa då! o filmtips o det där, det tar nog ett tag innan jag sätter igång med det, musik osv orkar jag inte fixa nu.. men ja, nåt intressant ska jag väl komma på att skriva om, snart! jaja skriver väl av mig senare.

REGN!

jag älskar att ligga i sängen, sitta i soffan, vart som, med en filt runt om mig o höra hur det regnar, verkligen älskar det, varför vet jag inte, men det gör mig lugn. så nu tänkte jag ta min baguett pappa köpt till mig och dricka lite pucko och se på nån serie, sedan lägga mig och vila 3-4 timmar.. och DÅ ska jag sola :D hihi. men vi hörs senare sen, pusspuss.

sova eller inte?

vet inte vad jag ska göra.. antingen sover jag nu och solar till kvällen, eller så är jag uppe käkar mc & solar efter det, SEN sover.. haha suttit o tänkt på det i 1-2 timmar nu, lutar väl mest åt att sova senare!

gör inte allt för mycket, har j*vligt tråkigt kan jag säga iallafall, väntar på att mamma ska skicka över desperate housewives, måååste se! längtar efter nästa avsnitt varje gång jag sett ett.

nu blir det bara en massa önödig text, hoppas jag får mina pengar idag iallafall! vi hörs senare, hoppas inte jag somnar nu, puss & kram. 

dygnar!

ja, jag kunde ju då skrivit inatt, men jag orkade faktiskt inte det, camade med vicky ända fram till 7! vi har skrattat så vi fick ont i magen, även pratat tråkiga saker, yaya..

nu så bakar jag kladdkaka, ska snart diska sen städa mitt rum, sen ska jag belöna mig med kladdkakisen hehe! sen vid 11 kommer pappa hem, då ska vi ta 20 minutare i solarium, så j*vla sköönt! :D måste börja sola nu fan, så fort jag har pengar, ser ju ut som ett vandrande lik.. sen ska jag bada!

måste även säga att jag saknar norrland så enormt mycket, jag saknar min linn, så mycket :( får tårar, vill skapa mer minnen, vi hade så kul tillsammans, vill upp snart igen!

vi hörs senare, nu måste jag skynda mig, så kladdisen inte blir bränd. puss
Justin Bieber ft. Ludacris - Baby


ni vet...

när en person kan med bara några få ord få en att känna sig värdefull, att man faktiskt betyder nåt här i världen, att man gör nytta, att man kan göra någon annan glad, stark och lycklig! eller den där kramen som verkligen är med mening och känsla, gör att det känns i hela kroppen och aldrig vill släppa taget? det där leéndet som gör att hela kroppen blir varm.. eller att få känna en närhet på avstånd eller nära en, som verkligen känns bra, som får en glad, att nån verkligen vill vara med en!

vart är det? den känslan? det är konstigt, men har tappat förtroendet för allt/alla nästan. - förstår ni vad jag menar? har eller känner någon mer så? .. helt förvirrande, jag saknar den känslan! kanske är det bara jag som inte vågar ta emot längre? men då tänker jag "är det så konstigt?" kanske ska försöka möta nya vägar, men vart börjar jag.

(godmorgon?)

jaja, godeftermiddag eller nåt iallafall.. vaknade för 45 min sen, helt galet, trodde aldrig jag skulle sova så länge asså, men tydligen! jaja, prata även med bäkkis i luren nyss, inget speciellt men det gjorde jag. nu ska jag försöka fixa film eller nåt att se på, för jag börjar bli jävligt uttråkad. vi hörs senare, mwaah.

-

vafan ska jag alltid ta åt mig, när jag egentligen inte borde det? sedan får jag ångest & drar ner mig i en deprition, orkar inte med att ha det så, närfan ska jag lära mig egentligen :( fanfanfan, skärp dig nu Kimberly! usch..

jaja, ska försöka sova bort mig nu.. godnatt!

hemma nu!

drog ifrån m, l & j vid 1 idag/igår, hem till bäkka, så duscha vi och fixa oss lite snabbt, sedan bar det av till hageby, där festen skulle vara! vi börja vid 6 ungefär, till klockan 1. det var 36-40 personer där, så det var MYCKET att göra.. fram med massa mat, bort med all, nya tallrikar, glas, bistik, bort med det, nytt nytt nytt, påfyllning påfyllning, påfyllning, bort, bort, bort.. ja ni fattar! men det var ändå kul faktiskt =) tog halv 2 bussen hem, eller ska man säga halv 3 bussen, eftersom man ställer ju fram klockan 1 timme nu ikväll/inatt.. jaja, hemma är jag nu iallafall, men det har vart 3 bra dagar i norrköping iallfall.. just nu mår jag inget vidare faktiskt, blev riktig deppig, haha börjar bli för vanligt.. iallafall, lägger in lite bilder nu med, videosar orkar jag inte nu. puss

Fredags-morgon.. Ludde fyllde 20 år! =) (jag & ludde)

tobbe b, bräähh =D

ludde och micke "dansar" hehe

rolig bild på mig och looolle =)

min älskade bäkkis

lördag, bäkka o jag påväg till bröllopsfesten! =D
(hade inget annat att ha på mig)

bäkka i köket, 5 min paus! haha

tillslut fick vi äta, men dock hann vi inte äta mer än hälften! haha

bäkkis o jag, skit trötta, i väntan på taxin! höhö

har inte blivit något bloggande

pga att jag inte orkat ta tiden att sätta mig vid datan och börja skriva blogg! har haft fullt upp men ändå inte.. som sagt resten utav kvällen igår spenderades med vicky, lolle & tobbe k =) vi hade gaalet kul faktiskt, satt och prata om allt och ingenting, men vi skratta så vi hade ont i magen. gick sen och la mig vid halv 5 men somna inte förens 7-8 på morgonen, och ändå gick jag upp vid 12, jag var så himla trött, men så somna jag om ett tag till idag som tur var, men ändå inte tur, jag som skulle träffat adelina, men det blev ju som sagt inte av då, eftersom klockan sprang iväg!

jag & lolle skulle egentligen varit hemma själva idag tills kvällen då micke & jimmy skulle komma hem efter krogen, men jag bjöd hit bäkka också, gud så mycket jag saknat henne, även om det bara var 3 dagar innan vi sågs innan det! vi satt & sjöng en massa, eller iallafall jag :$ hihi.. sen bjöd lolle hit johanna & josse.. sen bara efter 15 min så kommer micke, tobbe b och några, tydligen skulle dom inte på krogen så det flög in folk genom dörren.. mår inte alls så bra heller, så orkar inte ens umgås med dom, alla sitter i tv rummet nu, det är väl ett 20tal personer!

följde bäkka hem nyss typ också, till stan, sen gick jag hit igen och nu sitter jag här med tobbe b & ludde & pratar, får se vad som sker asso.. är så himla trött med! måste lägga mig rätt snart, eftersom jag ska upp tidigt och åka till bäkka för vi ska fixa oss och sedan dra till ett bröllop!

men vi hörs senare, puss! 

hos dom 3 bockarna bruse!

har fett mycket huvudvärk, vi får väl se om ena bocken fixar en huvudvärkstablett åt mig! :P vi har mest bara chilalt, haha och så har jag pratat i tele rätt mycket, bara fyllon här ju :D omg, nu tjatar lolle om att vi ska röka så ska ut med vickan ochl olle den bästa, puss och heeeeeeeeeeeejjjj................

hos vickan hahah vicky <3

kom hit vid.. kvart över 2 typ, vi har bara suttit och chillat, pratat och skrattat sisådär :D nu så ska vi fixa oss, sen bär det av till stan, så ska vi käka sen blir det ljura till flummarna, nysten, jimmy, lolle, och så är förmodligen ludde & tobbe b där :) men det blir naajs.. vi hörs senare sen, pusspuss.


fixaaaat

har tvättat, åh så duktig jag är! =) även har jag duschat, rätt länge också, haha så jävla skönt! har även packat för 3 dagar i norrköping, usch hatar och ha med mig värsta packning fan.. ska väl fixa mig snart, tänkte åka med mammas kille in till norrköping, men vet inte om jag ska göra det än? vi får se, antingen det eller så åker jag vid 5.

jaja, nu ska jag väl fixa lite innan jag börjar fixa mig själv! puss =)

igår och idag

idag: jaa, jag hann inte skriva igår eller hann gjorde jag väl.. men var för upptagen då jag cama med vicky, haha blir crazy med henne, kan inte sluta skratta och går och lägger mig med både huvudvärk och ont i magen! :D hm, nu så håller jag på att tvättar osv, ska snart hoppa in i en dusch, ska nog duscha i nån timme asså, galet skönt, vattnet rinner ner över kroppen!

igår: till kvällen vid 7-8, drog jag ut med min bellut/bellis, det är bara hennes och mitt ord, så ingen behöver ju använda det :) hahaha. nej men vi drog och sola, efter så drar vi ut och går ett tag, sen när vi är vid netto.. hahaha läs detta:
bella - neej kim, niklas är där!!!
jag (kollar bakåt) - va? vart?
bella - nej, där framme, kolla..
jag - nej jag ser inte en ända jävla människa, vart fan menar du bella?
bella (as garvar) - ooooj! (hahahahahaha)
jag - asså hallå????
bella - det var fan en netto skylt!
jag (då går vi förbi skylten) - jo men hej niklas :)
och så fick vi oss ett gott skratt iallafall, men inte så långt efter skylten snubblar hon på sina egna fötter haha, ja då är man duktig på att gå tycker jag, men hon är söt så det blev ju bara sött.. när jag kom hem sen som sagt så började ju camandet, tänkte flera gånger skriva, men dog av huvudvärk och skratt.. ja, ni får det ju nu iallafall. gamal bild på mig och bellut:

nu måste jag få tag på min pappa så han tar ut pengar åt mig, så jag har någontin i norrköping nu när jag ska dit! förstår inte vad han gör haha, skiter i och svarar mig, han vill nog inte ge pengar till mig xD men vi hörs senare, pusspuss!

städning

nu ska jag snart börja städa mitt rum.. det lígger kläder överallt, ja det är som en bomb här inne! är sjukt trött, men nu måste jag faktiskt, usch hatar när mitt rum är stökigt.

kollade iallafall nyss på andra avenyn, det är ju så galet bra! vill se meer, så får väl försöka hitta nån bra film snart att kolla på efter jag städat oså. imorgon är det torsdag :D:D haha olgis o jempis på g, mwaah.

Lil Wayne - Hot Revolver

old pic's.. 11/2-09


rubriken blir rubrik

kollade som sagt på nya wallander förut "Vålnaden", den var gryyyymt bra, verkligen en av dom bästa :D ville ju inte att det skulle ta slut, huhu hahaha.

annars pratade jag nyss i tele i 40 minuter nyss, haha det samtalet gjorde mig faktiskt på jävligt bra humör :D blev glad, fick skratta en hel del, så det är ju faktiskt bra.. pigg blev jag också, vilket jag dock inte ville bli, men skulle inte förvåna mig om jag blir trött närsomhelst ändå!

har inte så mycket mer o säga, nu skriver gaalet mycket folk till mig på msn, så kanske bäst att se vad dom har på hjärtat och sociala mig :) vi hörs sen, pussar.

hej pratar med vicky hejdå

ja min dag har istort sätt bara sett ut så.. har inte gjort mer än att varit en datanörd hela dagen, men ibland tycker jag dock att man får vara det! har även tömt datan på en j*vla massa skit, att jag ens hade det på datan? över 600 bilder, 100 videoklipp, 50 filmer, osvosv.. ja ni förstår, galet.

ska snart lägga mig i sängen och kolla på nya wallander, TROR JAG JUST NU iallafall haha. tänkte ju sola idag med, men orka jag det? nej.. kanske för att det regna en massa förut också.

grrrr o naffs, massa fötter på torsdag ;) puss på dig olgis ifrån din jempan

godmorgon

eller godmorgon o godmorgon.. vakna för 1-2 timmar sen! har bara suttit här vid datan o tagit det lugnt, pratat med adelina om saker, glöm inte att jag älskar dig. hm, nu vet jag inte vad som händer, ska nog kolla på nya wallander snart :D:D har längtat! ae har inget vättigt o skriva.. längtar till torsdag! mwaah

mojelid vicky hahahahahahahaha <3

herreguuuuuuuuud hahahaha, snackar med vicky på msn och camar :D har ont i magen så mycket vi skrattat haha så synd, mojelider fan hahaha aee.. torsdag blir det att umgås med henne o en massa flummare, då jävlar blire fötter asså hahahaha och jempan hahahahaha.. nej förlåt, ska vara seriös! men kan inte låta bli, fyfan så kul om ni bara anade vad vi menar hahahaha.

har vart i norrköping idag

vakna vid sisådär halv 12, oh vid 12 tänkte jag skriva ett inlägg men blev att jag hoppa in i en dusch och fixa mig lite snabbt, sedan åkte jag med mammas kille in till norrköping! mötte bäkka sedan drog vi hem till hennes moster, eftersom vi skulle vara barnvakt åt lilla alina, eller ja lilla o lilla, hon har blivit så stor alltså o kopia utav jennifer (barndoms vän, men vi har ingen kontakt längre, bäkkas kusin). just det, även när vi hämta alina ifrån skolan, den bäkka o jag gick på när vi var små, så kommer det fram en kille, jimmy han vi då hade som musiklärare, jag trodde inte han kände igen mig, haha men jodå, han tar tag i mig o ler sen säger han "ojoj, du har blivit kraftig du" hahaha fyfan, jo men visst! iallafall så gick vi till affären för att handla saker, sen gjorde vi pannkakor o satt o prata.. skratta gaalet. alina lärde mig även ballet ;) nån som vill se? haha nja tror inte ens att jag vågar visa. vid 8 sen så drog vi hem till bäkka lite snabbt, sen när vi väntar på spårvagnen så vi kan åka o hämta bäkkas mobil som hon glömde, så lägger vi massor glas på spårvagnsspåret som småbarn haha vi ville se vad som hände, fan det sköts ju iväg glas överallt :P usch så barnsligt, men vi var bara tvugna.. sedan tog jag bussen hem kl 10 o nu sitter jag här o bara tar det lugnt, blir nog lite film osv om ett tag om jag hittar nån bra :) jaja, bjuder på lite bilder oxå.

Min älskade Rebecka, gud vad jag älskar denna människa. <3

Alina, kopian utav sin syster, haha sötnos.

DEPRITION

så skriver inget mer än det här......... nu lägger jag mig, godnatt!


skype!

oliver = O, kimberly = K, O + K = OK haha! pratar med lolle i skype fan.. ett bra tag sen jag hörde hans röst alltså o länge sen vi prata överhuvudtaget, men hela dagen idag har vi gjort det.. saknar han faktiskt. pratar om allt och ingenting, tänkte att nu bjuder jag på en bild på han och mig ifrån april 2009, han hade fixat en frilla på mig ;) gaalet duktig är han! (not)

iallafall, blir att ta det lugnt bara oså nu, sen blire väl sängen om ett tag.. kanske blir 1 inlägg till, håll utkik!

jag mår bättre

har precis vart i affären, handlat hem lite saker och även nåt gott till mig, valde en skink & ost baguett med paprika istället för godis, mmmhm så gott! med en energidryck till.. så nu ska jag käka det och kolla på avslutningen på blåsningen.

efter har jag ingen aning om vad som sker, blir väl att prata med lite folk på msn osv, sen kanske nån film oså! jaja vi hörs senare sen! =)


känner mig så ensam

känns som att jag inte riktigt har nån där för mig på riktigt, känner mig vilsen, ställer ofta frågan: kommer jag bli hel igen?
när alla ljusen brunnit ut o alla drömmar tagit slut, vart finns du då?
jag letar bland flydda dar, o alla minnen som finns kvar av det som var..

hos pappa igen

vakna vid 12-1, gick upp och mina systrar hoppa på mig! :) så söta, älskar dom så sjukt mycket. iallafall, sen blev det att sitta lite vid datan o det, sen skjusa mammas kille hem mig till pappa!

igår kväll innan jag gick o la mig prata mamma o jag i 1 timme typ, om vårat liv innan hon träffa simon för 7 år sen?! nåt sånt.. helt galet egentligen vilken uppväxt jag haft och måste säga att min mamma är en ängel, en riktig kämpe! :( älskar henne så mycket!

nu iaallafall, så för jag inte så mycket.. pappa är och hämtar pengar, så om ett tag ska vi dra och sola, det behövs, är som ett vandrande lik fan, haha. men vi hörs senare :) pussar.

kolla vilken fin bild lolle gjorde till mig, på min syster!

Min bebis. <3

Min kaxiga älskling! <3

Älskar dig över allt annat mamma. <3

Mami & jag.. dock gömmer vi oss bakom händerna :D

sängen snart

japp, har bara chillat och så idag :) umgåtts med familjen, men det är alltid mys att göra det. snart ska jag lägga mig, är riktigt trött faktiskt, blir väl nån film eller nåt tv program! haha säger allt i detaljer vad jag ska göra.. men iallafall, har inte så mycket mer att tillägga hmm.. satt i mammas knä i soffan förut, och så bara myste vi i 20 min, som när jag var liten :$ haha jag älskar min mamma hon är bääst hihi.

men vi hörs imorgon, puss på er och goodnatt!

saknar sommaren!

dålig uppdaterning idag

jag vet, men är inte alls på humör, är så jävla seg, huvudvärk osv.. men ändå vill jag göra nåt, men jag har ingen ork till det! fan är det med mig egentligen? jaja.. vi får se om det blir utgång SENARE annars blir det mys med mamma o dom som jag sagt innan :) hmm.. har inte alls så mycket att skriva faktiskt, just därför jag inte skrivit mer än 1 inlägg tidigare idag! vi hörs senare om jag får nåt att skriva om, pussar.

Minns ni denna låt? Marc Cohn - Walking in memphis
lyssna alltid på den när jag var mindre, hahahahaha :$

godmorgon

vakna vid 1 ungefär.. har suttit här vid datan och bara tagit det lugnt! ska nog se klart "the blind side" snart, har 40 min kvar, somna igår var så himla trött alltså.. men än så länge så är den grymt bra tycker jag! efter jag kollat klart på filmen ska jag duscha, sen får vi se om det blir norrköping eller inte :) sånt som märks, hehe.

tänkte bara säga godmorgon till er läsare, har ni sovit gott föresten? :) vi hörs sen, puss

nattinatti

nu ska jag lägga mig och kolla på "The blind side" gjorde inte det förut, tänkte att jag väntar med det tills jag ska lägga, vilket jag tänker göra nu. käka lite godis och dricka energi dryck. blir sista inlägget ikväll för är väldigt trött.. så vi hörs imorgon, hoppas ni får sova så gott, puss och godnatt!

Lil Wayne ft. Nicki Minaj - Knockout

chillination med bror

haha var bara tvungen och använda det ordet, inte gjort det på år och dar! iallafall, sitter med brorsan på hans rum, vi käkar lite godis, småpratar, han spelar xbox 360 och jag sitter vid datan, men det är nice :) länge sen jag (umgicks) med honom. pratar även med underbart folk på msn som ger mig mycket le'ende.

blir nog att kolla på film snart, "The blind side" som swartz tipsa om.. verkar verkligen bra =) så här får ni även trailern som ni kan kolla på:

har inte alls så mycket och säga till er egentligen, bara skitsnack som kommer ifrån mig.. men det är klart, oavsett vad jag gör så är jag underhållande för er. ;) haha nej förlåt är LITE dryg av mig ibland!

skriver av mig senare, massa pussar & kramar.

i stora familjen

kom hit vid halv 2 typ, då vi direkt åkte till viberga och storhandla, patricia och jag höll på och larva oss med vagnen hela tiden haha så himla kul, hon är så söt, min lilla prinsessa! Denise är så himla dryg, hon kommer bli en kaxig brud så akta er boys and girls ;) jaja, efter vibergablev det netto sen godislagret.

när vi kom hem blev det käk och så kom simons pappa :) sen blev det fika! och nu så sitter jag på broshans rum och käkar godis med han och små pratar.. vi kolla nyss på det där med WTC, usch lika hemskt varje gång :(

jaja, nu ska jag fortsätta umgås med bror och prata med min saknade adelina på msn, puss.

MAN ON WIRE

Ja igår råka det bli "Fire" istället för "Wire", men "Wire" är det som sagt! Det är en dokumentär fast ändå som en film och jag tycker faktiskt det var riktigt fashinerande (stavning?). Det handlar ju om liv och död att balansera mellan world trade center som då fanns, men olagligt tycker jag dock inte ska vara haha är jag lustig? Jaja, bra var den iallafall, den tycker jag ni ska se ni som inte sett den!

_________________________________________________________________
nu ska jag till mamma, men jag lovar, det kommer mer inlägg :D i know you love me.

blir nog inte norrköping idag

beror på.. just nu har jag ingen lust, jag har inte fått pengarna jag skulle, visst det behövs inte alltid, men nu hade jag längtat till det, har bråkat/tjaffsat för mycket och lite annat.. blir nog att dra hem till mamma sen istället, orkar inte vara här, jag behöver luft.

vet inte om det är ångest/deprition, tror inte det.. är nog bara allmänt nere pga allt som händer i mitt liv just nu, helt gaaalet.

jaja, jag hör väl av mig sen.

vem har du blivit

jag har tappat förtroendet för dig.. du har blivit den du var för 3 år sen, och jag tar inte längre dig för den jag tog dig för 1 år sen! du får mig gråta dagligen, och det är inte för att jag är rädd, mer för hur jag ska ta mig ut denna situation!? på ett sett ångrar jag så grovt att jag inte bara sa upp kontakten med dig redan vid 11-13 års ålder, då jag behövde dig som mest och ändå svek du mig med varenda ord, varför trodde jag fortfarande på dig efter det? jag har gjort allt för dig, gav nästan upp familjen jag bott hela mitt liv med för att du skulle förstå, visst du har ställt upp på saker med, men mesta dels är att du gett mig lite pengar osv, men det är inte det jag vill, jag vill bara kunna känna den kärlek en far o dotter ska kunna göra, men VART är den? den har dött.. och du är inte ens lidande av det! nu förstår jag varför min bror aldrig litat på dig, varför han alltid är orolig i din närvaro, varför han inte ofta är här.. okej, jag tror han älskar dig, men ofta undrar han för vad han älskar dig!? allt han önskar är att du tog han på samma sätt som du TOG mig, han ville bli behandlad som jag blev, som ditt kött och blod, men du stötte ut han. och det är precis vad som sker nu, viktigare saker kommer in i ditt liv.. jag kommer alltid älska dig för den bra person du är/var, alla har sina fel och brister, men du har för mycket, man räknar mer fel än rätt på dig! men kommer inte kunna säga att jag älskar dig längre, kommer aldrig kunna se dig i ögonen som förut. men som jag sagt innan, när en tid har gått, inser man vem personen är och man ångrar inte, saknar inte, ber inte om förlåtelse, förens man förlorat det!

GRATTIS TILL SIMON & VIKKY!

Nu är klockan över tolv, så igår, den 18/3-10 fick Simon & Vikky en son som heter Milo! Måste bara säga grattis till dom, enormt mycket grattis grattis grattis till att ha blivit föräldrar och för att dom fått ett barn tillsammans! Önskar dom verkligen all lycka nu och framöver, det kommer gå så bra, och dom är så söta tillsammans. Simon säger även att han är skit lik honom, haha men som man brukar säga, sådan far sådan son, visst?! :D:D åter igen grattis och här får ni en bild på deras bebiiiiis.

Nu tycker jag ni säger grattis till dom =) hihi.
_____________________________________________________________
Från det ena till det andra, nu ska jag sova.. vi hörs imorgon, pussar & godnatt!

sorry, men nu är jag tillbaka.

var som sagt i norrköping igår, och även idag faktiskt. umgicks med bäkka hela dagen igår, vi var på stan o träffa josse & david tror jag han hette, sedan drog vi hem till bäkkis och tog det lugnt sedan for jag hem för jag mådde dåligt, men åkte in idag igen.. hann inte med och blogga, men jag kan ju inte alltid underhålla er haha :D umgicks med bäkka idag med, men sen åkte jag till madde och umgicks med henne, haha alltid lika kul! är så galet trött därför orkar jag inte skriva så mycket, men detta får duga.

nu så tar jag det bara lugnt, ska nog se på "man on fire" tror jag den hette? hahaha minns inte, Ida tipsa iallafall om det :) den verkar bra iallafall.

vi hörs senare sen, puss.

David och Rebecka :)

Lilla jag!

Rebecka och jag såg Karlsson på taket ;) hahahaha humor
ni ska få video ifrån det också, meeen det tar sin tid haha.

Norrköping next

Japp, blir Norrköping idag istället för Mjölby.. Så måste springa till bussen snart! Sen får vi se vad som sker när jag väl är i Norrköping, Bäkka möter mig iallafall i rese så ser vi vart vi åker.

Har ingenting och skriva mer, tar med kameran iallafall så det kommer till 99% kort sen ;)
Vi hörs senare, pussar.

blir det mjölby eller norrköping idag?

Hm, det vet jag faktiskt inte ännu.. Men nåt utav det blir det iallafall, blir det mjölby så ska vi träffa nån som Bäkka känner nerifrån Göteborg, och blir det Norrköping blir det att umgås med Bäkka och förhoppningsvis Johan, sen kanske Rille.

Iallafall, ska snart sminka mig, men orkar inte, vem f*n ska jag göra mig fin för egentligen? Haha okej det handlar väl om att se normal ut också, för det gör jag ju då inte utan smink.. Eller? Haha Madde säger att jag är söt iallafall (a)

D R E S S C O D E   T O D A Y

Jaja, innan jag ska sminka mig och allt det där som bara vi tjejer gör och endel bögar såklart, ska inte glömma er hehe, oj nu prata jag bort mig, men som sagt innan allt det så ska jag prata lite till med folk på msn osv! :) Det är ju trotts allt några timmar kvar tills min buss går!

Och när jag ändå håller på och skriver så kan jag ju lägga ut denna video med Falle (Nelson) och Ponta (Anjo).. Länge sen jag träffa dessa killar, blir nog o träffa iallafall Falle i veckan.. Hahaha menmen, här har ni låten som jag inte får bort ifrån huvudet nu. Mwaah


SIMON & VIKKY ÄR PÅ FÖRLOSSNINGEN!

Blir det ett barn idag? Imorgon kanske? Eller var det bara falska vibbar? Hmm, vi får se :D Jag hoppas dom får bebis idaag! Simon skrev till mig på msn för bara några minuter sedan, detta:

Så nu är han iväg, gud vad spänt det måste vara alltså? Och Vikky borde nog vara lite nervös? Önskar dom verkligen lycka till och att det går bra på förlossningen.. Oavsett om dom kan läsa detta nu eller inte, men nu får det vara dags för bebis! Inte ens jag som har nåt med barnet att göra mer än att vara bra vän med Simon och så Vikky längtar riktigt mycket på och få veta om det är tjej eller kille, namn, rund eller smal, bara få se hur söt hon/han kommer va :D hihi.. Tror nog barnet vill ut snart med haha!

Jag vill också ha beeeeebis!!!

DET HAR SNÖAT :(

Godmorgon!
Ja, har ni sett? eller det har ni nog gjort, men herregud.. Inte mer snö? Okej det är inte så värst mycket, men ja menar att det ens kommer mer :( Hoppas det försvinner lika snabbt som det kom.

Av nån anledning så vakna jag 20 över 6 hur pigg som helst?! Lusigt, men ja upp kom jag iallafall, käka frukost sedan börja jag tvätta och det är nu jag börjar bli riktigt trött, men nu måste jag vara vaken för att fixa tvätten osv.. :( Vill sova, vill inte göra någonting idag, eller jo det är klart jag vill, men har ingen ork till nåt? Men idag SKA jag in o träffa min älskling och så hoppas jag att jag får träffa Johan också.

Ja, medans jag tvättar och innan jag ska duscha och börja fixa mig så ska jag kolla på "Valentine's day" nån ny film med Ashthon Kutcher, den verkar bra faktiskt :D Älskar ju honom och romantik som kategori.. Men vem vet den kanske är hur dålig som helst? Att jag stänger av direkt nästan? Nej det vore ett under haha, jag gillar ju istortsätt vilken film som helst.

Vi hörs senare sen, massa pussar till er och en lång kyss till snygging som läser just nu! ;)

godnatt mina läsare

Nu ska jag krypa ner i sängen och tänka på alla mysiga saker man kunde gjort ifall jag hade nån mysig kille bredvid mig! Hahahaha nej nu skoja jag faktiskt, jag ska sova så mycket jag bara kan tills jag ska upp vid 10 o börja tvätta, städa osv, buhuu, men ibland måste man.

Kollade som sagt på "Farsan" den hade jävligt mycket humor men den var ändå gripande faktiskt på nåt sett, iallafall i slutet, sådär puttinutti.. Rekomenderar verkligen den :)

Nej nu ska jag borsta tänderna sedan lägga mig, hoppas ni andra med får sova så gott när ni ska sova o att ni som redan sover o läser detta imorgon (just nu) sovit gott, hehe.. Puss och godnatt. :*

Jag och Johan... <3 - lite över 1,5 år sen!

FILM NU, FARSAN


Yes, nu ska jag kolla på denna film med varma mackor och varm oboy! :D Menar gillar man Jalla jalla och Kopps t.ex, så gillar man definitivt denna (y) Eller vad säger ni som sett den?

Innan jag går och lägger mig så kommer jag självklart att skriva ett inlägg med, så var inte oroliga, jag ska hålla er underhållna, tro mig.. Hihi, som sagt, skriver sen, puss på er alla glada, arga och ledsna.

SOPPA

Mumms.. håller på och fixar soppa just nu md pappa o när det är klart blir det nån bra film att kolla på med lite gott till, bättre blir det inte idag faktiskt! Min huvudvärk börjar gå bort också, riktigt skönt.. Hoppas inte den blir värre bara, så är jag glad! :)

Bli inte oroliga eller nåt liknande nu, jag sitter och lyssnar på Tokio Hotel, hahaha. Såg att Adelina gjorde det, så jag tänkte ja varför inte, haha men endel låtar är faktiskt riktigt jävla bra alltså!

T.ex denna låt är riktigt fin..
Tokio Hotel - Spring nicht (Tyska)

Tokio Hotel - Don't jump (Engelska)


Måste även bara få säga hur mycket jag älskar Rebecka, min barndomsvän, 10 år tillsammans o hur glad jag är för att vi inte glidit ifrån varandra.
Och för att jag har Madelene, hon som jag alltid skrattar med oavsett om vi inte gör någonting, älskar oss och jag älskar henne.
Och såklart min lilla Adelina, hon jag delar allt med, våra planer som verkligen lyckas jämt, vår humor är så anorlunda men oslagbar! loovie henne.
Sen min saknade Linn, hon jag inte ser alls ofta, men ändå håller vi kontakten så gott vi kan, älskar min Linsan.

Jaja, vi hörs senare sen.. pussar!


GODMORGON

Vakna för 20 min sen ungefär =) Tänkte ju som sagt åka in till Norrköping idag men det blir nog inte så, jag mår inte alls bra, har skit ont i ryggen osv.. O jag har verkligen ingen lust o tvätta o det dära nu då, och stressa för att hinna till kl 5.. men vem vet, jag kanske ändrar mig, vi får se hur det blir, just nu mår jag inte alls bra för det iaf!

Är så galet sugen på någonting, så jag ska baka, det första jag gör på morgonen. Men esh nåt gott får man ju i sig då iallafall :D För jag orkar verkligen inte gå ner till affären, frågan är vad ska jag baka nu då? TIPS? =D

Nej nu har jag tänkt ett tag på vad jag ska skriva mer haha.. Men jag ska fixa nåt att baka nu, sen kommer jag med Filmtips I think ;) bara hålla utkik! mwaah

nattinatti babe's

Nu ska jag prata ett tag till på msn med fåtal personer.. Dom flesta sover ju nu så att och det tänker jag med se till att göra snart! =) sängen längtar galet efter mig, eller är det kanske jag som längtar efter sängen? Haha funny. Men tror faktiskt att jag ska ta ett bad innan jag går o lägger mig, så j*vla skönt!

Är sugen på o baka? Men vet inte om jag orkar nu, vet ju inte ens vad jag skulle baka isåfall! :P Haha nej nu kommer jag in på massor utav onödigt ju, har inget speciellt o skriva faktiskt, tänkte mer på att bara säga godnatt till er läsare =) nu ska jag gå o hämta ett stort glas med Bob saft, Jordgubb Smultron & Kiwi smak :D vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Svenska Hollywoodfruar!

Japp, nu sitter jag här med käk & ska strax kolla på Svenska Hollywoodfruar! Missade ju det på tvn, så går in på tv3play.se istället =) riktigt smart ju, jag menar ifall man missar det eller ha andra saker för sig.

Tycker egentligen det programet är riktigt konstigt, men dom är ju så sjuka att dom blir roliga! Haha tycker på nåt sett att dom som är rika osv, ser så jävla billiga ut?! Visst? Haha kanske jag som snurrar.

Nu blir det käk & dessa blondiner haha, puss puss.

JAG HAR EN ÅSIKT!

jag menar när det handlar om ett bråk, ett tjaffs, en kärlek, en vän, skitsamma nåt med handlig iallafall och man själv är inblandad i saken o inte berättar om annat, då tycker jag dock att man ska berätta hela jävla historien, med eller utan namn, kort eller lång, inte fan förklarar man bara den ena dum? eller att bara en person gjort saken/händelsen? utan det behövs 2 till att starta nåt o det blir då i sin följd en handling! JA PRECIS.. jag står upp för saker jag gjort, eller iallafall sånt jag har en handling i, inte lägger jag handligen bara på en person, när det krävs 2 eller fler personer.
håller ni inte med?

men det är klart, alla är olika som sagt.. men tur det, för jag vill helst vara den jag är!


LOVIE!

Vill bara påminna er alla om att jag älskar min Kimbeleej så otroligt mycket! Tack för du finns gumman! ♥ / Adelina

chilldag!

har tänkt på det här med bloggen, ska försöka göra den bättre, och lite intressantare.. just nu så handlar den ju bara om mitt liv. eller ja, mer om min vardag i mitt liv, så jag ska förmedla mer nu! typ filmer, musik, mode, åsikter, hiss & diss, vad tycker ni om det? måste bara hitta nånstans att börja, men det kommer, jag lovar =)
 
iallafall, farmor var här men åkte nyss hem! vi har fikat lite, käkat mat, kollat på tv och bara umgåtts. trevligt trevligt.. nu är frågan bara vad jag ska göra nu? städa mitt rum är en sak iallafall, sen blir det nog bara filmdag!

imorgon ska jag in till norrköping igen, saknar redan min bäkkis. vet inte alls vad som sker, vi får hoppas på att det blir som hon o jag vill. annars blir det väl alltid någonting annat roligt vi skapar tillsammans.

jaja, nu ska jag göra lite annat innan jag börjar med rummet, vi hörs senare sen, ska bättra mig med uppdaterningen osv som sagt. så håll utkik o glöm inte bort ;) i'll be back! puss

godmorgon

vakna för 30 min sen ungefär.. prata nyss med bäkkis i luren! =)
blir nog norrköping imorgon istället, är för trött för att åka in idag.
iaf, såg ju "brothers" inatt, den var gaaalet bra, så se den ni som inte gjort.
hm.. nu har jag ju iofs inte alls så mycket o säga..
ska vara lite social med folket på msn o det, så vi hörs sen, puss :D

FILM & KLADDKAKA!

nu ska jag kolla på "Brothers" vilket jag även ger som filmtips! :D
verkar gaaalet bra, den är ifrån 2009, men jag har dock ej hört talas om den.
nu ska jag krypa ner o käka kladdkaka samtidigt som jag ser den!
här har ni trailern:


vi hörs imorgon, puss och godnatt.

Filosof - Söt inte salt

gaaalet att en låt kan ge en sån känsla i hela kroppen..
så himla fin låt ifrån simon till vikky! texten är galen o hans röst ger känsla.
looooove it, så måste bara visa er, här har ni den:

och även gratis till dom som blir föräldrar vääääldigt snart! :D:D
det handlar om bara få dagar nu.
________________________________________________________________

från det ena till det andra..
varför förlitar man sig på så mycket hela tiden?
livet går upp och ned hela tiden, jag vet.. MEN
det går neråt sen uppåt, sen faller jag längre ner igen..
kommer det någonsin bli min tur att få komma upp ur gropen?!

ayyaa.. vi hörs innan jag går o lägger mig!

BACK ON TRACK!!

har haft fullt upp i helgen, även om det inte skett allt för mycket.
torsdag som sagt, ja då blev det massor utav bullar och mys.
fredag vänta vi hela kvällen på att johan o rille skulle komma, men
tillslut kom dom, i ungefär 40 min, sedan drog dom igen, huhu.
lördag skulle vi träffat några gbg;are, men uuuew för snobbiga.
så istället blev det mys hemma bara :) el nja, vi somna 6 o sov natten lång.
och idag då, jaa.. då hade vi planer men det blev inget av, bara mys igen!
och lovar har inte skrattat sådär mycket på länge, haha och ALLT
prata vi om alltså, fyfan vad kul vi hade :D

just det, i fredags var ju bäkka i skolan med, eller ja på sin praktik!
o hon praktiserar på våran gamla skola, folkparksskolan..
så hon kommer hem med 2 kort på mig o henne då vi gick i 6 års :D:D
gaalet små var vi hahaha, riktigt gulliga.

iallafall nu är jag hemma, och det blir kanske ett par inlägg till ikväll.
pussssss

2 timmars sömn, skit trött o va redan ute o sprang på stan kl 11.

baaaaaad!

hos bäkkis <3

kom hit vid halv 9.. vi har käkat massa bullar o bara tagit det lugnt.
tackar verkligen för att bäkka finns, som får mig att må bra. <3

nu så ska vi väl kanske gå o lägga oss i rummet snart,
om inte johan o rille kommer utanför ett tag, vi märker hur det blir.

jaja, ville bara uppdatera, har inte så mycket att säga.. pussar o kramar!

sover hos bäkka idag

tar bussen in till norrköping lite senare, blir att sova hos bäkka.
orkar inte vara hemma, för mycket tjaffs o allt det där.. blir så less!
så blir bättre, roligare o skönare att umgås med min bäkkis, love it.

håller på o tvättar nu o ska snart hoppa in i en dusch.
men skriver innan jag åker eller när jag är hos bäkka, nåt iallafall. puss

betongblocken - samma betongblock


går in på yt o klickar runt lite, helt plötsligt ser jag denna låt..
har inte hört den på skit länge o jag tkr den är så härligt, haha =)

iallafall, värmen är igång, solen skiner in från mitt fönster, börjar bli varmt.
vet inte vad som händer faktiskt, umgås med farmor blir det som sagt!

har ingen aning om varför jag ens uppdaterar, kände bara att
fingrarna behövde flyta på tagentbordet lite..

vill se "remember me" som har premiär på bio imorgon :( haha
verkar så himla bra juuu..

jaja vi hörs senare, nu äre käk! byebye
i miss my angel.

godmorgon

pratade med johan inatt, 3 timmar & 10 min :D hihi det var ett tag sen.
iallafall,
vaknade för 1 timme sen utav alarmet, som jag glömt stänga av IGEN.
har nyss kollat på andra avenyn, o känner hur ögonen stängs typ..
vene om jag ska in till norrköping idag, för farmor kommer hit
och vill ha mig hemma, hon skulle tydligen göra mat o massa sånt där!
får bli norrköping imorgon istället =)

nu ska jag vila ett tag, uppdaterar sen.. puss 

-

vet att jag inte bloggat på hela dagen.. har flera gånger tänkt börja,
men så har annat kommit ivägen, dumt utav mig.. har eran dag vart tråkig nu?
haha nej jag skoja..

bäkka och jag somnade vid 5-6 imorse, under natten så satt vi o
lyssna på massa musik, prata med lite folk i skype, fixa hennes ögonbryn
osv osv.. sen när vi skulle gå o lägga oss, så satte vi på en gammal film,
"the neverending story" så himla töntigt endel saker, men ändå så bra!

vi vaknar sen vid 2-3 på dagen.. eller grejen är den att bäkka vakna 10 min
före mig, jag vaknar till o ser ögon på sidan utav mitt huvud, så av ren reflex
hoppar jag upp ur sängen, haha måste sett lite roligt ut faktiskt.

vi börja prata på skype, ännu en gång.. men samtidigt gjorde vi fattigariddare
så himla gott.. o om ni inte vet vad det är så är det rostbröd doppade i
pannkakssmet sedan steker man dom o sen lägger kanel o socker på! ;)
till efterrätt gjorde vi faktiskt nåt brunt, kladdigt med chokladsmak, kladdkaka,
jävlar vad god den blev faktiskt, jätte kladdig, med vaniljglass. :D:D

riktigt tjocka kände vi oss haha, så vi tog en varm dusch innan vi tog 7 bussen
in till norrköping, sen på bussen så satt vi o sminka oss, o det blev iiiinte bra.

tog 10 bussen hem, o nu sitter jag här.. har precis ätit pommes me beanessås,
har inte ätit det på riktigt länge faktiskt, åt så mycket att jag mår illa nu. :P

nu ska jag försöka hitta nåt att kolla på o sedan gå o lägga mig o sova!
just det, helt gaaaalet hur man kan ha en person i tankarna hela tiden..
fast det är ju inget fel egentligen, bara underbar känsla.

jaja, nu har ni fått en bok, hoppas ni är nöjda haha. :D
vi hörs imorgon, o då ska jag blogga, jag lovar.. pusspuss & godnatt sötisar.

B som i Bäkka, 10 år tillsammans.. I love you darling!

var nyss o träffa adhd & marteen

gick som sagt ut med bäkka o träffa dessa personer!
jääävligt länge sen jag träffa dom, eller ja iallafall martin, några månder sen.
så det var kul :D men inte sen när dom eller ja robin börja knuffa mig i snön,
och dryga gaalet, blev fett sne på han asso, ouuff så störd hahahaha.

jaja, har inget speciellt o skriva.. blir sista inlägget idag/inatt.
nu ska jag umgås med bäkka :D:D puss på er & godnatt!


hemma med bäkka

åkte in till norrköping, mötte bäkka i rese sen var vi inne på en toa
i en timme hahaha kolla bara denna bild, vilka konstiga speglar!

iallafall, sen åkte vi till stockholmsrondellen o käka Mc'Donalds!
då våra magar svullna upp som fan, måste vart nåt skit i maten hahaha
kolla här.. fast vi tröck ut lite oxå, för att göra oss lite fetare höhöhö ;)

när vi ätit o det sen så drog vi hem till bäkka ett tag, sedan så träffa vi
johan rille dd & johnny, det var najs.. sedan åkte dom o lämna dd & johnny
o kom o hämta mig o bäkka, så satt vi o prata ett tag osv, mys!
sedan så skjusa dom oss till finspång =) o nu sitter vi här hos mig.
bäkka ska sova här så det blir mysigt, sitta lite vid datan o kolla film eller nåt.

kul dag iallafall, som alltid med min bäkkis, men vi hörs senare sen, puss.

godmorgon

jaa, jag somna vid 5 inatt, vilket gjorde att jag även fick sova ut,
UNDERBART faktiskt, annars 5-6 timmar, nu handla det om 9 timmar.

vakna med riktig j*vla huvudvärk.. har precis ätit 2 mackor o druckit oboy.
mitt rum liknar ett helvete, kanske måste städa det snart igen!?
vill in till norrköping men ändå inte, men jag saknar ju johan.

blev på dåligt humör nu också, så bäst att vi hörs sen. puss

ensam igen

lämna nyss bäkka vid bussen, haha helvete vad vi sprang..
o så sprang jag tillbaka, duktig jag är alltid ;)
kanske ska ta det där på lite mer allvar? o springa/jogga varje dag?
hmm, njaa det tror jag nog inte att jag skulle hålla fast vid!

iallafall, vi gjorde kladdkaka & satt o lyssna på musik,
prata med några ifrån göteborg osv, haha skratta galet också.
t.ex när vi åt mackor, så ska jag ställa in grejjerna igen,
jag öppnar skafferiet o ställer in mjölken där, tror vi skratta i 15 min efter det.

nu så vet jag inte vad som sker, ska nog kolla på film snart
sen sova, är riktigt trött faktiskt.. norrköping imorgon då, blir nice.

vi hörs senare sen, puss.

med världens bästa bäkka

mötte henne vid 6 vid viberga, så ehm.. för oss är det väl "storhandla" haha
sen drog vi hela vagnen hem till mig, fyfan så kallt o tungt, men d gick bra!

nu så har vi värmt oss lite, så ska vi göra kladdkaka strax :D mumms!
sedan blir det att chilla o bara prata om allt o ingenting, vi delar mycket.

har inte så värst mycket mer o skriva, uppdaterar mig när hon åkt
o jag då tvärtom, har mycket att skriva om, ja ni förstår, haha pusss!

no make up.

HARDSTYLE

hahaha mmmhm, kärlek alltså! :D:D:D


bäkka kommer förmodligen hit idag istället, jag hoppas det iallafall!
så ska vi ha lite tjejdag/kväll hon o jag, blir perfekt, vad vi behöver.

ska hoppa in i en dusch strax, sedan städa lite på rummet, IGEN..
haha blir ju stökigt lika snabbt som jag städat så.

minns att jag skrev detta sommaren 07 tror jag det var,
hade skit brottom så det blev ju jätte snyggt :D haha vi hörs sen, puss.

dröm blir verklighet?

ja fast på ett anorlunda sett.. har detta hänt er nån gång?
i drömmen gungar jag fram o tillbaka med benen när jag sitter
på en stol, så ett stoltben slår i mina vader hela tiden!

+ massor mer, men det är det där jag behöver veta...
när jag vaknar har jag jätte ont i mina vader? helt skumt..
precis som jag gjort det jag gjorde i drömmen, så himla äckligt.

jaja.. nog om det där med drömmar! vakna för 15 min sen typ,
ska snart ta mig nåt att käka o så ska jag se om det finns nåt
bra att kolla på, antingen på datan eller tv;n. :)

ska nog in till norrköping idag, om jag inte blir för trött asso..
känns som jag vart där jävligt mycket nu, haha men vill in varje dag!
vi får se hur det blir.

haha minns ni denna bild? "snygging!" vi hörs senare sen, puss :*

godnaatt

haha jaa, jag la mig faktiskt i sängen för att sova, men blev väckt typ!
nu har jag suttit här i 1 timme lite mer, men nu blir det sängen igen.
så vi hörs imorgon, orkar inte ge bloggen mer tid o text nu faktiskt.
puss o godnatt.

home again

kom hem för 1 timme typ, var som sagt med johan, underbart.
vi satt o prata medans han spela sitt wow o kollade på wallander.
men det var riktigt trevligt, hände lite pinsamheter också hahaha
fick min mens o hade glömt tamponger o så bad jag johan fråga
sin syster om en, men han bara skratta o sa att jag själv skulle göra det,
o tydligen hörde hon igenom eftersom hon satt utanför,
så hon kommer in o ba här har du tamponger o skratta hahaha :$
fyfan trodde jag skulle dööö alltså, hahaha, ja lite kul iallafall.

nej vi hörs kanske senare, annars imorgon,
nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt utav blåsningen :D puss!

hellu, johan next.

tar 7 bussen till norrköping för att träffa johan i 2 timmar..
sen är jag tillbaka vid datan till 11, hehe.

har inte gjort mycket alls idag, bara tagit det lugnt, tvättat o datan typ.
därför jag inte uppdaterat för jag inte haft nåt o skriva..

men nu ska jag fixa mig sista innan jag åker till johan, pusspuss!

GODMORGON

är så jävla trött.. o dum är jag o stänger aldrig av alarmet innan ja lägger mig
så istället ringer det ett 1000 tal ggr på morgonen så jag inte kan somna om!

tänkte som sagt bara säga godmorgon och att snart ska jag ner till källaren
för att börja sätta igång med den enorma tvätten, haha nevars.

blir nog norrköping en sväng i eftermiddag/ikväll, hem till johan =)
sen vet jag inte vad som händer faktiskt, inte när jag kommer hem eller nåt.

tänkte mest på att bara skriva av mig lite även om det inte är viktigt/intressant,
men ni kollar ju min underbara blogg dagligen ändå ;) moha-ha-ha-ha.

vi hörs sen, pöööss!

fryser galet och känner mig seg..?

kanske börjar jag bli sjuk? jag hoppas inte det iallafall,
för frisk vill jag ju helst vara alltså..

har som sagt kollat på blåsningen hela dagen/kvällen,
men nu finns det inga mer avsnitt ännu, blir att kolla på nåt annat,
men då är frågan, på vad? om ni vet nått bra som går på tv så säg till =)

alla är jäkligt osociala också måste jag dock säga!
är alla ute idag? eller är alla bara allmänt tråkiga idag kanske?
hm.. lägger alla åt sidan nu haha så ska jag krypa ner i sängen.

har jag nämn att jag slutat röka? jajamensan :D riktigt duktig är jag,
3e dagen nu faktiskt, så snart är jag inne på 4e, woho, håll tummarna!

nu har jag faktiskt inget mer intressant och skriva, inte ens detta var det?
men ja, lite fick jag ur mig, vet inte om detta blir sista inlägget ikväll,
kanske skriver jag ett till men om inte så hörs vi ju imorgon sötisar, puss.

nu vill jag allt ha värme, jag vill ha vår nu.. ingen mer snö eller kyla!



bäkka i tele <3

har kollat på blåsningen i några timmar nu :D o mer ska det bli!
fyfan vad jag skrattar alltså, så jävla kul, gaalet.

pratar just nu med bäkka i tele, allt o ingenting.. haha så söt är hon
hon är själv hemma o är livrädd för minsta lilla ljud,
så hon sätter på EMO musik, o tror då att ingen kommer banka på dörren
men det är ju förfan då dom kommer o bankar på dörrjäveln :D
hahahahaha nevars, skämt o sido! älskar min rebecka.

jaja, vi hörs senare sen, pussar o kramar.

-

har städat rummet nyss =) luktar gott o allt det där, men det ändrar
väl sig sen hahaha nej jag skojja.. förstår inte ens vad jag mena själv?
men man kan ta det på mer än 1 sett iallafall.. jaja, har städat iaf.

tänkte åka in till johan idag, men papi vill ha mig hemma, hä-hä-hä
men det är klart jag är hemma en dag då, menar det är ju inte allt för ofta
haha jo kanske, men inte senaste tiden iallafall.. så vi ska kolla film och
käka lite godis, undra hur det ska gå när tjaffsa är det ända vi gör?
hoppas det går bra =) annars blir jag lite arg tror jag, hi-hi-hi

vi hörs sen, pusss på er.

5 timmars sömn...

trött på att gå upp tidigt, o fixa mig osv.. tänker inte stressa med nåt idag,
det här dödar mig, i över 2 veckor har jag vaknat tidigt, o gåt tupp,
till vilken anledning? okej att jag ska in till norrköping, men
jag behöver sova ut också! haha oj, nu fick ni värsta texten, sorry.

tänkte lägga mig i sängen nu o snooza (stavning?) ett tag till andra avenyn!
så vi hörs senare, pussar o kramar! =)

är det något jag behöver, så är det din närhet!

var som sagt i norrköping idag, umgicks med mina kristaller, b j & r.
orkar tyvärr inte skriva så mycket mer om dagen,
huvudsaken är att jag vet vad vi gjort o sagt o vet att det vart bra.

när jag egentligen inte borde kunna bli hel, så har du gjort mig hel,
du har fått mig le när jag egentligen inte kunde röra på mina läppar,
du av alla människor på jorden, o du är den ända som kan det du kan.
skulle kunna ge upp allt bara för att få vara i din famn!

tagga för norrköping idag!

vakna för 1 timme sen ungefär!
ska snart hoppa in i en dusch sedan fixa mig lite..
sen måste jag förbi mamma o hämta lite kläder osv,
sen bär det av till norrköping, till min rebecka, hähä.
sedan blir det att umgås med johan o rille med =)

har inte så mycket mer o säga, lägger in få dåliga bilder ifrån igår ist..
så hörs vi sen, puss!


förlåt för ingen uppdaterning idag

skulle egentligen skrivit innan jag åkte in till norrköping,
men klockan sprang iväg, ja den sprang verkligen, så hann inte..
eftersom jag måste med bussar osv!
skulle egentligen sovit kvar, men det blev ändrade planer.

umicks med bäkka o johan, dom är underbara, alltid så kul.
har vart så glad dom senaste dagarna, hihi för en gångs skull. =)

kom hem vid 12 o så har jag bara pratat med utberg o några i skype,
hahaha så roliga är han/dom :D

jaja orkar inte skriva nåt speciellt.. ska sova snart, ska ju upp tidigt.
sen blir det norrköpiiiiiiiiiing :D b, j, r är på G, yeeeyy! haha godnatt.

godnatt!

kom hem vid 12.. så har bara tagit det lugnt o suttit vid datan!
har som sagt umgåtts med bäkka, johan o rille idag.. underbart,
tack för att ni rädda min dag, tack för att ni fick mig skratta o må bra.

det skulle ju som sagt vart 1 års dagen igår, så klart att jag tänkt på det,
o måste bara säga att du alltid kommer att ha en stor o speciell plats för mig.

jaja nu ska jag lägga mig o sova, sov så gott allihopa.. godnatt!

Johan, du gör mig hel <3

hos älsklngs johan

börjar med detta..
ST, du har inte missat nåt haha :D we're just friends.

iallafall, blev inget uppdaterande igår! pga att jag inte hade internet,
igår skulle jag som sagt träffat carro o allt det där, men det blev inte av
för det hände massor utav saker igår som gjorde att det inte gick.
umgicks då istället med bäkka, johan & rille, o det var underbart!

åkte även förbi vilbergen o träffa newstone haha, drygarsel som ja fixar cigg åt.
efter det blev det mc o sen hem till johan o bara chilla, skratta galet.

har faktiskt saknat min bäkka enormt & även johan som gör mig hel.
o kul att umgås o komma närmare rille såklart haha. :D

sov hos bäkka o nu är vi hemma hos johan igen!
blir att umgås med dessa två o rille idag, kan inte bli bättre.
får se vad som händer osv, uppdaterar mig nog mer när jag kommer hem.

måste bara säga att jag är glad att denna dag spenderas med dessa iaf,
inte världens bästa dag idag.. 1 års dagen, menmen det blir nog bra ändå.

dom är bäst.
puss

norrköping idaaaaag

jajamensan :D ska umgås med carro & även tobbe b, det blir najs!
ska hjälpa tobbe med lite saker, haha han har ju faktiskt skaffat blogg ;)
så tycker ni ska gå in o kolla den: www.tobbeb.webblogg.se
men den ska fixas till lite osv, så mycket vi kan fixa idag.
men vill även träffa min saknade johan, o umgås med honom,
vi får se vad carro vill göra =) hihi.. sånt som märks

iallafall, har duschat o allt sånt, ska packa lite, för åker förbi pappa
innan jag drar till norrköping =) måste försöka fixa lite pengar, hehe.

jaja, ville abra uppdatera mig så ni vet att jag vaknat =) puss


om du läser detta ted, så förlåt!

har inte haft mobilen på mig idag, hade helt glömt bort...
känner mig riktigt dum, men vill iallafall säga förlåt :(
love u teddan <3

knappt ingen tid för att blogga

nej inte då jag är hos mamma iallafall.. har så fullt upp o umgås med mamma och mina systrar! okej även min bror lite sisådär, men han har vart så dryg på sistonde, tonåring nu -.- haha, ja att jag var sådär o 10 ggr värre kan jag inte förstå, usch vad synd jag tycker om min mamma, efter vad hon fick gå igenom.

nu så lyssnar jag bara på lite musik osv, ska snart kolla på film med mami,
sedan blir det att duscha o lägga mig o glo tv med broshan,
som varje kväll.. haha i några timmar o lite små prat, men det är trevligt!

imorgon ska jag in till norrköping o umgås med carro :D:D riktigt najs.
blir att dra till tobbe b o umgås med honom, sen kanske några fler?
ska bli kul o göra nåt :) kan ju inte neka att det är roligt folk det där.

jaja nu ska jag vara lite social på msn med folket innan jag drar mig..
o förlåt om jag är så dålig med uppdaterningar, ska försöka bättre mig,
men då jag är hos mamma har jag inte ens lust med datan.. ayyaa pusss

bjuder på en gammal bild, lite över 1 år!

RSS 2.0