30/6, nu kommer söndag måndag i text o tisdags morgonen..

hejsan!
just nu är klockan 06:32, jag har inte sovit än o jag är väldigt trött men ändå inte.. iallafall jag tänkte berätta om dagarna jag ej skrivit om än.. i söndags vakna jag av att mamma väckte mig vid 12 o ville ha med mig till hällestad till min låtsas farmor o farfar, så jag hängde med.. det blev att vi tog en fika, sedan sola vi lite, sen blev det mat o efter det blev det massor jordgubbar, glass osv :) sedan åkte vi hem vid 7 på kvällen, sedan vid 9 så gick jag hem till ida o vi kollade på nya wallander filmen, tog det lugnt o prata en massa.. sen gick jag hem vid 1 på natten.. och igår så vaknade jag vid 2 o bella ringde, så jag satte på mig kläder o håret i en toffs o sedan cykla vi till bönnern.. haha "en brygga med fjortis brudar o i hopptornet är det massa bratz-killar, medans här sitter vi på gräset o är bäst" ;) haha bästa ja bella o andersson! iallafall vi drog oss hem vid 5 sen ungefär, då jag sedan började fixa mig o sedan gick hem till nyman, det var fest :) jag fick mig några öl, tack för det hehe.. iallafall sen kom emil o några, men en timme efter dom kom så gick jag emi samuel o max hemåt.. då vi sedan stötte på brat-niklas haha fyfan.. ayyaa sen så spred sig alla o jag o emil fortsatte hem till honom, när vi kommer hem till emil så går vi först in i hans rum o kollar, där ligger kim o sover, sedan går vi till köket o fixar käk till oss, mmhm det var gott.. sen gick vi in på emil rum o emil la sig direkt i sängen "jag måste sova duvet syster, jag ska supa imorgon!" hahaha min bror är allt för rolig :) så jag satte mig vid datan i typ 30 min, sedan blev jag för trött så jag försökte klämma ihop mig vid emil o kim, men jag fick ju inte plats.. vilka tjockisar fyfan haha.. så jag smsade pappa vid halv 5 o YEES han var vaken, så jag gick hem då.. så nu har jag typ ätit, jag åt pomme med beanersås eller hur det stavas, så himla gott! sedan snackade vi lite osv o nu har han gått o jobbat o solen börjar komma fram nu, så jag funderar på o gå ut o ta en cigg nu sedan fixa ihop lite saker o gå ut o lägga mig på den STORA gräsmattan några meter ifrån vart jag bor o sedan sola länge länge.. men jag kommer säkert somna, eftersom jag inte sovit än?! haha o de är lite pinsamt, men vi får se hur det blir.. jag skriver senare, puss!

folk som tror för mycket.

ja ni som tror jag typ går bakom ryggen på er eller nåt, glöm det.. det är bullshit, jag liksom har försökt o förklara för er hur det är, men tror du/ni ejj så är det erat val.. jag är med vilka jag vill, jag gör vad jag vill, jag har försökt o göra saker bra, men ni ser det inte, o jag kan inte ändra eran syn på saken/sakerna.. o ni får tro vad ni vill om mig.. men acceptera mig för den jag är eller så kan ni dra, jag tänker inte ändra mig för er! o jag säger det inte bara några, jag säger det till ALLA.

27/6 ;) update om igår o idag!

hejsan!
ja som sagt jag o bella drog ner mot centrum vid 20 i 10 :) haha ingen av oss hade smink så vi sprang o skämdes in på toan i grillen o sminka oss.. efter det drog vi ut o softa tills klockan tillslut blev halv 11 då Kim kom upp på scen med någon mer rappare minns inte vem.. det var riktigt kul, alla rappa med osv, mycket kul, sen när han körde sista låten "Grattis Biggy" ja bella emil o några mer som verkligen kunde låten rappa med som fan, sen sjunger han "HURA HURA HURA HURAAA" o verkligen ALLA sjöng med varje gång, det var verkligen kul o det blev massor med skratt! iallafall efter det så drog jag o bella o hämta våran sprit ända vid mellangrind.. men det gick ju snabbt eftersom vi åkte buss. efter det drog vi en liten sväng med emil nina ted tobbe o sara o drack o satt o snacka, softa, aa ni vet ;) sedan blev det ner på centrum igen.. men aa ännu en kväll som blir lite irreterande en stund, jag förstår verkligen inte hur ni orkar hålla på.. jag gör faktiskt inte det, haha ayyaa, sedan drog sig bella hemåt, så jag satt kvar med emil, kim o en massa folk o bara softa o snacka.. det var rätt okej, men jag började bli himla trött, så vid 3 drog sig alla med en stor taxi till efterfest, men jag drog mig hemåt istället, snacka med mamma lite o så, sen gick vi o la oss! TACK, för den underbart sköna dagen igår/inatt!

hmm.. idag blev jag väckt vid halv 12 fyfan jag trodde jag skulle dö jag var helt trött.. men mamma ville att jag skulle hänga med till min låtsas farmor o farfar så jag gjorde det! vi var där ifrån kl 12 till 7, men det var faktiskt trevligt, vi satt o skratta o prata, fika massor o så sola vi lite också, det var nice.. men det blev nog ingen färg idag hyhy, det var för varmt.. sen när jag kom hem, så tog jag det bara lugnt med mamma sen satt jag vid datorn till kl 9 då jag sen fick skjus hem till min pappa, så nu är jag här :) nu ska jag duscha o om typ 1 timme kommer kim förbi ett tag, han ville träffa mej o min pappa haha chill.. ayyaa vi hörs senare, puss!

update!

nu ska jag duscha lite snabbt, sedan ska jag hem till pappa o fixa mig osv.. sedan ska jag o bella ta bussen till nyman, blir att förfesta där med folket, sedan ska vi ner till centrum o så prata emil o martin nåt om att vi ska upp på grillentaket? ;o haha herregud! iallafall, senare blire som sagt att supa o ner på centrum o träffa allt folk o kolla på fronda, kim o bror! :) denna dag kommer bli lyckad.. men ja skriver inatt eller imorgon igen, hade bäst, puss!

26/6 :D om igår/inatt!

hejsan!
hmm, ja vad vad hände igår o inatt då? :D ja o bellis drog oss till nyman vid 23 igår efter att vi förfestat med oss själva hemma hos mej ;) när vi kom dit så blev de lite kort o sånt först sen massa dricka, sedan blev de massa tele.. jag nämner inte med vem, men det blev rätt mkt tjaffs osv, inget kul men vad gör man? han förstår ju inte mig.. ajja kuk i de, sen fortsatte vi dricka, det var riktigt kul, sedan rappa jag emil o martin som faaan :D fett kul kan ja lova, på en av kims låtar, så vare typ "HURA HURA HURA HURA" i låten o ALLA som var där sjöng det, fyfan vad kul vi hade.. sedan däcka jag o martin i typ 30 min, sen vaknar jag av att han får ryckningar o råkar slå till mig i revbenen haha omg vad ont de gjorde, ajja efter vi sedan vaknat till igen så blev de lite mer dricka o mer sjungande/rappande me broshan o det, sedan blev ja lite social med bellis också men haha hon satt ju o skratta med nyman hela tiden, hon hade ont i käken sen, tokunge hehe.. iallafall sen drog jag emil martin o ted hem vid 6 imorse, fyfan martin o ja trodde vi skulle somna på vägen men "de skiter väl vi i" ;D haha bästabästa! när jag sedan kom hem vid halv 7 så gjorde jag makaroner o gick o la mig.. men jag vaknade vid 10:30 o kunde inte somna om, jag har knappt sovit nåt :( menmen, de blir väl att fixa sig o så snart, sen kanske det blir dricka idag också med folket, sen kolla på fronda o kim, mkt nice, sen kanske emil står på scen med, men vi får se.. ajja gårdagen/natten blev lyckad iallafall, det blir nog denna dag också :) .. vi hörs senare, puss!


vill du ha mer besökare på din blogg?

glöm inte att du kan få fler besökare per dag, fler besökare i veckan, fler besökare i månaden, ja fler över huvudtaget, gå in här isåfall: http://www.viraltrafik.se/?kimbeleej ! där står allting om vad du ska göra osv.

25/6

hejsan!
jag vaknade vid kvart över 2 idag, satte mig vid datan o självklart satte jag på en låt med Filosof.. o nyss så ringde jag bella, vi bestämde dagen o bara prata allmänt! snart så ska jag hoppa in i en dusch o sedan fixa mig, sedan blir det att dra mig utåt med bella o fixa dricka sedan börja supa med folket, wooho, alltid lika kul, ikväll har faktiskt jag o bella kommit överens om att vi ska bli så fulla att vi knappt kan stå, jag vet vi låter som två fjortisar, men ibland måste man ha extra kul.. jag hoppas verkligen denna dag blir lyckad, det har dom flesta vart, bara att inerst inne är jag skadad, men jag försöker dölja det o ha ett leénde på läpparna vilket jag ska ha idag, bellis o kimiis med folket idag, bästa! massa kort kommer nog senare också, hehe så får ni se lite av hur denna dag, kväll o natt blev!

hahaha föresten det finns fan folk till allt, jag blir så irreterad hur trögfattade endel är, o jag skickar folk för jag inte vågar stå upp mig själv? hahaha jag har inte ens nåt att säga dig? det var hon som valde själv o tog ditt nr, omg blir så fucking sne när folk inte kan tänka helt klart, o hur dumma är ni 2 egentligen?! det är ju kul förfan :P haha

p.s ; jag kan aldrig sluta drömma o kämpa, det är ett måste.. men vad kämpar o drömmer jag för?

vi hörs senare, puuuuss!

du var allt jag ville ha...

michael nysten, förlåt för allt.. dina dagar o hela ditt liv blir nog bättre utan mig, men du var verkligen allt jag ville ha!

24/6

hejsan!
förlåt att jag inte skrivit nåt sen i söndags.. jag har vart upptagen totalt o jag kan berätta lite, för jag orkar verkligen inte skriva allt, hehe! på söndagen blev det lite drickande som sagt också o bella kom, fyfan vad kul, alltid kul med emil o dom + min bellis.. sedan sov hon hos mig ifrån söndag till måndag o så åkte vi två till norrköping på måndagen hem till jonte, sen tog vi 23 bussen hem, sedan på tisdagen likadant, fast då svängde vi förbi johan också!

men iallafall, till idag.. japp idag blir det supa o så blir det nog tälta också :D med emil, bellis o alla dom! bäästa, jag hoppas verkligen dagen blir lyckad! puss

TAGGAD :D:D:D

haaaaaaaaallloooojjsan, nu ska jag ut ti emil, jag har 4 öl kvar bara :( menmen de löser sig! roligt ikväll ska vi ha ändå :D plus jonte kmr kl kvart i 10 också, han ska sova hos mej :D sen kanske bella också sover hos mig, mkt kul! BÄSTA IDAG, som dom senate 2 dar! vi hörs seeeeen ja e taggad för en bra kväll nu, byebye o puss!

21/6 :D

hejsan!
ja vaknade vid typ 1-2 eller nåt, tror jag det var hihi.. jag softade ett tag oså, sen kom bella förbi mig en sväng, det var kul.. det blev lite skratt, "b <3 k - så ska det va!" hmm, iallafall sen drog hon o jag satte mig vid datan igen o nu har jag duschar o det.. o nu så har jag tagit en iskall öl :D fyfan så jävla gott, o så ska jag börja fixa mig nu också, idag blire supa igen! 3e dagen i rad, riktigt kul kan jag lova! blir att dra ut med emil, martin o alla dom, sen kommer bella också :D o jag försöker få jonte att komma hit, men han vågar inte :( .. aja nu ska jag fixa mig o försöka få i mig mer öl.. jag skriver senare eller imorgon.. jag finns på luren; 0765978255, puss!

20/6 :D

hejsan!
idag vaknade jag vid 11, tog det lugnt osv bara, sen vid kl 2 åkte jag in till norrköping o köpte cider av rose, tack bebis. iallafall sen så tog jag 3 bussen tillbaka hem igen, o när jag kom hem började jag fixa mig osv, sen vid kl 6 drog jag ut, ja skulle till parken vid slottet.. o när jag är halvvägs så börjar det SPÖREGNA.. jag var dygnblöt sen :S fyfan säger jag bara.. iallafall när jag kom fram dit så softa vi ett tag, satt o snacka o så, sedan blev de att börja öppna cider o dricka, men emil o martin såna busisar, snodde av mej också :D haha! iallafall sen drog jag o emil o handla godis.. men det blev lite mer än vad vi hade tänkt oss.. det blev för 103 kr, det tog slut snabbt också.. massa chips o lösvikt, men det var gott :D hmm efter det typ drog martin o fixade öl till mig o broshan, mkt snällt, sen blev det mer drickande, det var riktit soft.. vi satt vid slottet osv o bara softa, lyssnade på musik o det.. sen drog vi längre mot själva slottet o emil o martin hoppa ner till en håla eller nåt med galler o allt haha.. sen skrämde en massa tjejer som var där, omg hahahaha ja bara garva trodde inte en sekund på dom! men det var kul iallafall =) efter det drog vi till gamla badhuset o tänkte göra lite saker (a) höhöhö.. men de blev inget av så alla drog sen, fast jag o jeppe hängde med emil hem, jag gjorde min o emil speciallitet eller vad man säger? nudlar med curry o öl :D hahahaha fyfan det var nice! sen kolla vi lite på filmen shottas, den är riktit bra.. men emil o jeppe däcka typ när filmen gått 20 min, så jag drog mig hem vid 3 eller nåt helt ensam haha o fluma! aja när ja kom hem sen så snackade jag lite med mamma, sen däcka vi båda, puss på denna dag!

19/6 :D midsommar!

hejsan!
syster kom till mig vid 2, då vi bara satt o snacka osv.. sedan blev det käk, mmhm vad jag älskar midsommar mat :D sedan ringde bella o fråga ifall hon kunde joina o de klart hon fick! så efter käket o det, så drog jag o syster o mötte min älskade bror emil o sen max, sen mötte vi 4a tobbe också! sen drog vi oss hemåt till emil, dit sedan bella kom efter 30 min! hon hade sprit också som hon o jag dela på, fett nice! vi började dricka direkt, sedan fick vi öl också, väldigt nice! efter några glass o nån/några öl börja vi känna av det, oooh vad jag älskar känslan, så länge sen! efter ett tag drog vi alla oss ut, men syster skulle åka hem, men det var ju som sagt kul o ha henne här.. sedan drog jag bella emil tobbe o max till fest på NO:1 :D fifan det blev riktigt kul, det var kul på vägen dit också haha man måste alltid dryga sig lite ;) iallafall vi var på NO:1 i typ 1-2 timmar, sen börja ja nyktra till lite, o vid 2-3 drog jag mig hem som sagt, så åt jag mat som avrt kvar ifrån tidigare på dagen, mmmhm! sen däcka jag skönt i min säng, puss på idag!

TODAY =D

hejsan!
dagen började lite seg osv.. har inte alls vart på bra humör! men det blev bättre till eftermiddagen/kvällen =) plus har jag pratat med jonte i tele också :D haha han är så gullig när han är full, helt lost o yr ju, haha aww! vi pratade lite om att han skulle komma ti mej på söndag, mycket kul, hoppas han håller det också, hehe! hmm, nu ska jag hoppa in i en dusch, sedan självklart efter det måste jag ta på mig body lotion o anstikts cream som vanligt ;) nice? jaa, det är det. hmm efter det blir det skräckis med lillmolly :D wooho, alltid lika kul, men jag har faktiskt börjat bli rädd? hur kommer det sig, när jag skratta som 13 åring åt riktigt läskiga filmer, medans mina vänner satt o var livrädda?! tihi.

imorgon så kommer syster till mig, fy vad glad jag blev när hon frågade det! =D först ska vi käka massor med god midsommar mat, sen massa grillat, godis, osv.. sedan blir det att dricka litegrann, fast det kanske blir mycket för mig? hehe busigt!

sen vill jag tacka simon för han räddade min natt.. massor med tårar o tänkande i timmar, men jag kunde somna med ett leénde, tack simon, du är bäst bror.. aja.. jag skriver mer inatt eller imorgon, puss!

hehehohohihihahahyhy

PUFF PUFF, mmmmhm


smärtan tar övertag.

det gör ont att sakna dig så mycket, om du gillar mig..
så finns det inte ens ord som kan förklara vad jag känner för dig!
jag vill se oss i en framtid, jag vet inte hur långt du ser..
men jag vill se oss i flera flera år.. men som det är nu, DÖDAR MIG INOMBORDS!


tihihihihihi

PUFF PUFF, mmmhm

about igår!

hejsan!
jag tog 5 bussen in till norrköping, hoppade av i eneby o gick i laburinten till johan, hehe! sedan softa vi ett tag satt bara o snacka, sedan kom lennie o hämta oss, vi åkte runt lite oså, sen hem till lennie o softa där! boooww, länge sen jag skratta så mkt "jag fryser får jag låna din jacka? eller nej Zin Kim kanske är i den, han kommer döda mig" .. allt handlade fan om kim, fyfan det blev ju tjatigt, men man kan ändå inte låta bli att garva åt johan, haha bästa med johan, alltid.. iallafall sen så vid halv 10-10 kom vi hem till johan igen, o jag fram med kameran, jag var ju tvungen att ta bilder.. jag satt där vid datan först o fota johan, men sen tänkte jag bilder på oss två måste jag ju ha? så jag la mig bredvid johan o vi tog massor med kort, fyfan vad kul vi hade! sedan fick jag låna en "playboy" tröja av honom =D o jag älskar ju den där parfymen så jag spruta ner hela tröjan med den, höhöhö h6.. men nu kommer några snygga bilder på mig o johan, puss!
  


?!?!?!?!?!

du blir precis som förr.. allt går före mig, man hör inget av dig? är det detta jag är värd? är det såhär du behandlar? om det är så, så orkar jag inte med dig, då kan du dra faktiskt! jag har inte vart perfekt, jag har sagt förlåt o försökt kämpa o bevisa att jag menar det, men hur fan ska jag kunna bevisa o kämpa när du inte visar nåt? fyfan allt blir precis som förr, det var därför jag gick? .. allt är bra till en början, men sen fuckas allt? ser du inte? .. tror inte så! o jag hade bestämt mig för detta nu, men har du bestämt dig? du säger två olika saker.. jag börjar bli tveksam nu, ärligt.. så här kan det inte vara, du får en liten tid på dig nu, om du inte visar nåt så jag känner att jag gjort det bra, om du inte  visar det jag visar, då funkar det inte.


norrköping next!

hejsan!
förlåt, jag har inte orkat skriva faktiskt.. men kände att det behövdes nu! jag vaknade vid 1 idag, hoppa in i en dusch direkt, jag duschade säkert 20-30 min, fyfan så skönt det var, kokhett vatten, jag var helt röd efter, men jag älskar't! ajja, som sagt idag ska jag ju hem till johan :D <3 fyfan så jävla kul, jag har saknat han otroligt mycket, så idag ska vi ha KUL, jajamensan! snacka massa hemlisar, skratta massor, o hitta på nåt roligt bara, som alltid, jag älskar att vara med johan, vi har alltid så kul! plus så har han min favorit kill-parfym, så jag ska spruta ner hela mej :D haha.. jaja, min kamera ska med också, så bilder kommer! bobhöna o kimarley, ska bli som förr! :D <3 ajja, nu ska jag sminka vidare, jag skriver senare o det, puss!

btw, på midsommar kanske jag ska med emil o några få till en ö, o supa :D men bara kanske, vi får se.. men det skulle ju faktiskt vara kul egentligen!

bobhöna + kimarley .. jag älskar dig

JAG SAKNAR OSS.. ENORMT!
"jag är du o du är jag"
jag önska allt var som då.. du var personen som hjälpte mig igenom allt förr, du var personen som fick mig att stå på mina ben även om jag ville falla, du var personen som gav mig styrka ifrån sig själv, du var personen som fick mig le ett äkta leénde, du var personen som fick mig känna mig älskad o betydelsefull, du var den jag klarade ALLT med, du är den ända jag skulle kunna klara allt med! du är inte som andra, jag har aldrig träffat nån så fin person med sånt underbart hjärta innan!


såhär är det..

ja, såhär är det.. jag är trött på dom flesta? är ni äkta, eller leker ni bara, utnyttjar eller vad man ska kalla det? jag är absolut inte perfekt, o gör jag nåt fel så vill jag att ni påpekar det.. det finns tydligen ingen som är äkta till max!

..........

det regnar inom mig just nu, jag skulle kunna gråta floder! det känns som nåt saknas inom mig, jag känner mig tom, ärligt talat, jag känner mig helt död.. död inombords!

update for todaaay.

hejsan!
ja som sagt, madde var här idag! vad har vi gjort? först så tog vi det bara lugnt, satt o prata lite med min mamma! efter det gick vi ner på mitt rum o gjorde det mörkt, sedan satte vi på dom sista 4 avsnitten av prison break! så himla bra, helt sjukt vad bra det var.. men nu är det slut, fan också, jag vill se mer mer mer! ja, slutet var inte så bra heller, jag börja t o m gråta, eller ja, jag fick några tårar! jag levde mig in i det så himla mycket.. usch att det är slut, menmen, det var riktigt bra! ja vad har vi gjort mer? vi gick till ungdomshälsan, eftersom jag hade gyn-tid... men det var stängd o det blev något fel, missuppfattningar, osv! så vi gick hem till mig igen, o systers mamma kom hit o prata lite o sånt också, massor med skratt fick vi.. jag mamma syster o systers mamma.. det var kul! dom åkte för ungefär 20-30 min sen!

vad ska jag göra nu? jag är faktiskt riktigt trött, det känns som om jag aldrig är pigg längre faktiskt?! icke bra, jag måste nog sova mer.. ja funderar på att sätta på en film nu eller den nya serien som mamma tagit hem, hmm.. vi får se hur det blir! o på torsdag gissa vem som kommer hem då? jo min michael :D jippi.. ja saknar han nåt grymt mkt! ajja vi hörs senare, puss!




MÅSTE BARA SÄGA ATT FILOSOF ÄR MIN IDOL!

måste som sagt bara skriva ut så ni ALLA vet att Filosof är min idol, jag menar det verkligen! booooww hans röst DÖDAR! jag smälter hans röst är så jävla stark helt sjukt, ÄLSKA ÄLKSA BÄSTA FILOSOF! .. min fakking idol! :D:D <3<3<3<3<3

syster är hos mig!

hejsansvejsan!
syster kom hem till mig för ungefär 50 minuter sen, mycket nice.. hm vi ska väl softa hos mig ett tag sisådär, sen blir det nog att dra ut med martin o några, emil var det också! blir att softa o yra i finspång hehe, skit kul? njaa sånt som märks. iallafall, vid halv 6 ska jag till gyn, I hate! menmen, sånt som vi måste. jaja, nog med skrivande jag skriver mer ikväll om vad som har hänt, nu ska jag ut o röka med syster, mmhm, puss!

vaknade nyss av att syster ringde! :D

hejsan!
vaknade för 10 minuter sen utav att mammas kille kommer ner o säger "madde är i telefonen kim!" eftersom idag ska hon komma.. jag har inte hört mitt alarm på mobilen, jag gör aldrig det? det är skumt, menmen.. jag kom ju upp nu iallafall, så strax ska jag hoppa in i en dusch sedan blir det väl att gå ner mot centrum o hämta syster hehe o så tar jag med mig min älskade syster patricia också!

idag blir det väl att bara ta det lugnt o vara hemma hos mig, syster ville ju träffa min mamma också eftersom det var så länge sen, sen kanske vi går ut o yrar lite i finspång, det är alltid kul om man är med rätt folk som sagt :)  jaja, nu ska jag duscha.. skriver senare, puss!

godnatt (K) ... plus, r.i.p therese johansson rojo!

klockan är 01:02 nu, men innan jag går o lägger mig var jag tvungen att skriva lite om therese johansson rojo igen.. när jag gick in på hennes kompisars blogg o läste om allt, så kunde jag faktiskt inte hålla mig ifrån tårar! jag kände henne inte, men jag tycker det är så hemskt, jag förstår inte hur man kan mörda nån för svartsjuka? fyfan, det skulle ju finnas andra sätt att lösa det på? men inte mörda... fyfan, hoppas verkligen dom får ett helvete som gjort det mot henne, jag menar det verkligen, ett HELVETE! .. therese verkade vara sån snäll o go tjej, som nästan alltid skratta, älskade att umgås med sina vänner, festa o bara ha kul.. o så vacker hon var! 

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9991716
på denna sida kan man se bilder o namn på dom som är misstänkta för att ha mördat therese, osv! .. helt sjukt, tycker så synd om therese verkligen äkta vänner: jennifer, emma, ina, sofia, elin o felicia, dom lider verkligen.. hm, vet inte direkt vad jag ska skriva, men jag hoppas iallafall att dom som gjort det får ett rent helvete, det är dom värda till max.. så som dom förstört så mångas liv nu, o visst dom har förstörs sitt eget också, men det är dom verkligen värda som sagt, mer tycker jag dom ska få!! nej gud, nu är jag arg..

menmen, nu ska jag kolla på prison break o sedan sova! .. R.I.P THERESE JOHANSSON ROJO! (F)

hemma igen! =)

hejsan!
ja vart ska vi börja.. jag tog 8a bussen hem, det är alltid skönt o komma hem tidigt, eller iallafall rätt så tidigt! när jag kom hem vid halv 10 sen så åt jag faktiskt 2 stora mackor o drack ett stort glas oboy, jag måste faktiskt säga att jag blev rätt mätt o FYFAN så gott det var nu faktiskt haha!

ja, just nu så sitter jag bara vid datan o glor ärligt talat, jag blev sugen på o skriva av mig lite.. t.ex att jag bara sitter o glor o har ont i hela kroppen pga att jag saknar nysten så enormt mkt, har faktiskt tårar i ögonen också just nu.. jag har inte träffat han på 6 dagar men det känns som 100 år, fyy jag klarar verkligen inte av att vara ifrån honom så länge.. o jag kommer få vänta ända till torsdag tills jag får träffa han igen, för att han är med davve till davves kusiner i åtvidaberg! menmen, jag längtar verkligen otroligt mycket till torsdag, det är det ända jag ser fram emot.

klockan börjar springa iväg tycker jag.. ja funderar på o sätta på en film eller fortsätta o se mina sista 3-4 avsnitt av prison break! tror faktiskt det blir prison break, det är så himla intressant o bra, jag älskar't.. jaja, det blir kanske lite mycket skrivande nu eller? hm ja, jag tror så.. jag skriver imorgon igen era godsaker, puss!
 
 

vi är trötta!

hallojsan!
jag o syster vaknade runt 2, då vi gick upp direkt o tog oss nåt gott o åt, det blev 2 mackor för mig o min gulliga syster satt o åt macka o nån tropisk-frukt.. ja, lite blandade saker! efter det gick vi ut o tog en ciggarett, mmhm det är alltid gott efter man ätit.. nu är vi på rummet bara, som vi vart ända sen vi hade rökt klart, syster ligger i sängen o slappar o jag sitter här vid datan o kände att jag behövde skriva av mig lite här på bloggen.

vad händer idag då? hmm, det är väl sånt som märks.. vi får snacka med lite folk o se ifall dom vill träffa oss, annars blir det väl att vi är själva med varandra, men det är väl inget fel på det? vi är ju rätt vana, hahaha!

ja, juste.. nysten har faktiskt inte ringt eller hört av sig idag o klockan är ändå 15:45 nu.. aja, han gör väl det senare, men det blir nog inget träffa honom idag iallafall eftersom han ska iväg.. ja nu finns det inte så mycket mer att säga, det känns som att jag har skrivit av mig av det jag vill få ut just nu, vi hörs senare, puss!

är med syster!

hejsan!
ja denna dag tänkte jag egentligen spendera hemma hos pappa med farmor o broshan, men det blev lite ändringar eftersom att jag sakna min syster madelene o min underbara michael så mycket.. så jag åkte in till norrköping med 5 bussen! jag drog mig direkt hem till syster, vi tog det mest lugnt o prata o sånt bara, sedan blev det käk o det var grillat.. mmhm så gott det var! efter det gick vi upp på rummet o la oss i sängen o pratade ett tag, sen blev det massa smsande, med olika folk.. o maria var en av dom alla, så vi gick ut o träffade henne eftersom hon var den ända i klocket jag smsade med, eftersom det är där jag är! efter det åkte jag o syster till stan o köpte glass på Mc'Donalds, riktigt gott men riktigt kladdigt hyhy, just det emelie o sanna var där också, min söta kork, vilket vill säga är emelie jag menar! det var kul o snacka med dom tjejerna också.. sedan vid 23:50 ungefär kom spårvagnen o vi åkte hem.. nu har jag precis ätit också, det blev en macka bara, jag blev iallafall mätt haha o ett glas juice, mmhm gott! plus så fick jag nåt skratt problem, jag kunde inte sluta skratta typ, men nu är det bättre.. o nu ska jag gå o ta bort sminket sedan blir det film med syster, mycket nice!

imorgon eller ja idag eftersom klockan är över tolv, så ska jag träffa min saknade nysten, jag har inte träffat han på 6 dagar men det känns som typ 100 år.. saknar han så otroligt mycket ='( menmen, senare idag ska jag träffa han.. o eftersom han ska iväg idag också i några dagar, till tisdag eller onsdag så efter det så lovade han mig att vi skulle ses o va så mycket jag ville, JIPPI.. jag är glad! jag älskar verkligen honom, hihi.


norrköping next.

hejsan!
jag saknar min nysten o min madelene helt otroligt mycket, jag vill träffa dom NUNUNU.. så jag bestämde mig för att ta 5 bussen in till norrköping, ska till syster, sen försöka få tag i baby, hur nu det ska gå.. önska mej lycka till haha :) och idag blir det kanske att dra på fest, eller det blir nog så, det ska bli kul o hitta på nåt, det var riktigt länge sen, iallafall när jag vart i norrköping o det. nej nu ska jag ta o börja fixa mig, vi hörs, puss!

 syster o jag <3

BILDER & LITE INFO! woohoo

hej nattugglor! haha, eller det kanske inte är så man brukar säga? jaja det spelar ingen roll, jag är så rolig så! klockan är redan 01:47 så datumet har slagit över till 13/6 nu hehe, intressant? kanske inte.. men faktiskt så väntar jag på att prison break ska bli klart, o medans jag väntar tänker jag lägga upp lite bilder, som ni kan kika på! =)

vi börjar med en bild på mig hehe.. lite ego är jag, men så ni vet hur jag ser ut! japps

och här är en bild på mig o mina underbara systrar!
hhohoh

fy, jag kom just o tänka på en sak, jag är trött sisådär, men inte direkt sov trött? fast det kanske beror på att jag gick o la mig vid 12 imorse o sov till kl 5.. men jag tycker ändå det är lite, men vi får se! jag hoppas verkligen jag kommer kunna somna snabbt, jag behöver massor med sömn!

idag kanske selma kommer hit också?! men jag vet inte, vi har inte pratat på några dagar om det faktiskt, så vi får se hur det blir.. om inte så kommer nog jag åka in till norrköping skulle jag tro, men man vet aldrig, det kan ändra sig snabbt, jag kanske bara vill vara hemma, hmm vi får se!

nu tror jag iallafall att jag ska sätta på en film, men först måste jag få bort min bror som ligger helt utsträckt över hela min dubbelsäng! jävla skitunge haha.. ååh det ska bli så skönt att sova i min dubbelsäng igen, istället för bara en normal som jag har hos mamma, min säng är nåt jag saknar faktiskt, så man kan sträcka ut sig helt o det där, mmhm.. men nu som sagt ska jag byta om o sätta på en film eller prison break det beror på vad jag är sugen på om 5 min.. vi hörs folket eller aa nattugglor haha, puss!

R.I.P Therese Johansson Rojo...

jag har läst i tidningen o på internet om händelsen o på en blogg som några nära vänner till henne gjort! .. jag ville bara skriva att det är helt sjukt hur man kan göra sådär? dom som döda henne var väl runt 15-16? FYFAN så sjukt, idioter.. hoppas ni verkligen får ett HELVETE, det dom gjort är helt sjukt, jag blir tårögd när jag läser o tänker på det, men samtidigt så jävla arg! menmen, som sagt det finns människor till allt, om man ens kan kalla sådant folk för människor..
Men jag o massor, jag tror alla hoppas du har det bra i himlen Therese Johansson Rojo, vila i frid.


hos pappa, med farmor o broshan!

hej på er! jag gick o la mig vid kvart över 12 idag fyfan, bara sovit en o en halv timme imorse ju.. så det behövdes o så vakna jag vid 5 eller nåt o då snackade jag med pappa osådär, det är ju pappas helg men jag visste inte om jag egentligen orkade åka eller inte, men jag gjorde det eftersom farmor kanske får åka till sjukhuset, hon har blivit sämre, hennes lungor är helt pajjade o trasiga, verkligen inget roligt för nån av oss, men fy jag kan tänka mig hur farmor känner, eller nej det kan jag faktiskt inte, hon går o vet om hela tiden att hon kan behöva åka till sjukhuset närsom, att hon ska dö.. visst alla ska dö, men hon vet att hon kan dö närsomhelst liksom.. så jävla hemst, ja lider med henne! men vi har fått massor med skratt idag iallafall, vi kollade på talang 2009 o det blev mycket skratt som sagt, en tjej var ful i munnen tyckte farmor, så hon sa "en liten hammare skulle man ta fram o slå ut tänderna på henne hahahaha" .. jaa då kan man verkligen säga att vi alla skrattade.. o så var det nån liten kille som sjöng, visst han var bra men han sjöng ändå falskt osv, men farmor gilla det verkligen, ja det kan jag lova! hon sa hela tiden "den lilla killen ska vinna, min lilla grabb, åh han är så bra, han är min, min lilla kille, han är då duktig, han ska vinna!" hahaha kevin o jag bara satt o skrattade som idioter, sen skulle hon berätta nåt, jag minns inte allt, men det var nån som var liten eller typ 7 typ som fes o så kom det en bajskula.. jag vet man brukan säga en bajskorv eller nåt.. men farmor sa faktiskt bajskula, herregud vad vi skratta men iallafall så var det en kille som fes o så kom det en bajskula, men han märkte inte det förns nån halvtimme senare, o då tar han den o stoppar i munnen o springer till sin mamma o säger att han hitta en köttbulle hahahahahahaha, det var länge sen jag skrattade sådär mycket, oohja, det var verkligen roligt kan jag lova! sen var det massor mer saker, gällande det på tv, vad farmor sa, eller så berättade hon historier! ja det var riktigt roligt.. iallafall nu satte jag mig lite vid datan, kände att jag var tvungen att skriva av mig lite som sagt! hmm, snart ska jag göra nåt riktigt gott o äta o nåt gott att dricka, sedan ta med mig lite godis oxå, det är ett måste för mig haha, sen ska jag o bror kolla på Darkness Falls eller Twilight, men vi vet faktiskt inte vilken än.. darkness falls har vi liksom sett rätt många gånger o twilight har jag bara sett en gång o kevin ingen gång, men han tror den är så tjejig, men jag tycker inte det, jag tycker den är för både tjejer o killar! menmen, jag ska övertala honom om att vi ska se twilight, annars får det bli någon annan film, men vet inte riktigt vilken än, hehe iallafall, vad finns det mer att säga? jooo att pappa inte hade cancer, eller det var väl en början eller nåt men det kunde dom fixa till, fyfan vad glad jag är, sån himla lättnad o få ett posetivt svar, men han kommer att få gå dit rätt regelbundet sisådär, men hellre det! o så vill jag också skriva av mig lite gällande nysten, jag älskar verkligen honom, nåt så otroligt mycket plus så saknar jag honom massor, jag har inte träffat honom sen senast 5 på eftermiddagen i tisdags.. det är fan länge sen, iallafall för mig, hihi men jag har väl blivit beroende av honom, ungefär som mig o ciggaretten haha. jaja nog med skrivandet nu, ni som fortfarande läser hehe, förlåt för det blev lite mycket, men det är roligt att du/ni läser =) .. nu ska jag gå o ta nåt att äta o sedan blir det sängen! Föresten, hoppas selma kommer imorgon.. om inte, vad händer annars dårå? jag vill till norrköping isåfall, ajja, vi hörs folket, puss!


12/6 .. 12:05 ; MIN BLOGG ÄR KLAR!

hejsan!
nu är min blogg designad, fin o klar! =) den är gjord av emma, riktigt snällt av henne o riktigt duktig är hon.. gå gärna in i besök hennes blogg o kollar runt lite o läs: http://ehmsii.blogg.se
men nu börjar vi ifrån igår.. runt 5 tror jag det var så drog jag mig hem till ida, sedan åkte vi till lidl, världens nästan bästa affär haha o handla godis, läsk o saker för att göra taco =) mkt nice.. sedan drog vi oss hemåt mot ida igen o käka osv, mycket gott o mycket trevligt prat! sedan blev det lite lite godis o lite sminkning, sen drog vi oss ut o träffa martin, eric, ted o ngåra först.. sen drog ida jag martin o eric ner mot centrum o softa där, men sen drog sen dom mot allt folk längre bort mot grillen men ida o jag satt mobbade kvar på en bänk haha.. men det var roligt, sedan ringde min saknade älskade michael o så prata vi rätt länge, typ 30 min.. mkt kul plus är han så söt när han är full haha aww.. iallafall efter det var det var vi på centrum ti typ 2-3, ja orkar faktiskt inte skriva allt vi gjorde eftersom jag däcka vid 20 i 9 imorse o vakna kl 10 för jag var tvungen att dra hem.. haha ja o martin har fan flummat natten lång :D vi är så jävla roliga o bäst, alla vill vara som oss nanalalahuhu! hmm, iallafall o nu är klockan 12:05 o det känns som att jag måste lägga mig o sova faktiskt, men jag ska somna till prison break, mkt nice jajamensan! och innan jag slutar skriva, vill jag bara tacka emma igen för hon fixat min blogg, den blev riktit bra.
vi hörs senare folket, puss!

11/6 .. 00:45

halloojjsan i stungan hahaha.. nevars, men jag snackar massor med ida på msn! mkt nice =D blir att hitta på massa skojjs med henne imorgon eller aa idag, vi ska checka massa film o sen käka massor med gott, wooho! sen blir det att sova med henne i hennes lägenhet, ensamna HAHA pervoo-ida you knoow ;) hahahahahaha! iallafall, om 15 min ska jag upp o göra varm oboy o sedan nåt att äta, sen kolla på prison break med broshan =D tjockt med nice.. hmm vi hörs senare idag, puss!

JAG SAKNAR MIN SÖTNOS MASSOR...
MICHAEL NYSTEN, DU ÄR MITT ALLT <3

solat o vart hos farmor!

hallojsan därsan, klockan är snart halv 7 o ja kom hem för typ 30 min sen.. jag har vart iväg o solat, mmmhm det var riktit skönt! men jag tog fan på 20 minuter o dom där solariumerna är sjukt bra, helt nya o allt.. så jag blev faktiskt lite röd, ojoj men lite bränd det gör inget, det går bort på 1 dag ändå =D men det var riktit skönt.. o när jag går ut därifrån så kommer maria (emils syster) så tog vi en cigg o snacka lite, sen skulle hon med in o sola, hehe! iallafall, när jag sen hade solat gick jag upp till farmor där pappa också är o har vart i 1-2 dagar o kommer vara kvar i några dagar till.. vi åt lite osådär, sen prata massor, det är alltid kul :) men sen en tråkig sak, jag fick reda på att pappa vart på sjukhuset osv, o det låter absolut inget bra :'( vet inte vad jag kommer göra ifall det inte är posetivt! åååååhhw................... :(  aja, det finns inte så mkt att göra, menmen.. jag glädjer mig iallafall åt denna dag, den var riktit mysig.. jag älskar er, pappa o farmor mest!


jag döör av trötthet :S

hejsan!
klockan är fakking 09:45 nu.. jag vakna halv 9 utav att kevin min bror ville fråga mig ifall han skulle se bra ut på skolavslutningen o de klart, stilig vitklädd o shiet haha gullig han är :P <3 iallafall, ja pratade med pappa i tele förut, ja skulle fråga ifall vi eller iallafall om jag kunde få sola idag o det, o de är klart jag fick.. men sen fick ja veta massor andra saker, fett nervös o ledsen över de där! menmen, bara hoppas på det bästa :/ .. min pappa har vart på sjukhuset o sånt, det är det de handlar om hoho! iallafall, jag ärsjukt trött eftersom jag somna vid 4 inatt o vakna halv 9, vilket inte är bra! haha så funderar på o vila till en film eller nåt? men vet inte vilken haha.. ajjjjjaaa jag skriver mer sen, puss! =)

9/6 .. home again!

hejsan!
klockan är 5 i 12 så jag tänkte att jag börjar skriva nu, än när klockan är efter 12, så slipper jag berätta om igår, när jag nu innan kl 12 kan berätta om idag =D hahahaha.. cp är jag! iallafall jag drog som sagt igår till norrköping, men hallå ojj nu blev det att jag kommer berätta lite om igår ändå, menmen :P igår drog jag till norrköping som sagt, drog förbi bäkka också, vid rådhuset, eftersom hon jobbar där =) det var mkt trevligt, har inte träffat henne på länge faktiskt! hmm.. sen efter nån timme så drog jag hem till baby (nysten) o eftersom kl redan var 5 över 9 på kvällen då så blev det sängen dirr! haha, massa mys o massa film, eller nej faktiskt inte mkt film, bara 2 filmer ;o woow, rekord tror jag! haha iallafall, vi somna rätt tidigt också, mkt bra! ;) jag vaknade sen typ vid 20 över 4 halv 4, då låg jag o kolla i några minuter på hur söt min sötnos är när han sover hihi, sen gick jag upp o tog bort sminket o satte på mig nya rena kläder :) sen när jag var klar så vakna sötnosen haha.. o vid 10 i 5 efter han duschat o allt, så drog han till sin mor o det, sen 5 i 5 drog jag ti spårvagnen o åkte hem till syster =) där fick jag mina saker jag beställt ifrån oriflame =D jippiii! hahaha.. sen efter ett tag drog vi oss till rådhuset eftersom bäkkajobba själv, men vi var där bara i typ 40 min, det var för kallt o så var vi sjukt hungriga, så maddes pappa kom o hämta oss o körde oss till klinga o så köpte vi hamburkare o shiet :$ vi är tjockisar höhö.. menmen, sen drog vi oss hemåt till syster igen, o så käka vi o det, snacka lite osådär, sen sprang klockan iväg så vid halv 10 var jag tvungen att gå till spårvagnen så jag hann med 10 bussen hem! plus mamma var snäll o mötte mig, puss på henne! nu ska jag också gå upp ti mamii o försöka tigga till mig en cigg (a) haha! .. o så innan jag slutar skriva nu så vill jag bara säga att johan hanquist är den mest underbaraste o bästaste person jag känner, ärligt han är så jävla godhjärtat o allt, asso booww, finner inga ord.. har gjort allt med han fan, jag älskar honom enormt mkt, 17/5-08 - ett datum att minnas.. bobhöna & kimarley föralltid.   hmm... vid 1 ska jag sova iallafall, o somna till pb ;) puss!


11:11 .. jag är trött men ändå pigg?!

hejsan!
jaröö, jag somna vid kl 4 inatt fyfan säger jag bara, hela natten o min sömn förstörd! ;s menmen, det är väl jag värd hah.. iallafall jag ska duscha strax o snart kommer lillmolly ti mig oxå =) cigg (K) hahahahaha, nevars, men de var ett tag sen! hmm, sen blrie o fixa sig o allt, plus mamma måste komma hem o fixa tvättmaskinen som det hänt nåt med ;s jag MÅSTE ju förfan ha kläder, omg jag blir gaaalen kan jag lova höhöhö... menmen, nu fåre vara nog med skriv, ja tror ni fattar? ;D haha .. o så måste jag bara säga att jag älskar michael, JAAA DET GÖR JAG :D <3333 hahaha men grrrrr mmhm raaawr på dej snygging ;) du o ja nysten, grrrrrrrr hahahahahaha vi hörs, puss :D


8/6, 03:31 .. fuckad kväll o natt TOTALT, men till slutet blev de bra.

som sagt fuckad kväll o natt totalt.. jag hatar detta, så barnsligt men på ett sett förstår jag, menmen lägger mig inte i längre,låter dom hållas.. o ja skriver inte ut vad eller namn, det får vi ta på msn ni som är nyfikna men det är bara dom närmaste som får veta! höhö.. iallafall, det är sjukt hur mkt jag älskar nysten, boooww, han är mitt allt.. plus det kanske blir så att jag flyttar hem till honom snart :$ tihi, men inget mer skrivande för nu är klockan halv 4 o jag ska upp kl halv 9, för jag har soc möte o shiet ;s sen vid 5 senare idag på eftermiddagen så ska jag in till norrköping till min älskade micke. hmm, aja jag måste verkligen sova nu, ja uppdaterar mig senare! o föresten, simon (filosof) är en sån sjukt underbart bra vän, like a brother! iallafall GODNATT =) pussheejjs!

o så ni vet så kommer ja inom kort, så snabbt som möjligt byta nr! men det kmr mer om de senare idag eller imr ;)

7/6 ..

hejsan!
det var ett tag sen jag skrev nu... vet inte vart jag ska börja eller så, men jag orkar fan inte med detta längre! jag är ett misstag som skapar problem o sabbar o fakkar allt, så vad ska man med en sån som mig till?  jag vet inte vem jag är, jag känner inte mig själv eller nåt, jag vet inte vad jag ska ta mig till! jag behöver ett bra självförtroende i allt för o kunna klara av att lyckas med saker o sedan inte sabba det igen, men jag har inget självförtroende? så hur ska det gå att börja lyckas, hur skaffar jag självförtroende... herregud, vem fan är jag? jag vet itne vad jag vill längre, jag vill inte o tänker itne göra nåt förns jag lärt känna mig själv.. o jag tänker skita i allt istorsätt, inget illa emot er, men vi märker om jag svarar eller inte! vill börja om ifrån ruta ett... men då måste jag ge upp allt, o börja om på HELT NYTT, men vene om ja kan det.. aja vi märker hur detta blir, jag ska iallafall lära känna mig själv nu.. jag orkar inte må som jag mår nu, sabbar allt, vet inte vad jag vill, kan inte tänka klart o bara fakkar allt.. det regnar inom mig! hejdå

FÖRLÅT TILL ER ALLA SOM JAG NU, DÅ ELLER IALLAFALL NÅNGÅNG SÅRAT!
jag önskar jag kunde få det ogjort, allting som inte vart bra jag gjort.

4/6 , trevligt. haha

hejsan!
åkte som sagt in till norrköping igår med 7 bussen =) o när jag väntade på bussen i centrum så kommer ermin också o ska åka med bussen, fett rolig kille det där haha, mkt skratt blev det.. menmen sen blev hämtad i rese utav tobbe b, mkt snällt.. o så satt nysten o emme i bilen oxå hehe! iallafall så drog vi oss till tobbe b ett tag softa där o så, sen bestämde ja o nysten oss för att dra hem istället, för vi palla nt gå så sent... o när vi kom hem till han så la vi oss i sängen o så o kolla tv o myste lite, sen gick vi o hämta film istället, för det var inget bra på tv haha.. vi typ ändra film efter de hade gått 10-15 hela tiden, haha ingen var ju fan bra, sen så kom ja på filmen blodsbröder o sa att ken ring var med i den, haha så vi kolla på den, fast ja typ somna innan ens halva filmen hade gått hihi.. hmm, det var gårdagen! o idag så vakna jag först 10, sen 12, sen kl 2.. o vid 2 ringde tobbe b o sa att han skulle komma o hämta mej o gulliga nysten, så det var bara att upp o klä på sig kläder o gå ut! haha ja hade ju inte ens sminkat mej eller nåt,hade sovit med smink o det också, pinsamt värre! iallafall så softa vi hos tobbe ifrån kl 2 till 15 över 8 =) för vid kvart över 8 åkte tobbe b, emme, kimbelie o nån kille o handla, så jag joinade med dom så fick jag skjus ner till resecentrum, mkt snällt där jajamensan.. iallafall igår o idag vart riktit kul o bra =) jag verkligen älskar att vara med nysten, älskar att vara i hans närhet, är så himla glad att ja ens kan vara med han.. är så himla glad! slutar aldrig kämpa... hmm, juste =D mamma har tapetserat o målat klart mitt rum, nu är saker uppsatt o sånt också, de saknas bara nån talva sen äre priiiiiiima =D det blev faktiskt bra, jag är nöjd! .. nej men fan jag börjar bli lite trött asso, ja funderar på o kolla på desperate housewives eller prison break, det var länge sen! men tror de blir dhw.. ja kanske somnar, eller kanske inte.. vi får se, ja kanske kommer in på msn o de senare sen om ja som sagt inte somnat, annars finns jag på mobilen =) ni som har mitt nr, är dom ända som får ringa ;) haha.. godnatt, puss!

GE MIG SOLEN TILLBAKA, JAG VILL SOLA!

3/6 .. 11:25 { nkpg idag =D

hejsan!
ojdå.. jag skrev visst inte igår! men lite kortfattat ifrån igår då, jag snacka med simon (Filosof) i tele i 40 min haha fyfan det var kul =D sen så flumma ja bara vid datan + så fixa mamma o jag mitt rum, vi måla mitt rum eller aa en vägg vit.. så det blev bra, sen tog jag det bara lugnt, la mig redan i sängen vid 11 halv 12 o kolla dhw, det var riktit bra! juste, så släpptes också en ny diss till Zin Kim, med Tobbe k, Tobbe b & Filosof! =D fett tööööng var den, höhö.. hmm o nu ska ja väl typ snart leta upp vad jag ska ha för kläder idag, buuurrh de är lite kallt ute, så inte så tunna kläder idag inte, nepps.. efter det ska jag duscha o sedan börja sminka mig, sen tar jag 5 bussen in till norrköping =) ska vara med världens underbaraste michael, vet faktiskt inte vad vi ska hitta på? nåt blir det väl tror jag, annars blir att bara vara hemma hos han.. o så ska jag sova där hos han också, det blir nice! .. + idag när jag åker iväg o det så ska mamma fortsätta med mitt rum, hon ska tapetsera o det, sen fixa upp alla saker på väggarna o det som jag ville ha det, hehe så det kommer nog bli bra. menmen, bloggen uppdateras väl mer senare eller imorgon, puss!

föresten, jag har lite o säga.. men vet inte vart jag ska börja för det finns ju så mkt o säga, men vem fan är du? du leker nån som du inte är, skryter om dig själv, shiet lägg ner din mes... o kolla så du beter dig? shiet, knullar folk som om dom vore horer, du säger det är för dig du får dom i säng? men hah, det är inte du, du går bara på dom svaga ditt äckel.. kolla vem som egentligen är en hora? skojjaru me mej shiet.. o kolla vem som snackar o säger "hoppas du håller vad du sagt" men vem fan är det som bangar? eller tar typ 98 år på sig? haha jo du! o föresten... du behöver nog duscha, kolla alla äckliga vaxklumpar i ditt hår, shiet det är vidrigt, inte fräsht o när bytte du kläder sist? shiet uue... o din musik, eller vad ska vi kalla det? nåt påhittat? du kommer ingenstans med att rappa om ditt jävla knark, vad tror du egentliegn? är du cool? lägg ner! .. du är en levande varelse utan hjärta, vet inte vad man kan kalla dig. finns så mkt o säga, men vet inte hur ja ska säga det, shiet vad gjorde jag med dig? ett stort äckligt misstag, ALLTING... o lilla gubben lägg ner allt nu, sluta leka, för det du leker är ingenting.. inse att som du behandlar blir du nu behandlad... TWWWWWIIIIIIIIIIIIIII!

ja vad ska man säga.. fyfan!

klockan är kvart över 4 o jag o pappa är helt osams... detta funkar inte! han kasta ut mig på ett underligt sätt, så nu ska jag flytta hem till mamma igen, vilket både är kul o tråkigt. menmen sånt är livet, blir att börja packa o så nu, sen flytta till mamma ett tag, sen blir det nog att flytta tillbaka, men vi behöver luft ett tag o inte es på ett tag.. jag känner inte igen dig längre pappa, men jag älskar dig ändå, men detta är nog bäst för oss båda, ett litet tag.. o tack till dig mamma för du finns, jag älskar dig mest.. tack för allt ditt stöd! .. pooh lite jobbigt idag asso, så det blir ingen norrköping heller! menmen, pusshej!


1/6 .. 14:45

hejsan!
jaha ja.. jag vaknade vid 9 idag utav att bella kom hit =) din lilla skolkare hehe.. iallafall så softa vi ett tag osådär, haha sen flumma vi galet vid datan o med varandra, det var riktigt kul, massor utav skratt kan jag lova, sedan så fixade vi oss litelite o sen drog vi ti netto o handla massa tjockis-saker (a) sen drog vi oss hemåt igen, o hennes kille kom nyss o hämta henne, så nu har hon dragit.. o nu ska jag börja fixa mig det sista, sen försöka hitta kläder vilket jag säkert inte kommer göra... jag MÅSTE köpa kläder, jag har fan inget alltså! iallafall sen tar jag som sagt 5 bussen in till norrköping o ska vara med emma hehe, roligt värre.. sedan ska vi träffa gulliga michael faktiskt, pussen där.. sen blir det nog att träffa fabbe en liten stund också =) .. tror dagen kommer bli riktit trevligt, hoppas på det! vi hörs, puss!


1/6 .. 01:45

hejsan!
haha lite sent jag skriver.. men jag såg nyss filmen Twilight ! fyfan jag är kär i filmen, herregud.. den var helt otroligt BRA.. det är sjukt, riktigt jävla bra, lite anorlunda, kärlek o massa som jag gillar, gud jag älskar filmen =D haha vilken mes jag är.. jag längtar tills 2an kommer! .. menmen, eftersom klockan är så sent o jag ska in till norrköping imorgon eller klockan är ju över 12, så aa idag ska jag till norrköping så kanske är bäst att gå o lägga mig nu.. ska vara med emma faktiskt, det var riktigt länge sen, så det ska bli kul.. oså ska vi åka o träffa nysten också, iiih <3 menmen, godnatt, puss!

RSS 2.0