har ingen dator ännu..

för just nu sitter jag hemma hos emil, mycket nice.. sov här inatt med linnéa o kujtim.. kujtim på golvet o ja emil o linnéa i sängen, fett skönt, men lite trångt hahaha :P annars vare nice. hmm, jag har flyttat också, riktigt roligt, mycket bättre i den nya lägenheten.. vet faktiskt inte vad jag ska skriva, mår inte heller så himla bra o får inte fram några ord knappt.. ayyaa jag uppdaterar mig när jag fått internet hemma igen! om jag inte är hos emil eller nån med data.. pusssss

GODNATT ALLA BLOGGLÄSARE!

nu är mina kläder klara, så jag ska hämta upp dom och sedan gå hem till VÅRAN NYA lägenhet om man säger så :) hehe! .. blir också att sova själv o jag lovar det är faktiskt rätt läskigt :P för ingen lampa funkar eller någonting, för strömmen är inte på än, hihihi.. men det går nog ändå! .. sova ut det ska jag också göra, sköööönt, det var länge sen!ayyaa, nu ska jag väl bege mig av, sov så gott allihopa, pusspuss! (finns på luren om jag inte somnat)

p.s: på fredag kmr linnéa älsklingen ti mig =) & ja ska även färga svart hår då igen!
1,5 års gammal bild.. hahaha, men det bjuder jag på.. svart på G liksom!

FIXAT GALET =DD

men nu är jag i gamla lägenheten igen, kom nyss hit typ.. jag har fixat galet mycket där uppe som sagt, riktigt nice blir det :) .. snart nu ska jag duscha faktiskt, mycket sköönt! sedan blir det att ta det lugnt en stund till vid datan sedan upp o lägga mig, hehe! .. har snackat massor med johan o luren idag, fett nice & så har jag också pratar med kujtim & linnéa =D nice alltså.. ayyaa, finns faktiskt inte så mycket mer o skriva om.. så vi hörs innan jag drar ti nya lägenheten o ska sova! pussssss

upp till nya lägenheten!

japp,  jag har vart här nere ett tag nu, för jag har käkat pizza osv, mycket gott hehe! .. iallafall nu är allt flyttat till nya lägenheten bara att datan står kvar, annars är det helt tomt ahah! men det är för att internet finns inte i nya lägenheten än, men det kommer nog snart! .. jag måste säga att jag är riktigt trött efter allting idag faktiskt, öjöjöjjjjj haha.. men nu ska jag bara möta molly för hon vill kolla det nya stället ;) sedan ska jag fixa galet där hemma! jag uppdaterar mig mer senare, pusshej.

GODMORGON!

gick upp för en timme sen, fyfan så jävla trött jag är :( ... hmm snart kommer väl det där teamet som ska fixa alla möbler upp till den andra, hoppas jag, lääängtar tills allt är klart =D ayyaa, nu ska jag vara social mot pappa ett tag! .. juste, fyfan vad det känns o inte ta sin morgon cigg precis som vanligt :'( det gör ont inom mig, men det kommer väl gå bra, i hope so! pusshejj skriver sen

städat, slutat röka, godnatt!

klockan är 6 min över 3 på natten och jag blev just klar med storstädningen i mitt rum, nu är ALLT nerpackat förutom datan och sängen :) hihi.. o nyss rökte jag min sista cigg, för nu ska jag sluta röka! tänk så mycket fräshare alltså ;) ahaha rawr.. mycket bra, ska verkligen kämpa för o sluta nu! hmm, vad mee? nu ska jag väl lyssna på nån mer låt sedan sova.. ska fan upp kl 6, bara 2 timmar och 54 min kvar.. menmen, då blire flytta iallafall! ayya vi säger så, pusshejj alla läsare.

BOBHÖNA<3KIMARLEY

hahaha föralltid kan jag looooova! hur mkt vi än bråkar, men vi är så lika, det finns inte oooord som förklarar =D bästa johan, jag älskar dig! .. hahahahaha fyfan vi drev loss med en kille nyss, som jag garva, haha som alltid med johan, alltid kul, alltid nått nytt, bästa =D hahaha!! iallafall, nu ska jag ta en cigg, sedan städa mitt rum innan jag ska sova, o det kmr säkert ta 1 timme, så ja kommer nog somna halv 4-4 :P sen ska ja upp kl 6 hahaha.. memen, ville bara uppdatera liten om det =D puuuuusssheeeeej & gooooodnatt!

jag vänder om nu..

tänkte bara skriva av mig lite om känslor nu.. det tar hårt inom mig, men jag måste o det ska bli skönt även om det kommer bli det jobbigaste i hela mitt liv.. jag kommer nog alltid ha den känslan att du är speciellast o att jag alltid kommer att älska dig, men jag går vidare nu, för du säger inte sanningen till mig, du ljuger för mig o även om du inte vill såra mig, så sårar du mig faktiskt enormt mycket! vi får se om jag klarar av att vara din vän, efter allting som har hänt..
tack för tiden iallafall.

o nu tänkte jag bara skriva av mig lite ilska.. för jag förstår faktiskt inte hur fan du tänker? tror du jag är nån slags gratis hoe-affär eller? typ här bjuds det på fittaaaaaaa? omg, o dina lögner? dina ord? känns det inget inom dig när du säger falska saker? är du så känslo kall? herregud.... du har förändrats så mycket, o du måste ändra dig tillbaka om du ska komma nånstans med kärleken.. om det inte bara är mig du behandla såhär? boooowww, va arg jag blir nu, vem tar du mig för? snälla gå o lägg dig i en tvättmaskin!

- nu går jag vidare!

hallooooooj =D

har nyss vart och handlat godis och självklart fyllt på med pengar på mobilen så man kan ringa och smsa =D o så har jag snackat med lilla gulliga johan i tele, eller han är ju inte liten längre, han är ju faktiskt stor kille, 18 år, höhö! hmm, ayyaa snart ska jag också storstäda klart mitt rum, för imorgon flyttar jag o pappa =D wiiihuu! .. nej nu vibbar linnéa massa på msn, så måste kolla det =D vi hörs, pussheeejjs!

HAR VART PÅ MÖTE MED SKOLAN!

o det gick faktiskt bra.. jag ska få uppgifter hem o jobba med, sedan ska dom försöka fixa praktik-plats till mig också, det blir kanon bra, jag är nöjd! .. sedan prata vi också mycket om hur jag är som person osv, o faktiskt berättade jag nog mer än jag någonsin gjort för skolan, det känns skönt.

på vägen hem, så mötte jag emil också, så han gick med mig o min mamma, hehe lite prat osv! det var kul.. men direkt när ja kom hem till mamma var jag tvungen o åka hem till pappa igen.. så nu är jag hos min älskade far! .. jag ska ta det lite lugnt o så nu, sedan ska bli bära upp allt det sista till den nya lägenheten o imorgon kommer några starka killar ;) hahahahahah o bär upp det stora o det absolut sista! sedan har jag flyttat, wooho =D

ayyaa, nu ska jag lyssna på lite musik, ta en cigg & äta nått, sen börjas det bära!
pussssss


vet du vad du gör eller förstår du inte det? :S

Du vet dessa ord du viskar i mitt öra, Innebära att du vet vad jag vill höra
Jag förlorar kontrollen när du vidrör mig, Innebära att du vet vad jag behöver
Men jag behöver mer än kroppslighet
Sluta! vad gör du mot mig?
Sluta! liksom luft blåser igenom mig!
Sluta! det är tortyr för mig...
Det krävs två för att ljuga
En för att ljuga och en för att lyssna
Du ljuger och jag lyssnar
SLUTA! DET ÄR TORTYR FÖR MIG...

Rin on the Rox - Torture .. överbra låt & den stämmer exakt för mig ..

. . . . . . .

Min älskade Linnéa har åkt hem, uue tråkigt.. hur ska denna vecka gå utan henne? uusch då.. men imorgon ska jag nog ti 98% in dit, vi ska beställa tid för o pierca oss i tungan :D shalalala fan va sexiiiiia vi ska bli ;) haha.. iallafall om ja nu åker in till norrköping imorgon, så ska vi ockå vara med Jonathan & Kim :) nicenice, alltid kul med dom, skrattatack! haha. hmm just nu har jag precis börjat må lite bättre, deppat loss fyfan.. men ayyaa nog med det.. nu ska jag softa ett tag till vid datan, sedan ska jag sätta på film o sova, jag är sjukt trött, fyfan, blev ingen bra sömn inatt alls, ja o linnéa kom hem kvart över 2 inatt så drog vi dirr ti min nya lägenhet där det bara finns ett bord, vi sov på golvet, fan vilka handikappar vi är hahaha, sedan vakna vi 7 på morgonen o hade ont överallt o frös som tokar, så vi gick ner till min säääng! mmhm! hmm, vi har också vart hos hennes bror idag, vi tog det bara lugnt oså, sedan var vi hos hennes syster också & lilla jordan o biggie, söta ungar det där, puss på dom! .. vi köpte också massor godis, för typ 160 kr ;o tjockisvarning eller? ja, jag tror så!

ayya vi hörs.. juste mitt comviq kompis e slut också :/ får försöka fixa cash ti det, klarar mig inte utan att smsa, det finns alltid nått viktigt o skriva.. vi hörs, puss!


förlåt för jag inte skrivit!

jag har vart upptagen med att vara med linnéa i 2 dagar faktiskt, hehe!
men nu är jag tillbaka o berättar lite kort.

Fredag: drog till linnéa till klockan 4a, åkte med säma & matte på bussen till norrköping! .. iallafall när jag var framme drog ja o maryjane hem till henne o softa galet, massor skratt kan jag lova! sedan började vi fixa oss o drog oss ner mot stan (augustifesten) det spöregnade, vi var dygnsura.. sedan åkte vi spacejam & allt mitt smink rann typ haha pinsamt! hem till linnéa efter det o ta bort smink o sminka om oss & bytte kläder, sedan drog vi oss ut igen, men vi hittade inget roligt folk då, så vi drog hem.. o hela dagen väntade jag på att nysten skulle ringa, men när vi kommer hem sen, så ringer han, o han o jonte kom till linnéa o sov där med oss, mys! (önska bara du höll vad du faktiskt lovade mig nu :(...)

Lördag: idag gjorde vi faktiskt inte så speciellt mycket, bara softa hemma hos linnéa, enormt mkt skratt kan jag lova! kujtim ringde också, det var nice, mkt prat med han! .. hmm, sedan blev det fix o sen drog vi ut vid halv 00, o skulle ta halv 2 bussen till Finspång, så vi drog till augustifesten sålänge, där vi var med lilla jonathaan haha & Kimpaan! :) det var kul.. sedan träffade jag tobbe b också o lillmatte haha.

& Idag: haha just nu har vi bara legat i sängen o snackat med jonte i 1,5 timme eller nått :P haha, jonte är lite sugen på linnéa! .. ayaa, vi ska strax duscha också! sedan blir det fix  o sen ska vi in till norrköping o vara med Jonathan o Kim, sen tar jag 22 bussen hem ikväll.. blir nog nice!

vi hörs senare, pusshejj!

GODMORGON SVERIGE!

klockan är nån minut över halv 2, hehe.
jag har precis slängt in en tvätt kläder oså.
nu ska jag diska lite för o vara snäll emot pappa!
efter det ska jag fixa mig, o sedan blir det att åka
in till norrköping till min linnéa =D idag är af!
riktigt kul ska vi ha idag, hah, så det blir farligt på gatorna!

IDAG ÄRE HELLER INTE NÅGON VANLIG DAG..
FÖR IDAG ÄR DET SEMPAN'S FÖDELSEDAG!
GRATTIS PÅ 16 ÅRS DAGEN ÄLSKLING, ILOVEU <3

snart är klockan 3 på natten...

vilket jag inte ens borde veta om, eftersom jag borde sovit vid denna tid egentligen, men jag kan ju inte, hur mycket jag än försöker! .. iallafall just nu sitter jag o snackar med kujtim på msn :) nicenice! jag har också kollat kläder o skor, jag vill ha pengar, måste fan fixa jobb eller något!? ..fan ja börjar bli övertrött, ja ska nog sova snart, hehe.. skriver mer imorgon eller ja senare idag, puss and take care!

jag är så sjukt röksugen, hur ska jag klara mig?
läkerol tugguminna Salvi, hjälper inte alls emot röksuget som Johan sa.
åååååååååhhh.. GODNATT BITCH.

FÄRGNING - BILDER & RESULTAT!

rätt nöjd, det är väl hårbotten som blev rätt faild... resultatbilderna efter färgningen är lite mörka, det kommer nya bättre imorgon som är tagna i dagsljuset! (obs! bilderna är lite suddiga)


SLINGBLONDERNING PÅ G!

japp nu sitter jag här med färgen i håret! nicenice
eller jag hoppas det blir nice, kan ju inte direkt göra där bak själv, så förvånar mig inte ifall jag ser ut som en vene vad när jag sköljt ut det hahahah pinsamt :P men isf så kmr jag färga brunt! (y) .. ayyaa ville bara uppdatera er om att jag håller på o färgar håret nu! .. sen vill jag tilläga att imr blir det svårt norrköping, för då äre maryjanee&kimbeleej, time! ;) haha grrrr

sen uppdaterning!

klockan är lite över 5, men ändå.. jag har faktiskt inte orkat.
men nu tänkte jag skriva lite! det blev ingen skola idag, tvärr.
var verkligen för trött o för lite sömn, det kan ni skriva upp.. haha!
iallafall, har ducshat oså nu, inget smink idag o solen lyser, skönt!
o alltid skönt med lite skön techno musik typ.. :D är på bra humööör!
nu ska jag snart till affären o köpa nått gott o sedan hårfärg!
mer blonda slingor, hahaha! .. ayyaa här kommer en skön låt :D

nu ska jag sova..

har precis ätit lite mat & 2 bullar, hehe mumms!
börja kolla på en film på tv också, men sömna nästan.
så jag tänkte att jag skulle säga godnatt till er läsare o andra nu.
för jag går o lägger mig nu, halv 10 :o tidigaste på länge.
hehe men det är bra! vi hörs imorgon, puss & godnatt.

Min vän om hennes graviditet!

ja, min vän (än sålänge lite hemligt om vem det är) ska nu börja blogga o berätta om hennes graviditet för varje dag som går! än så länge är det rätt tidigt, men bilder kommer också dyka upp när magen växt mer osv! jag tycker ni ska in o kolla på hennes blogg,
"Ung Mamma 16 år!" - http://www.metrobloggen.se/ungmamma16
oså önskar jag/vi henne såklart lycka till under graviditeten &
enormt mycket lycka till o grattis till killen som är blivande pappa!

hade så bra sålänge, pussar.

HEMMA! =)

nu ska jag berätta dagen ifrån kl 8-15.. vid 8 drog jag o mötte jonny o mackan, sedan gick vi hem till emil o hämta honom, sedan blev det skolan, det gick faktistk rätt bra, men uee, kommer aldrig klara mig själv där, haha så d bra att jag har jonny o mackan i min klass =) hmm, vid 12 drog vi ifrån skolan, vi orkade inte att laga mat haha! .. iallafall, vi drog till filmis, sedan till nån bänk lite längre bort, vi satt o snacka en massa, jag blev övertrött, eftersom ja bara sovit 2 timmar inatt, haha så jag flumma loss, pratade inte så mycket innan, var så trött o va fan lite blyg :$ ayyaa, sen blev det nästan för mycket som kom ut ur min mun! hmm, senare sen så börja vi vandra lite, drog längre bort till en annan bänk, eller ja faktiskt gungor.. satt o prata lite o släppte lite skratt, sedan så drog vi oss hemåt.. roliga o snälla killar det där, mycket skratt med dom, så jag tackar för dagen med dom :) .. nu har jag precis handlat pizza, mmhm vad gott det är, hihi o en kall cola, super (y) , o snart ska jag ta en cigg också, är riktigt röksugen..

vad ska jag göra senare då? hmm, ingen aning.. kanske ska på utebion vid 22 ikväll om jag orkar, annars bara ta det lugnt hemma, hehe, men det blir säkert bra.. här kommer 2 suddiga bilder, på jonny o mackan! vi hörs senare, puss!


TIDIGT GODMORGON!

klockan är snart halv 7 på morgonon .. fyfan säger jag bara, haha jonny ska ha tur att jag är uppe nu =P iallafall, just nu så fixar jag mig, ska snart blåsa håret också o efter det platta det.. vid halv 8 ungefär, så ska jag ut o möta jonny .. alltså förlåt vet ni ens vad jag pratar om? jaa, faktiskt är det ju så att jag äntligen ska dra mig till skolan, på 2 år WOW & GRATTIS till mig, verkligen haha.. o jonny kommer gå i samma klass som mig! .. men till saken vid halv 8 ungefär ska jag ut o möta jonny o mackan, sedan hem till broshan (Emil) o väcka honom, så ska vi dra till skolan sen, hmm, undra hur första dagen kommer bli? o jag måste erkänna att jag är sjukt nervös .. :$ ayyaa, finns på luren, hade bäst o lycka till ni andra med skolan idag, MWAAH!

KVÄLLER!

jag har vart uppe med massa saker till nya lägenheten oså förut, det kommer bli riktigt bra :) men jag ska måla/tapetsera om mitt rum, så det ska mamma fixa i veckan eller helgen! hmm.. men det kommer bli kanon bra där sen, det tror jag verkligen! .. just nu så snackar jag med linnéa på msn, fan vad jag saknar henne :o men i helgen äre maryjanee&kimbeleej igen =D bäästa, älskar min linnéa!! <33333
ja iallafall, jag fundera på o fixa käk snart, sedan kolla på film, är faktiskt rätt trött.. usch, orkar inte skriva mer, jag uppdaterar mig senare, puss and take care.

Robin Regnstrand

Jag tänker ofta på dig, du kommr upp då o då, när man till exempel är ute med alla homies här i finspång, för det saknas nån då, och det är DU som saknas.. även om vi inte har så många minnen, så har vi ändå många, komplicerat.. du var den första jag lärde känna i finspång typ, o du visa mig allt folk o nu känner jag massor här.. du har alltid funnits där för mig, o vi har skrattar massor tillsammans.. så varför just ska du få åka iväg.. kom hem snart för jag saknar dig.. vem ska jag nu ut o röka & snacka skit med på kvällarna när jag är hos mamma? .. vi alla saknar dig o vi väntar på dig gubben, we love you!

GODMORGON!

jag vaknade för 1 timme sen ungefär, har inte alls sovit så bra.
jag drömde om nysten ett tag inatt hahahaha han var 3 meter lång
det var det ända typ ;o att han var lång omg.. hahaha + en sak till.
ayyaa nog med mina drömmar, har bara tagit det lugnt vid datan.
o pappa åkte nyss till farmor, o på vägen ska han köpa med sig
godis, mmmhm så jävla gott! .. strax ska jag duscha också, nice.
efter det fixa mig lite kanske, sedan packa lite mer saker här i lägenheten
o sedan flytta upp det till den nya (y) prima prima asso.
AUGUSTIFESTEN SNART OXÅ, TILLBRINGAR DEN MED LINNÈA <3

MSN!

sitter just nu o snackar med Kujtim på msn. sjukt snäll, rolig o underbar kille d dära asso. hmm, vi snackar om allt, ifrån jord till himmel. han kommer nog till norrköping på fredag också! =D o på lördagen drar vi nog isf till stockholm, sjukt kul. ja, jag ville bara uppdatera lite o tänkte att jag kunde skriva om Kujtim då, hehe :) <3 .. o här får ni en bild på honom, som ja printa när han cama för maajj! erkänn söt? =D höhhöhö
PUSS


_____________________________________________________
jag ska snart kolla på Mammoth, den verkar skit bra.. nån som vet?
hehe aa iallafall, ska snacka lite till på msn, sedan film, sen sova.
hörs imorgon, puss o godnatt.

jag mår inte bra

det är som jag är sjuk hela tiden, jag sover knappt inget, äter inte bra osv, vene vad jag ska göra snart, jag mår bara sämre o sämre för varje dag.. tips på hur man kan börja bättra sig, på ett bra sett?


JUST DET!!!!!!

vi fick ju nyckeln till nya lägenheten idag.. o den 25e flyttar vi alla stora möbler osv =D fyfan så kul detta ska bli, att slippa denna äckliga lägenhet, fyfan alltså, o flytta till denna, mmhm den är så himla mkt bättre, fräshare o allt, det kanske kommer blider senare, om några dagar eller så! haha, ville bara säga det fan =D  PUSSSSSSSS

ingen rubrik

dåligt av mig att uppdatera mig så dåligt o så sent! igår/inatt blev det inget vidare, mådde inget bra så drog mig hem kl 1 på natten, men det var skönt.. när jag kom hem så börja jag må sämre o när jag stod upp så börja det stickas i hela kroppen, det känndes som mitt huvud skulle sprängas o sedan blev allt vitt & svart..? höll på att svimma flera gånger, men jag hann o sätta mig ner.
idag när jag vaknade hände samma sak 2 ggr, sedan gick det över, sjukt konstigt fan.. ayyaa, farmor var här förut också vid 2-4, det var trevligt, vi käka fattigariddare, sedan åt vi masariner, mmhm, vi är lite tjockisar ibland :) jaa, innan farmor hann o gå hem, så somna jag, hehe så jag vakna nyss, 18:11 vaknade jag, lite sent menmen.. nu ska jag väl bara ta det lugnt o så :) hörs sen, puss.

glömde uppdatera mig lite

men just nu så sitter jag hemma hos nyman o super!
haha, det är bara jag nyman & adam, men riktit sooft.
blir att dra ut senare, höhö det ska bli nice.
nu kom nyman in & tände en cigg, softiluuie.
ae fan, vene vad jag ska skriva, är sjukt taggad på
att dricka & en bra kväääll!
hörs senare, puss.

hohohehe

ÖVERTRÅKIGT, VAD SKA MAN GÖRA?
just nu är jag deppig också, åååhhh...
jag saknar linnéa, jag saknar mitt liv
jag saknar mina småsystrar
JAG SAKNAR KÄRLEKEN!
ja ni läsare..

Breathe it in and breathe it out
And pass it on, it's almost out
We're so creative, so much more
We're high above but on the floor

hemma hos pappa!

Hej! :)
skulle egentligen mött bäkka typ för 30 min sen, men hon kunde inte nu, knas.. ayyaa, nu vetja inte vad som händer, jag har ju sminkat mig halvt så funderar på om jag ska fortsätta sminka klart mig, sedan kolla på en film.. ikväll hoppas jag det blir dricka med nyman o dom :) skulle vara riktit kul, hehe.. nej men nu ska jag fortsätta sminka mig, vi hörs senare!
MWAAAHH, take care.


KOMMENTERA DIN BÄSTA FILM!


godmorgon!

eller jaa, jag vaknade vid 20 över 12.. mamma har ropat på mig sen kl 11, trodde jag skulle döda henne, jag trodde verkligen det, fyfan haha! iallafall, nu ska jag packa iordning mina kläder o saker, för ska åka till pappa om 30 min, hehe :) idag blir det bara en massa filmer kan jag lova, så himla skönt.. o kanske till kvällen drar jag o dricker med nyman oså, mycket nice! ayyaa, finns inte så mycket mer o säga nu, vi hörs senare puss!


camar med johaaan!

japp, riktigt trevligt.
vi snackar lite kärlek osv, hehe!
funderar på om jag ska byta om lite o så nu.
nyman släppte dissen sisådär, menmen.
ayyaa, nu ska ja chilla galet ti musik o cama med johan.
PUSSSSS

klockan är snart 22

o nyman har inte hört av sig än..?
ska det bli en olyckad kväll igen, kanske? hmm
tråkigt värre.. hör han inte av sig inom 1 timme
så tar jag bort sminket, byter om till mjukiskläder
o sedan sätter på en film o bara myser istället.
hmm, vad kan man göra sålänge..?
jag camar o snackar lite med johan på msn
annars inegnting.. funderar på o hämta nått att dricka!
pussss

mat & fix, sedan utgång!

japp, jag ska äta om 5 minuter typ, sedan ska jag
duscha o fixa mig litegranna, sedan ska jag hem
till nyman :) vi ska dricka, mycket nice faktist, japp.
sedan blir det väl att dra ut till kvällen eller aa så.
TACK NYMAN, DU RÄDDAR MITT HUMÖR O DAGAR.

godmorgon!

jag vaknade för 1 timme sen typ, oj vd sent det blev? vid 5, hehe..
även gick ja o la mig vid halv 3 inatt bara? ojoj.. måste ändra mig nu
eftersom snart börjar skolan, om jag nu inte ska hoppa av o söka
jobb hahaha (a) .. nemen aa ni flickor o pojkar!
inatt hände värsta grejjen, jag snackade med kims lillebror..
hahahahaha kim har gift sig eller nåt, omg det är ju sjuk..
han har blivit en helt annan person o lalala, vad hans bror nu sa..
men det spelar ingenroll, för att för mig kommer han alltid vara den
där idiot som han alltid vart, o jag önskar han ett rent helvete asso!
jaja nog om det.. mamma gör min favvorätt nu, potatisgrattäng, MMHM!
supergott ska det bli.. o juste, jag tänkte åka till min bästa linnéa idag..
men nepp, inga pengar kan jag fixa eller få, fan alltså..
men snart får jag cash o då ska jag allt åka dit varje dag fan =D haha
ayyaa, skriver mer sen.. hade bääst, pussen!

p.s: förlåt emil, det var verkligen inte mening, borde gjort på ett annat sett, men med mitt självförtroende är det inte lätt.. förlåt

en sista sak..

jag är intresserad av att veta vilka som kollar min blogg..
det är väl inte så jobbigt o skriva en kommentar med
namn, ålder o vart ni bor? =) det vore jätte kul o veta.
ta hand om er, puss & godnatt.

klockan är över 00, det är lördag!

kände att jag skulle uppdatera mig lite på bloggen.
men vet faktiskt inte vad jag ska skriva, egentligen.
känns som jag börjar att deppa ihop snart, jag vill inte!
måste försöka tänka på annat, även om jag inte
direkt vet vad jag tänker på, det är miljoner tankar inom mig
just nu, uusch! ayyaa, ska inte tråka ut er med det..
jag snackar med tim på msn, fyfan så länge sen..
3 år sen vi sågs o vi har knappt snackat under den tiden heller.
vid 1 har jag bestämt mig för att jag ska kolla på en film.
vet inte riktigt än vilken film, men ja, något bra.
nu ska jag springa o ta bort sminket o ta ansiktsmask, hehe.
jag skriver mer imorgon, eller ja senare idag.. pussen.

TRÅKIGT :S

skulle egentligen kolla när emil uppträde för första gången
men nejj.. ingen är snäll o hör av sig, fyfan taskiiit asso.. :(
så nu sitter jag här hemma hos mamma o tråkar sönder..
har camat lite med johan osisådär, annars ingenting..
ska nog kolla på film om ett tag.. o här släpper ja lite bilder:
PUSS AND TAKE CARE!

gammal bild..

ska jag färga mörkbrunt/svart igen? :P

nu sitter jag hemma hos mamma!

kom hit för nån timme sen, lite mer kanske.
vi har inte gjort så mycket, vi bakade havreflarn förut.
mmhm, så gott det var, men mina 2 systrar
käkade faktiskt upp istortsätt allt, haha så söta är dom.
iallafall, jag ska duscha snart, sedan fixa mig lite..
om jag nu orkar, jag börjar bli riktigt hängig o trött?!
iallafall, det blir potatisgrateng idag =D min älsklingsrätt.
ayyaa, nu ska jag busa lite med mina systrar sedan duscha.
PUSS AND TAKE CARE!

- Är detta likt mig? hihi

Min älskade mamma, som var 4 år!

godmorgon!

fanfanfanfanfan.........................
jag vaknade inte av väckarklockan :(
jag som skulle med hem till linnéa, fanfan...
vad ska jag nu göra då? ge mig busskort så ja kan åka dit.

hmmm, just nu snackar jag med henne på msn o kyssnar på musik.
ska fixa lite käk snart, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.
trött är jag också, på lite dåligt humör, hoppas det blir bättre snart.
hörs sen, pussen.

Mamma

vi har inte pratat o inte setts på länge, o jag saknar dig, så jag vill bara säga att jag älskar dig, glöm aldrig det! o hur är det möjligt att gud skapat nåt så fint, som du?! .. du o jag har upplevt så mycket tillsammans, vi har delat allt med varandra.. visst, vi har haft våra svåra stunder, men jag glömmer dom såfort det är över ändå, det ända jag minns o känner, är alla goda o bra stunder.. du är min förebild, det finns ingen annan jag ser upp till så mycket, som till dig. Jag brukar kolla på gamla bilder, jag både saknar o tänker, vilka underbara dagar vi har haft. jag vill bara att du ska veta att du är det bästa som finns, o det är du som gjort mig till den jag är idag, jag vill tacka dig för att du orkat o aldrig släppt taget, för varje gång du fallit har du ställt dig upp igen! Du är min ögonsten, min vackra drottning..
Jag kan för dig Mamma.

Jag ser dig i mig mamma.. vi är som kopior! i love u <3


o här kommer en låt, till alla mammor! - underbar låt

ibland saknar man så mycket

det handlar inte alltid om att man saknar en person
det kan också handla mycket om att man saknar
vem man var då, hur man var då, vad man gjorde då.
och nu har man tappat bort sig själv...
det gäller att försöka hitta tillbaka till då!
oavsett om man får det med samma saker
eller med nya saker, men att man finner sig själv igen.
jag har faktiskt kommit på det nu, att jag måste kämpa för det.
det handlar inte bara om kärleken, visst den har dödat mig.
men jag tror att om jag bara finner mig själv, hittar den jag var
den jag var då, hur jag var då, o vad jag gjorde då
så kommer jag finna lyckan o glädjen igen!

"i skuggan av värmen"

kollade jag nyss på, gillar den filmen enormt faktiskt.
den har riktigt bra handlar o hon/han/dom spelar så bra!
den rekomenderar jag faktiskt att ni ska kolla på.
bra, romantisk o sorlig med lycka i också, 4 av 5 får den!
hmm, klockan är snart 4.. o jag är rätt trött nu, ska nog försöka sova.
ska ta en cigg innan, sedan blir det att somna till en film somsagt.
om jag nu kommer lyckas, eftersom jag vakna 9 igårikväll.. haha
jaja, nu ska jag inte tråka ut er.. hade bäst, puss and take care.

godnatt!

nu ska jag sätta på en film o sedan somna till den.
men innan ska jag fixa käk kom jag på nu, hehehe!
iallafall, mer skrivande på bloggen blir det imorgon.
puss o godnatt, sötnoowsar.

godmorgon kvällen, haha.

vaknade för 2 timmar sen, då klockan var 9.
drog ut direkt o mötte min linnéa hehe,
hämtade mina nycklar o cykeln, sedan drog
vi förbi bella en snabbis o hämta lite saker.
o sedan hemåt, hon till sin bror o jag till mig.
vi bestämde också att jag skulle hänga med henne
till norrköping imorgon =D bästa, maryjanee&kimbeleej!
haha, det ska bli nice fan, ragga killar eller nåt? haha ne
men vi får se vad vi ska göra, alltid roligt med linnéa iaf.

igår o inatt, ojoj vad hände då..
jag linnéa o bella drog först förbi linnéas syster för hon
fyllde år, grattis till henne.
efter det så drog vi ti mellangrind o försökte få ut några
äckliga fjortisar som skulle slå mej o bella, men dom våga inte.
hmm, sedan drog vi o träffa nyman en snabbis också.
efter det drog bella hem o jag o linnéa drog till robban,
där min bror var, lilla rapparen emil, hahaha och jonas,
henka, jonny, o nån mer.. vi chilla galet, drack lite osådär.
sedan drog alla så vare bara jag o linnéa kvar där, vi sov ett tag
sedan vid 8 på morgonen drog vi hem.. somna till kl 1 sen drog
linnéa o jag somna! haha, puss på igår, inatt o imorse. (K)

måste bara säga, fyfan vad det regnat, åskat o blixtrat idag omg..
sjukt äckligt, hela huset vibrera hahaha.. ayyaa vi hörs, pussen!

hemma nu, med linnéa!

kom hem för 1,5 timme sen ungefär..
maddes mamma skjusa hem mig, tackar för det!
jag har städat o lite sånt också.
o just nu så sitter jag här med maryjane
chillar galet, fan jag har saknat henne enormt!
även om det bara var några dagar sen ;o
men nu vare dags för maryjanee&kimbeleej igeen!
vi ska nog förbi hennes syster sen, som fyller år; grattis till sarah.
hmm, sen vetja inte.. ayyaa vi hörs senare, pussen.

maryjanee&kimbeleej

<3


sen uppdaterning.

men nu är jag här för o skriva lite igen, hehe.
syster är o duschar, så när hon är klar, ska jag med duscha.
sedan ska vi väl fixa oss lite oså, sen kanske käka, jag vene.
sen blir det väl att åka hem, hehe o när jag kommer hem så
ska jag träffa linnéa ett litet tag, det blir nice.

idag vaknade vi, vid typ halv 2, gick upp o åt lite,
tog en cigg o sen har vi bara tagit det lugnt..
inte hänt så mycket mer.. vi hörs senare!
puss and take care.

nu ska jag o syster sova :P

det har vart rätt segt idag, men ändå rätt nice.
vi har vart förbi hos hennes syster, sedan
drog vi upp med henne o hennes killes kompisar
till kyrkogården vid borgsmo, hahaha d var spöken där?
ayyaa, det var faktiskt rätt kul ändå :)
men nu ska vi faktiskt sova lite sisådära.
mysa o sånt, som syster o ja alltid gör i sängen!
rawr, pussen.

är hemma hos syster :D <3

fyfan så länge sen.. man kan nästan säga att det är 1,5 - 2 månder sen.. om man inte räknar med dom 5 korta timmarna vi bara träffats 1 gång under den tiden! .. men nu är jag här, hennes mamma kom o hämta mig i finspång, skit gulligt av henne! iallafall, nu snackar syster i tele med erika tror jag, eller nån.. o jag sitter lite vid datan, jag ska platta håret strax, sedan blir det nog käk, hamburgare tror jag det blir =D mummss.. juste, jag sover här inatt också! o måste bara säga att det är sjukt roligt o vara här igen, har saknat min madelene så enormt mycket, o hela hennes familj. jag älskar dom!

ayyaa, jag uppdaterar mig senare sen, senare sen blire väl o träffa erika o sen kanske några mer! nice.. ayyaa pussen, and take care.

ifrån vingåker till finspång!

jag o bella fick ingen skjus hem.. så vi bestämde oss för att gå o lifta.. haha vi åkte med 4a bilar o gick minst 1 mil, fyfan altså.. men det var ändå kul på vägen, haha =D

är med bellis!

förlåt för jag inte skrivit så mycket, men har haft fullt upp med bellisen.. o just nu fixar vi oss =D för vi ska på feeeeest strax, wiiihuu!! ska bli riktigt kuul, nanana här släpper vi en bild också, fast vi är inte klara, men raaaawr vi är på G! .. finns på luren hela kvällen bara o höra av er, PUSS! =D

din äckliga horunge

aa, det är min pappa jag menar! ..
du leker "duktig pappa" men du är inte så duktig som du tror.. i allas öron får du dig själv att låta bra, men det dom inte vet är att du kan gå o skrika horunge, fittunge, osv till mig... visst det gör väl jag med? men alla ungdomar iallfall nästan, har väl gjort det nån gång? .. o sen, när senast lagade du mat? vi ljög till och med för soc om att vi gjorde mat, bara för att det inte skulle bli nåt krångel, du äter aldrig, därför blir det att jag aldrig heller äter.. visst vi har våra bra stunder och det är jag glad för, men nu har allt blivit sämre, du får utbrott o allt möjligt.. är så besviken på dig helt ärligt... visst jag är inte perfekt, verkligen inte, långt ifrån, men du försöker vara en perfekt pappa, men genom det så blir du sämre än vanligt.. o nu när du kommit in i det RIKTIGA LIVET så måste du försöka allt vad du kan, jag vet att du gör det, men prova lite nytt inte bara på samma bana.. du kom till det nya livet för 2 år sen, alltså är du som en 2 åring som lär sig för varje dag.. jag önskar dig lycka till, verkligen.. o jag älskar dig mest pappa.. men jag vet faktiskt inte hur detta kommer gå!!

hahahaha ni tror säkert jag är dum i huvudet nu, men det är sant, o jag måste ju faktiskt få skriva av mig också ibland, det är ju trotts allt min blogg, hehe!
PUSS AND TAKE CARE.

NY MSN:

[email protected]

ADDA ADDA ADDA =DD

den 10/4-09 HAHAAHAHAHAHA

hahahahahahaha fyfan garva inte ihjäl er nu..
jag ska hjälpa er lite så ni förstår det roliga mer! jag o madde är sjukt fulla, madde ligger på datastolen, medans jag går omkring o sjunger o shiet.. o samtidigt ropar madde "kan vi gå på toa;n eller?"vmen jag ignorerar o fortsätter yani dansa o sjunga, sedan ropar madde igen "kim..................?" .. men jag ignorerar, sedan ropar hon en gång till "kim, kan du fråga om vi får en öl eller?" .. haha så byter jag bara låt! HAHAHAHAAH fyfan så sjukt.. ayyaa, här är video;n iallafall o som sagt, garva inte ihjäl er
.

NÅN SOM VILL MED MIG??? =DD

Insparken 09', Tidernas bästa skumparty!

Nu har biljetterna släppts till årets grymmaste fest, och dom sparar inte på något! Dom kör festen i Gamla Tryckeriet (Alvik) med plats för 1500 ungdomar och kommer fylla lokalen med mer skum än någon annan någonsin gjort tidigare.

Inte nog med det så kommer dom ha lasereffekter du aldrig sett tidigare, UV-bubblor som lyser och självklart UV-lampor som lyser upp allting vitt inne i lokalen. Dom kommer även dela ut vattenpistoler och badbollar, detta plus den grymmaste musiken och massa annat kul kommer göra detta till den roligaste och galnaste festen i Stockholms historia!

Skandinaviens största och bästa skumkanoner!!!

XXL skumkanoner som kommer fylla hela lokalen med mer skum än någonsin!
Grymt ljud&ljus  från Royal Disco som du aldrig upplevt det tidigare!
UV lampor som kommer att lysa upp allting vitt och
UV-bubblor som lyser upp i luften
Vattenpistoler och badbollar som kommer ge Washing Machine effekt!
Gratis lysstavar till dom 100 första!
DJ Samvice, Dj Quality plus våra egna DJ Andresi och DJ Joe Miranda!
Massa giveaways som t-shirtar och annat kul!
KKV live på scen med hits som Nattliv 

TJEJER: LJUSA KLÄDER och KILLAR: MÖRKA KLÄDER!


Plus mycket mer!


ifrån hela bröjan till nu..

sommaren 08
jag minns så väl hur jag lyssnade på dina låtar, hur jag o madde som inte kände dej, när vi satt o softa o sjöng/rappa till din musik.. jag undra alltid hur du var som person, "han verkar kul, skön kille" osv, men inget sånt där, han vill jag lära känna o ragga på, utan lära känna som vän o träffa.. men det blev aldrig något av det!

nyår o efter!
efter nyår börjar jag prata massor med oliver igen, vi börja få upp kontakten.. i februari månad börja vi cama o massor shiet, o han var alltid med nån, men visste inte vem! sedan börja nån annan skriva ifrån olivers msn, o det var du.. jag tänkte "ååh, undra om jag kommer lära känna killen jag velat lära känna ett tag nu ?!" vi flumma galet på msn, 3 ggr ungefär.. den 4e gången blev det lite mer "sötnos" osv.. och vi tog varandras nummer.. jag blev själv lite chockad, för det hade jag inte trott, men jag blev glad, en konstigt underbar känsla ja inte känt innan.. 25/2-09 bestämde vi oss för o träffas, så jag tar spårvagnen till västertull o där möter du mig, vi går till vilbergen.. men vi träffar oliver på vägen, jag var rätt blyg så jag flumma mest med oliver. men efter ett tag går vi hem till dig, och jag visste inte riktigt hur jag skulle vara, jag satt lite vid datan, sedan i sängen, o när jag kolla in i dina ögon drunkna jag, jag såg kärlek, jag kände det redan vid första kramen i västertull, jag tänkte "kärlek vid första ögonkastet!" .. iallafall, när vi satt där i sängen, vi prata inte så värst mycket, vi båda var blyga.. sedan går du ut för o hämta nått att dricka o jag lägger mig ner i sängen.. du kommer in o du lägger dig bredvid mig, det pirra i hela min kropp, jag blev helt varm inom mig, mitt hjärta dunka snabbare än någonsin.. du ber mig att le emot dig, men jag skäms o håller för med handen, tillslut tar jag bort handen o småler, o du kysser mig.. då visste jag att jag aldrig skulle släppa taget om dig, jag kände att du var den rätta för mig, redan ifrån början.. 2 dagar senare träffar jag lite folk, jag kände ingen mer än oliver o du, men verkligen alla sa "jag har aldrig sett ..... så glad med en tjej innan" , "ni är så sjukt söta tillsammans, ta verkligen hand om varandra" , "ni är perfekta" , jag var så himla glad, jag ville skrika av glädje! .. efter det gått 6 dagar, o datumet blev 3/3-09.. då blev vi 2 till 1, det blev vårat datum..

nutid!
idag är det inte längre vi, det tog slut 6 dagar innan våran 2månaders dag.. egentligen skulle vi vart tillsammans i 5 månader & 1 vecka idag.. vi båda var idioter, vi älskade varandra? .. du är faktiskt den första killen jag litat på när han sagt "jag gillar dig" eller "jag älskar dig" .. så jag kan faktiskt säga att du älska mig o jag älska dig.. jag har aldrig litat på nåns ord som du sa, jag har aldrig vart så trygg som med dig innan, jag gjorde allt med dig, som jag aldrig gjort med någon kille innan, du fick mig uppleva vad ÄKTA kärlek faktiskt var... men jag var ändå en idiot, en idiot som inte vågade fråga om du ville fixa till vårat förhållande, istället sudda jag ur vårat datum, jag visste att det var dumt, jag visste att jag ångra mig nått så grovt! men inte förns efter 3 veckor, fick jag mina mardrömmar, min smärta, mina floder av tårar, min riktiga längtan efter dig, ända sen dess har jag velat ha dig tillbaka, jag har inte velat gå vidare eller släppt dig på 3 månader?! dom flesta skulle väl börjat tänkte att det är bäst o gå vidare, men inte jag.. o visst om det blivit krångel o du trott jag bara ljugit, så har du trott fel, även om jag var med han, jag behövde tröst, o han gav mig det då, men ändå pissa snett på mig, men jag behövde minsta lilla tröst, men allt jag ville var att få vara i din famn.. o än idag, den 10/8-09, älskar jag dig michael nysten, fortfarande! ska det verkligen bli såhär? du säger ena stunden att vi ska gå vidare, men andra att du saknar mig ?! jag vet att det är svårt, men är vi verkligen menade till att gå skilda vägar här? jag tror inte det.. men snart måste jag faktiskt gå vidare, om du inte visar vad du vill på riktigt!

godmorgon!

klockan är 9, nån minut mer, hehe!
vakna av mig själv nu ?! fast jaa, en
katt hoppa på min mage också haha
nu ska jag upp o fixa nått att käka
o spela musik, (y) .. är själv hemma !
jaja, vi hörs senare, pussen.

p.s: jag funderar på o ha frågestund idag?
vad tycker ni?

filmen slut.. trött, depp, glad, hmm?

har precis kollat klart på filmen "Casanova" som gick på 3an! riktigt bra, hehe. nån mer som kolla på den? .. hmm, vet inte vad jag är på för humör, trött som fan är jag.. sen glad men ändå deppig :s uue, så sjukt jobbigt.. tänker på allt som jag vill/velat ändra, men samtidigt på hur det kan bli, sen är jag ändå lite glad, o liksom tänker inte direkt på det o bara ler, men ändå tänker jag på det tråkigt.. jaja, vad ska man göra, det kommer ju såna stunder ibland!

nu vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt framför datan ett tag, med lite musik oså, sen blir det sova! o imorgon ska jag gå upp tidigt, vet inte varför, men det kan vara skönt. så vi hörs imorgon, puss!

nu blir det tv

för jag är trött, väldigt trött? varför undrar jag..
jag tycker jag har sovit rätt mycket, menmen!
dd, ringde mig nyss, han ringer nog upp snart igen
haha, länge sen.. undra vad han vill ?! =)
efter det ska jag lägga mig i soffan o kolla på tv
om jag inte kollar på film istället!
antingen somnar jag eller så kommer jag senare.
o juste, som ni märkte kom det massor med bilder nyss
sånt som jag äntligen kunnat lägga in på datan ifrån luren
imorgon kommer lite videosar, ifrån allt till inget haha.
ayyaa, pussen o take care.

nu kommer lite bilder!



my name is like a dick, always in bitches mouth!

yyyyes!

TRÅÅÅKIGT, DET ÄR!

lite musik!

inte världens bästa, men kan vara skönt o lyssna på! hehe :P


HEJ SOL

fett nice väder ju, eller hur? =D
riktigt skönt, bara tråkigt att jag knappt kan
vara ute, eftersom jag svimmar av värmen!
hmm, har duschat nyss. riktigt skönt, ska ta
bodylotion strax o sedan sätta på mig shorts o linne.
jag träffa linnéa förut också, vid 1, ja lämna hennes
laddare o det, så snacka vi ett tag oså, nicenice.
kanske ska träffa henne ikväll, hoppas på det!
annars blire väl att bara ta det lugnt hemma om
jag inte drar ut med några andra, hehe!
ayyaa, skriver senare, pussen.
take care


01:05, tv sen sovdags!

har kollar på snuten i hollywood, haha skit bra!
sedan har jag kollat på övernaturliga fenomen,
älskar't, längtar tills nästa lördag hahaha (a)
iallafall,  nu ska jag gå o röka med pappsen
o sen kolla på tv eller film med han o broshan.
så detta blir sista inlägget ikväll/inatt.
PUSS SOCKERVADDAR, MWAAAAH.


det är skrattretande o irreterande!

läser dagligen dessa 3 bloggarna:
paulinadanielsson.blogg.se, kissie.blogg.se och desireenilsson.blogg.se

kissie, helt ärligt, hon är 18 o beter sig som en 7 åring
o tror hon är bättre än alla andra, fyfan så irreterande!
hon kommenterar allt o förklarar sig själv som perfekt..
jävla blondin jävel alltså, uuff henne gillar jag inte alls.
visst det kan vara intressant o läsa hennes blogg ibland,
men oftast bara roligt o läsa för o se hur dum man kan vara.

dessire, hon är rätt ung men försöker vara större?
o det märks på alla sätt som bara går, det blir lite roligt.
o hon skryter rätt mycket om sig själv, men ändå
gillar jag henne, för hon står ändå för vem hon är
men jaa.. det kommer stunder som är överdrivna!

paulina, visst hon kanske visar upp sig mycket oså
men i sättet, jag tycker faktiskt hon är mest normal
jag tycker inte alls hon är så fjortis.. även om hon går
där med sitt "fina vacka långa blonda hår" o sin egna stil haha
så är faktiskt hon rätt okej, yesbox!

håller ni inte med mig? haha, ayyaa.. var tvungen o skriva av mig lite om dessa iallafall, blondinjävlar =) .. okej visst, jag kanske låter som jag hatar dom, okej dom flesta, för alla är likadana, men det finns endel jag gillar! men det ska ju vara brunett eller svart för mig ;) svart o brunett, det är perfekt o hett, haha.. puss


hej allihoppa

vet inte direkt vad jag ska skriva..
idag har det inte hänt mycket alls faktiskt,
jag somna vid hilv 10 imorse haha fyfan, är helt död idag asso.. iallafall ja tänkte berätta lite om igår, vid 12 tiden drog jag o linnéa ut, efter att hon piercat sig osv, som ni kanske såg på vår lite oseriösa videoblogg haha.. vi drog till emil, eller ja utanför honom, så kom han o jonas ner o prata ett tag, det var nice o snacka med emil o så :) aa vi bestämde att vi skulle ses lite senare mot 2, så vi drog ner till centrum sålänge o checka läget, snacka lite med ermin o dennis, sedan med emma o dom, det var nice! sedan gick vi omkring lite, blev lite uppraggade av några killar, men vi dissa dom lika snabbt :p haha! efter det blev klockan typ två, då vi sedan umgicks med emil osådär, det var riktigt nice, massor med skratt! vid 4 kom vi hem sen, då vi gjorde panpizza o bara chilla.. det var våran roliga dag igår :) hehe.

hmm, nuu så vet jag inte vad som händer, linnéa glömde lite saker hos mig, så hon kommer o hämtar det snart :) efter det blir det väl att bara ta det lugnt framför tv med pappa o bror, mycket nice! skönt att broshan är här också, det var ett tag sen, han o jag gick föresten ner o köpte glass osånt förut, hehe mys! jaja, nog med skrivandet, vi hörs väl senare. pusspuss

dålig uppdatering..

så här kommer en videoblogg ifrån igår/inatt.
just nu är klockan 20 i 7 på morgonen hahaha
jaja, här är linnéas o min första videoblogg! =D
haha o ja, vi kanske låter som fjortisar ibland haha

hemma hos linnéa's syster!

kom hem till sarah nyss, linnéas syster!
jaa, vad har vi gjort? vi har softat hemma här
jordan, iiiih sån gullig kille, lilla sööööötnos! 
sedan drog vi ut o flummat galet kan ja lova.
vi gick ut för o träffa martin, hah min marteeen.
sedan kom ted också o efter det ermin o alla dom.
vi chilla i parken oså, fyfan vad roligt vi hade asso.
massa skratt osv, som alltid.
inatt sover jag här, mysigt :) kolla film osv.
linnéa ligger i soffan, sarah o jordan sover
sirri gör nåt i köket o jag ska kolla film me maryjane nu.
imorgon blir det supa, woohoo, det ska bli nice.
med linnéa, martin o alla.. ayyaa, vi hörs, godnatt o puss.

KLAR!

nu har jag fixat klart mig =)
linnéa ska ringa mig strax, sedan utgång!
vet inte riktigt vad vi ska göra än, men d märks.
tänkte ge er en låt också, pussshejjs, finns på luren!


vaaaarmt

så himla varmt, jag sitter på balkoneng, okej visst
det är rätt skönt, men tillslut blir det varmt o tänk
när jag ska gå ner till centrum, haha ja kommer ju
komma som en svettig sak hahah nemen åååhh..
ayyaa, vet ni vem jag fick sms av för ett tag sen?
syyyyyster =) hon är hemma nu, min lilla gris!

iallafall, mina kläder är väl klara om 30 min typ
o min sminkning också haha.. efter det så
ska jag städa snabbt som attan, sedan smsa
till min egna maryjane o kolla vart hon är osv.

ville bara uppdatera mig lite, pussen.. (K)


nyduschad o fräsh!

japp, nu har jag duschat o smörjt in mig med bodylotion.
nu ska jag strax ut på balkongen i värmen o sminka mig!
hmm klockan är lite över halv 5? undra om syster kommit
hem än? jag får smsa o kolla snart om hon ejj hör av sig, hehe.
ayyaa, nu ska jag ut på balkongen.. o föresten haha
jag tar med mig datan, menmen vi hörs senare, pussen.

farmor är här

hahaha, just nu så sitter vi o diskuterar, vilken underbar pappa jag har haha o vilken gullig farmor jag har som sitter bredvid, med en gul tröja, ja ni vet gult är fult! hahaha.. nej men iallafall, hahahahahahahha nu sa farmor "fyfan vad ful han var, kolla på han..ååh han kan man slå på!" .. hahaha fyfan, jag dör av garv! min farmor är bääst, o pappa med också, lite sådär runt hörnet haha!

jag är på flumhumör idag haha, fråga mig inte varför, men raaaawr grrr naaaffs säääääxiii ;) hahah på lördag ska jag till nysten, men varför ska man ha nysten när det finns gammalsten? :D hahaha skojjjaa, ayyaa förlåt för mitt humör.

nu ska jag bara ta det lugnt ett tag till, o snart städa.. pussss


tack till bella

som fixade min blogg, designa om den osv..
jag bkev faktiskt riktigt nöjd :)
håller ni med mig? visst blev den fin?

iallafall, klockan är lite över 1, så jag ska städa snart.
ååh, jag orkar inte.. men jag måste göra det ibland.
sedan ska jag duscha, fixa mig osv.
sedan blir det utgång med min linnéa, mwaah! :)


godnatt & jag bjuder på en låt.

för nu ska jag sova, ooh vad jag ska sova!
denna dagen har vart mycket glädje, men
ändå mycket sorg.. jaja, det är så ibland..
o senare idag ska jag träffa linnéa, sååå
himla skönt det ska bli o träffa henne,
verkligen.. vi ska prata o allt sånt, mysigt,
bästa, vad du vill kalla det, jag är glaad
att jag träffa linnéa, tihi, maaryane&kimbeleej <3
men som sagt nu ska jag sova, o här får ni en låt också:
 
Collie Buddz - Now she's gone .. riktii braa låt!

jag vet..

jag skriver ofta om deppritioner osv..
hur mycket jag saknar honom, hur dåligt jag mår..
vad jag vill ändra o allt jobbigt i mitt liv, ifrån himel till jord.
men jag måste faktiskt få skriva av mig, för jag vill inte
gå till någon o gråta, eller prata.. för vill inte attt ni ska få fel
uppfattning o tror jag tycker synd om mig själv, därför
så skriver jag av mig här på bloggen, o den är till för mig.
men ni är självklart välkomma för o läsa ni också!
men ja som sagt, ibland måste jag skriva av mig..

menmen, inget mer deppande nu, inte, nejnej.
jag försöker tänka på annat, o jag tänker just nu
på när min syster kommer hem på torsdag, MEN
VAFAN, NU NÄR JA TÄNKTE.. WOOOOHOOO!!!
torsdag är ju imorgon?! yäääs, =D hahaha jag e sjuk.

o så saknar jag min maryjane, ja, det gör jag faktiskt.
men vi ses ju imorgon el på fredag, bääästa!

ayyaa, jag uppdaterar mig senare, puss and take care.

till dig, bara till dig.

minnen, det är allt jag tar med mig,
för vi båda vet att jag inte är vad du behöver..
jag hoppas du får allt du har drömt om.
och allt jag önskar dig är glädje och lycka.
jag kommer alltid älska dig.

o en sista bild...


VILL FLYTTA NU!

jag längtar som en tooooook.. hahahha
vill ha nytt rum, allt nytt.. jävla äckel lägenhet här haha

godmorgon

hehe jaa.. jag vaknade för 30 min sen ungefär!
gick upp direkt av att det var så sjukt varmt,
solen var på hela mig, fyfan det är helt sjukt vilket fint
väder det är idag, men då ska jag självklart alltid vakna sent!
iallafall, nu sitter jag i tv rummet o snackar med pappa
o dricker cola, hehe skit gott!

ja, juste så jävla barnsliga folk kan vara alltså
jag får panik, jag blir så jävla arg när folk bara
gör saker för o göra, ååååååååååååååååhhh.

jaja, nu ska inte det gå ut här,vi hörs, puss.
take care.

back on track!

yäääs! nu är jag hemma, åt nyss o sådär.
jag drog till max vid 9-10? typ iallafall, hehe.
där min lilla marteen var, o sedan nyman o ragge.
sen kom ted, vi chilla o lyssna på musik, o så drack dom!
lite senare drog vi ut till centrum, där vi bara satt o snacka
o tog det mest lugnt, haha skratta som fan också.
jag är så bra på att komma på låtar, hihihi eller inte.
sedan drog martin o ragge, men ermin o denniz kom.
satt o snacka ett tag, sedan drog vi till bergska o ba chilla.
men blev nästan lika snabbt att dra därifrån, hehe.
nyman var jätte snäll o följde mig ända till netto, <3
japp det var iallafall min kväll, var din också kul?

hmm, nu ska jag iallafall lyssna på 1-3 låtar, sedan sova!
så godnatt alla läsare, o sov gott vakna blött ;) haha puss


maaryjanee&kimbeleej

vi är fan, BÄST, det är sjukt! =D hahaha
vi har så sjukt kul med varandra, fast detta är bara lite..
här kommer två video;sar, hihi

cp garv hahaha xd
 

kattens balans o föröka ta in den ifrån fönstret hahahaha xd 

jag o linnéa är lite sjuka, eller jaa.. jag är lite sjuk.. hahaha men vi har kul!
bääästa maryjane. <3

måste gå vidare

för jag klarar inte av det såhär längre..
jag tänker varje dag, men får inget tillbax
inget vad jag hade önskat..
men en vänskap får funka, hur jobbigt det än kommer bli.

HJÄLP MIG?!

hur lägger man in t.ex musik eller videos ifrån youtube till bloggen?
puss på den som hjälper mig.


juste, vet ni vem som kommer hem på torsdag? =D
min älskade o saknade syster, wiiihuu.. jag längar verkligen!
vilken puss hon ska få o fetaste kramen, hihi.
- Jag älskar dig mest syster.

FINNS DET INGA SNYGGA

singlar, som bor i finspång eller norrköping? =D
hahaha, annars drar jag till stockholm snart!

godmorgon

blev väckt av molly, snacka om att jag verkligen blev sur
när jag sen skulle springa ner ti källaren o hämta hennes skor osv..
hon yani vågar ju inte gå skälv, hahahaha.. nej men klart ja
hänger med henne, mådde bara dåligt, var nog därför ja blev sur.
sry.. iallafall, nu sitter jag o dunkar musik, jag ska käka strax också!
sedan blir det datan igen, o sen fixa mig o kanske dra uuuut.
PUSS

den "3e" var igår, för mig kommer det alltid vara våran dag/datum.

vad jag än gör, så tänker jag alltid på dig på nåt sett.
jag försöker, men det verkar inte gå.. jag provar de mesta!
men det går inte, alltid vad jag än gör, så kommer du upp.
även när jag är med killar, så tänker jag "naw, sådär gjorde nysten"
eller "nej, ni gör fel, ni ska ju göra som nysten"
visst det kommer dagar då jag inte känner av det alls typ
men dagen efter känns det som en HÅRD spark i magen..
då kmr det tillbaka, o jag kan inte sluta tänka ens 1 minut pådig.
men detta är väl nåt jag får leva mer, om jag inte gjort vad jag gjorde
kunde det lika gärna vart vi nu, om du inte valt bort mig aso.
sånt tänker jag på varje dag, varför man inte gjorde det på ett
annat sett, men det är klart man ser ju inte det förns misstaget
är gjort.. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara allt...
jag minns, jag vet inte ens om du minns längre, för jag vågar
inte fråga dig sånt längre, det är inte min sak.
men minns du våra blickar? minns du hur du krama mig när vi sågs?
minns du våra kyssar? hur du höll om mig när ja satt i ditt knä?
när vi viska till varandra "jag gillar dig så mycket" eller "jag älskar dig"
alla nätter tillsammans? alla filmer vi såg, haha beck vi alltid kolla på
just nu kan jag inte hålla mig för gråt mer.. förlåt, förlåt.
det ända jag önskar är att du ska må bra, så så sjukt jävla bra
att du ska vara glad o lycklig, att allt fixar sig i ditt liv, att du
hittar nån tjej som kan ge dig allt jag inte gav dig.. (ja skulle dock ge allt)
oavsett om jag kanske kommer ha kille senare i livet, kommer
jag alltid blicka tillbaka, släppa tårar, o tänka på dig som nu.
baby, im crazy over you...


tidsfördriv! o efter detta, GODNATT.

VEM
Vem är i rummet med dig? - molly..
Vem fick du senast sms av? - filosof min idoool niveet
Vem tänker du på nu? - hmm
Pratade du senast i telefon med? - pappa
Vems hus var du senast i? - mammas
Sa du senast jag älskar dig till? - nyman, hehe
Vem önskar du var med dig nu? - hmm
Vem är din favoritsläkting? - idaaaa o basse, jag saknar dom :'(
Vem i din skola går dig mest på nerverna? - venne än

VAR

Var går du i skolan? - har sommarlov
Var är din telefon? - bredvid mig
Var är din mamma? - hemma
Var sover du? - i min säng
Var handlar du mest? - cigg el kläder tror ja, haha
Var fick du tag i tröjan du har på dig? - minns inte
Vart åkte du senast bil? - typ fiddy, ifrån centrum o hem, länge sen ja åkte bil
Var i ditt rum är du? - i sängen

VAD

Vad åt du senast? - chips
Vad drack du senast? - vatten
Vad är det för färg på dina byxor? - mörkblå
Var är den närmaste saken som är blå? - chipspåsen
Vad gillar du mest med skolan? - vännerna eller nåt
Vad har du på fötterna? - strumpor
Vad är din favorit färg? - finns många!
Vilken film såg du senast? - mean girls
Vad hör du just nu? - ingen, men ska sätta på en låt strax

HAR DU NÅGONSIN

Hånglat i mer än 3 minuter? - jaaa haha
Sovit i en annan säng? - jaa
Hånglat på en bio? - nej
Hånglat i skogen? - jaa
Tyckt att din kusin är het? - hah nej
Sovit naken? - ja
Kört över hastighetsgränsen? - japp
Målat om ditt rum? - japps
Dansat framför en spegel? - ja
Fått hicka? - ja
Dumpat någon? - ja
Stulit pengar från en kompis? - nej verkligen inte
Hoppat i en bil med folk du just träffat? - ja
Varit i slagsmål? - både ja o nej
Smugit ur ditt hus? - ja
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? - typ ja
Hånglat med en främling? - nej
Älskar eller saknar någon nu? - jaa

2 timmar o 20 minuter

var jag som sagt ute.. kom nyss hem faktiskt.
martin var söt o skjutsa hem mig, hehe
var fan rädd först, men inte sen, underbart =D
haha, iallafall, vi softa typ först jag o nyman
sedan hör vi nån som åker omkring, då äre martin o robin
så vi drog o snacka med dom osv, sedan kom ted
softa bara ute vid centrum, men det var naajs.

just nu sitter jag här vid datan o käkar chips,
blir nog att lyssna på lite musik o se, sedan
gå o lägga mig, för jag måste sova.

martin bad mig också smsa imorgon o de!
så blir nog ut o träffa han, o aa dom andra eller nåt.
jaja, vi höreees, pussen.

nu ska jag ut

o träffa nyman ett tag, blir att cykla ti centrum o möta han där.
bara chilla o sitta o snacka, det ska blii naajs, haha NoK.
klockan är snart halv 2 hahaha så kommer nog hem sent.
jaja, ni får jätte gärna smsa sötnosar.
jag skriver när jag kommer hem sen igen, pusspuss.

internet cp;ar..

så jag kommer inte sitta vid datan, bara när internet funkar..
annars blir det tv, om jag inte kommer somna.. för jag märker nu
att jag är sjukt trött, haha linnéa o ja måste lära oss o sova =D
ayyaa, vi kanske hörs ikv eller så blire imorgon!
PUSS & kanske GODNATT dårå.

linnéa har åkt o jag svullar.

linnéa tog 9 bussen hem, sorligt, men vi ses ju snart igen =)
skulle egentligen hängt med som sagt, men nysten är taski
han har inte hört av sig eller något, så ayyaa får va hemma...
iaf, jag måste faktiskt säga att jag fastnar sällan för personer
eller ja brudar, det är bara endel, o linnéa är en av dom, helt sjukt!
har sjuukt kul med henne, o känns redan som vi vart vänner hela livet.
det tycker iallafall jag, o det är galet kul! hihihohohahahehe
iallafall, jag följde henne till bussen sedan cykla hem..
nu är jag hemma o svullar chips med dipp o bullar, mmhm!
galet gått haha =D .. nu är molly påväg till mig också,
vene vad vi ska göra, blir väl o ta det lugnt, bara sitta o snacka o så.
jag uppdaterar mig senare, pussseen.

bjuder på lite bilder.

 jag, syster o jag, linnéa o jag o mina småsystrar! ;)hhohoh

GODMORGON

hej på er!
vaknade vid 20 i 5 med linnéa haha lite sent,
men vi somnade rätt sent, typ vid 9 eller nåt :p
iallafall nu har jag duschat osv,  ska fixa mig strax.
sedan ska vi förbi o hämta en sak hos min mamma
o ta ut pengar, sedan ska vi dra in till norrköping.
jag ska till nysten, så det blir att sova där också, ba chilla.
men jag hör av mig senare, så hade bäst, puss.

p.s hoppas du får ett helvete, hahahah.

LnK

har precis eller ja i fan en evighet suttit vid datan, nu ska linnéa få sitta, jag är inte dum, jag bara var det i några timmar.. (a) fy skämms hahahah.. men iallafall, vi har vart förbi min mamma oså, haha ringde till kim o grejjer, han har tydligen gift sig nu hahaha kan ni tänka er? sjukt fan, sedan hans mamma klickar min mamma, snacka om att hon blir sur, min mamma snacka trevligt o bad om min kamera o hon klickar? hahahha ja ni.. nej men annars har vi väl bara tagit det lugnt oså, bästa med linnéa! ja, men som sagt nu ska linnéa ta över datan.
vi hörs, puss.

chilliluuuii time

är med linnéa hemma hos min mamma.
vi har softat galet, o skrattat också för den delen
men det är självklart, LnK heeere! ;) haha
nu strax ska vi dra till sirri o se om dom är hemma
blir att träffa jordan o biggie också, hehe söta ungar.
men nu ska jag inte sitta mer vid datan, pussheejs

SIMSALABIM, VEM FAN ÄR ZINKIM.. HAHA HORUNGE

linnéa är här =D

var nyss ute o mötte Linnéa när hon kom med bussen.
just nu sitter vi hemma hos mig, vet inte riktigt vad vi ska göra än.
jag ska iallafal sminka mej o platta håret snart, sedan fixa kläder.
men det blir väl roligt som vanligt, som alltid med bästa Linnéa =D
hade bääst, pussen.

HAHAHA vi har dig på spåret

booww, snart får vi deeeeeej. hahaha
vad vi vill göra med dej, jävla egyptjäävel


FRÅGESTUND

NI FRÅGAR, JAG SVARAR!
svaren o frågorna kommer sedan upp på min blogg.
så fråga på.. puss.


godmorgon

eller vad man säger, nananananaaaaaa..
jag är på sjukaste humöret, men jag är galet trött..
jag vill sova mer mer mer! haha, men ickee.
jaa, jag ska nog ligga här i sängen ett tag till.
eller ett bra tag till, sedan ska jag upp o fixa mig
äta o allt möjligt, sedan blir de LnK timeee =D (LnK = Linnéa and Kimberly)
asso förlåt folket, men jag har inte så mkt o skriva,
jag kan iallfall säga, att det blir nog nån videoblogg snart, hah.
ayyaa, pussen.

GODNATT (K)

klockan är lite över halv 4, fyfan jag är helt galet trött..
ska gå o lägga mig nu, yäääs äntligen ! haha.
o senare idag så kommer Linnéa till finspång,
för hon ska vara barnvakt åt hennes systers barn!
så jag ska sova där med henne, eftersom det handlar om ett dygn.
iallafall, vi kommer ha det helt gryymt kuul, skratta lossen aså!
o sedan när hennes syster kommer hem ska vi snacka lite skit
om vem? jaa, det borde ni alla veta nu aså, annars läs min blogg, haha.
nej men det ska bli kul faktiskt, men nu ska ja sova, godnatt.

34 timmar, bäästa!

nu tänkte jag skriva om dessa 2 dagar med linnéa, o faktiskt tycker jag ni ska läsa, för o se hur grymt kul vi faktiskt hade med varandra! o måste bara säga innan att Linnéa, my maaryjanee är en helt sjukt underbar o snäll tjej, henne kunde jag verkligen vara mig själv med direkt, fyfan.. bääästa tjejjen jasvär =D 

31/7 dag 1.
jag kommer till norrköping kl 3, då Linnea o Emelie står där. Emelie är Linnéas syster om man säger så. Iallafall, jag trodde det skulle vara rätt pinsamt o träffas, eftersom det var första gången.. men det gick hur bra som helst, redan på några minuter kändes det som vi känt varandra hela livet!

vi stod sedan o väntade på 113 för att åka till väster tull, där vi mötte Nysten, det var riktigt länge sen, så det var verkligen underbart o se o träffa honom.. ja, vi 4 + nelly (hans hund) gick till vilbergen, där vi hittade en bänk o satt o snacka galet om allt möjligt, lyssna lite på musik oså mobbade jag o Linnéa ZinKim också haha! det var kuul. men efter ett tag bestämde jag Linnéa o Emelie oss för att dra till stan eftersom Linnéa skulle köpa en rullare.. o det var helt sjukt, för man är tvungen o vara 18 för o köpa det? haha skrattretande.. så vi var tvungen o gå hem till Linnéa för o hämta Emelies lägg, o sedan letade vi efter nåt närmare ställe, men inga hade, förutom pressbyrån, men dom ska självklart vara så dyra, men tillslut fick vi tag på en.. så vi sprang runt hela norrköping eller nåt haha, men mycket skratt faktiskt.

efter de gick vi hem till Linnéa, då vi käkade pizza, mmhm det var gott, o jag åt som en snigel tror jag? haha det var pinsamt, för dom åt normalt o jag satt där med pizzan i 100 år, haha.. sedan hände lite saker, fyfan.. o Emelie drog på fest.. men jag fick Linnéa på humör tillslut tror jag, o hon fick mig på humör, för att så mycket som vi skrattade har jag inte gjort på månader o år eller nåt, o vi garvade åt allting hahah, o så satt vi såklart o diggade på denna låt:
Tobbe k o Tobbe b (med Filosof) - Simsalabim (eller nåt)
riktigt jävla bra, o den knäcker ut kim verkligen totalt, haha jag har lyssnat på den jämt o diggat den grymt, även om jag umgåtts med kim osv, för vad fan ska den mesen göra? haha nappen förfan! haha

runt 3-4 på natten, fick vi ett skratt anfall, vi kunde inte sluta skratta, jag fick kramp i hela kroppen o så jävla ont o magen, hahahah jag minns inte ens vad vi skrattade åt, men det var så grymt kul. Men en sak minns jag att vi garva åt, det är att i denna låt:
Zin Kim - Du snackar fight (jag är med i slutet av den)
jaa, samtidigt som jag snacka så satt jag vid datan, jag tappade ord o stamma som en galning.. iii ... iii ... hhaha fyfan så sjukt kul, o vad jag skämmer ut mig!

jaa senare sen så la vi oss o kollade på film, med min o Linnéas heting i, booww han är klockren, muuumms, MWAAH! haha, o den var sjukt bra också, minns tyvärr inte vad den heter, men om ni går in på Linnéas blogg sen, som jag kommer ge länk till när jag är klar med allt skrivande, så hittar ni namnet på filmen där.

1/8 dag 2.
Linnéa o jag vaknar vid halv 2-2 någonstans, vi var helt sjukt trötta, som döda i kroppen, men det är klart, inte alls mycket sömn fick vi, när vi somnade vid 8 på morgonen, hahah.

vi gick upp direkt typ, vi tog en cigg osv, sedan bara satt o snacka, sedan blev det film med chips, mysigt! men sedan kollar Linnéa på klockan, då är den redan 7, fyfan så snabbt tiden gick, men det är klart.. har man kul, så går tiden snabbt, o vi hade som sagt sjukt kul haha bästa. när vi då sedan kollat klart på filmen, satte vi oss lite vid datan o det, bara softa galet, sedan börja vi kolla på massa videos på youtube, på spöken osv, fyfan jag o Linnéa sket nästan på oss eller nåt haha nej men vi blev faktiskt rädda!

under tiden vi kollar så berättar Linnéa att det typ spökar hos dom.. omg, då fröstod jag varför lampan blinkade igår osv, fyfan så sjukt läskit.. sedan ringer hennes hemtelefon 3-4 signaler, när hon svarar så är det ingen i telefonen, o vi hade precis kollat på spöken på youtube, snackat om det osv.. sedan händer det där? vi blev helt sjukt rädda, fyfan så äckligt, vi vågade fan inte röra oss nånstans, vi sprang o tände såfort vi skulle nånstans! för skulle det vart nån som ville nåt, skulle dom ju ringt upp igen väl? eftersom det var så några signaler.. ae fyfan, det var iallfall sjukt hahaha, läskit.

o så kan jag berätta att Linnéa o jag har kommit på värsta grejjen vi ska göra, men det ska bli en överraskning till er alla! o ni kommer nog få er ett rejält skratt, men fyfan det är det värt, för det är till ZinKim, den jävla mesen, vi ska knäcka haha, så det kommer nåt med tiden, haha bästa.

klockan sprang iväg också, för vi hade sjukt kul, även om inte ni kanske tycker det låter som det när jag skriver, men jag är som jag är när det gäller o skriva o förklara hehe.. iallafall runt 00:40 följde Linnéa mig till bussen vid djäknerpark, mycket gulligt av henne, tack gumman.

jaa, detta var dom här två dagarna, o det var bääästa på länge, fyfan, sjukt kul, underbart, vad du vill.
o om du vill läsa mer, men på ett annat sett, eller jaa, så kolla Linnéas blogg:
www.maaryjanee.blogg.se =DD
PUSS O TAKE CARE!

ÄÄÄÄ

ja, vart ska man börja? jag drog in till norrköpings stad kl 2.
emelie var med min o linnéa ett tag, sedan har det bara var ja o linnéa.
vi har flummat galet, o skrattat som grisar o iiiiiihiiiihh.
fyfan, jag är för trött för o skriva mer, eftersom det kommer bli
en hel bok, så jag skriver senare, när jag vaknat osv.
puss o kram folket, o jaa.. jag är bara trött.


förlåt

för jag gjorde sådär

flummit

maaryjanee

lejonkungen

hej

RSS 2.0