NY BLOGG!

Har fixat en ny blogg nu pga att för vissa segar bloggen, det kommer upp en ruta man måste klicka bort och så börjar den om flera gånger.. Och det blir det även för mig och blir jävligt trött på det. Så har fixat en ny blogg, mitt liv, min vardag, mina dagar i text! Precis som förut, kanske mer roliga saker? Ja det märker ni om ni följer mig som förut. Byebye Kimbeleej.

Klicka HÄR för att komma till nya bloggen. =) seeees där, mwaah.

tråkigt

Sitter och pratar med Adelina på msn, ingående skola osv. Jag måste ta tag i det där nu, vill att pengarna ska rulla in och även att jag får en utbildning, vem vill inte ha det liksom? Jaja, måste skaffa mig orken NU.

Annars gör jag inte så värst mycket och har inte gjort det på hela dagen heller. Fb, msn, smsa, ringa och umgås med mamma o systrarna, är väl hur min dag sett ut typ? Haha. Har eran dag varit bra? :)

Saknar Pontus gör jag med, buuhu :P Nej nu tänkte jag gå o röka, mwaaaah.

godmorgon

Jag tog bort inlägget med inspelningarna, det gick inte pausa och ena spelades bara upp i början, dom spelades om, och på varandra, skumt?! Jaja, irreterande ljud bara, nu är det borta.

Iallafall, vaknade för en timme sen ungefär. Bara pratat med Johan och Adelina på msn. Tänkte hoppa in i en dusch närsomhelst och stå där i en evighet, så jävla skönt.. Älskar att duscha, och VARMT ska det va.

Vet inte alls vad som händer idag. Johan sa förut att han kanske kommer förbi Finspång, men vi märker. Skriver av mig mer sen när jag har nåt mer att komma med haha, pussar.


inget mer bloggande efter detta inlägg

Snurrar miljoner tankar i mitt huvud nu.. :( Så ska lägga mig i sängen, glo film eller nåt, försöka sova nu när jag fortfarande är trött!

Jaja, märker när jag skriver igen, peeeace.

(Ljudklippen blev lite konstiga, båda startar samtidigt osv, haha men ni får pausa ena sen lyssna, ja ni förstår.)

natti

Tänkte gå ut och röka nu, sedan lägga mig och glo på nåt. Är lite deprimerad, kanske dags igen? Har inte varit det på ett bra tag nu, meeeeeeenmen. Vi hörs imorgon, pussar och godnattkramar.

lite bilder ifrån igår

Haha, jag trodde det fanns bilder på Bella och Tim med, men tydligen inte.. Och menar nåt måste jag ju lägga ut så får bli på Pontus och mig då.

<3

Stark är jag faktiskt, bröt armen på han =) HA-HA N-O-T

Omg, så skum bild..?

Fan tror han att han gör?

Coolingen ;)

Timbaland & JoJo - Losing Control

Sitter och tråkar galet.. Ända sociala är Adelina, ÄNTLIGEN, nu är hennes data lagad.
Vi pratar om allt och ingenting.. Men nu börjar det bli väldigt tråkigt.
Käkar Estrella Snaxx Mix, tusan vad gott det är :P Snart är jag tjockis och väger 120 kilo. Skämt o sido för er som inte fatta, hihihihihi.
Jaja, ska försöka hitta film nu, bjuder på en låt sålänge. För Bella har inte skickat bilderna än.

träffa molly

Kom hem för 2 timmar sen ungefär. Har duschat och allt det där tjejer gör, så nu känner jag mig fräsh igen. Just det, bilder ifrån igår kommer senare, men det är Bella som har dom på sin kamera, så hon måste ju skicka dom först, hehe.

Nu så tänkte jag dra och träffa min lilla Molly en sväng, så vi hörs senare.
Puss

Jag och Bellut för 1 år sen ungefär, mohaha <3 (överfulla)

pontus halvsover

Godmorgon.
Tim drog nyss. Jag är kvar hos bebis, han ligger och halvsover så jag tog mig tiden nu att skriva ett inlägg till er, mina kära läsare.
Pontus och jag hade jätte mys igår :D Ni anar inte, hihi.. Skratta även massor.
Idag så har vi bara legat i sängen och kollat på film, myst, skrattat, sovit osv, med Tim, men han fick självklart ligga i sängen bredvid haha.

Ska snart ta bussen hem. Vet inte alls vad jag ska göra sen, det märks.. Kanske bara ta det lugnt?
Nu "slår" han mig, kanske bäst jag slutar skriva hahaha.. Puss.

med bebis och tim

Nu ligger jag med Pontus och Tim =) Det är väldigt skönt att "vila" ut.

Och den meningen var så långt ifrån sann.. Jag ligger bredvid Pontus, hoppas inte han ser, för fick tydligen inte nämna han? Men jag skiter fullständigt i ;) Så gullig är han, ligger och pussar mig.

Nu orkar jag inte skriva mer, vi ska se film. Godnatt

hos gullet

Sitter hemma hos Pontus med Bella och Tim. Kom hit för 15 min sen ungefär. Vet inte alls vad vi ska hitta på, vi ska iallafall dra till McDonald's sen. Ae har ingenting att säga, nu ska vi skojja, hahaha puss.

bella joinar till norrköping

Japp, vi tar 5 bussen tillsammans! Tim, Pontus vän måste ju med få lite sällskap ;) Mohaha. Nej men som sagt Bella hänger med in till Norrköping, gulligt. Hör av mig när jag är där, för nu är det bara 1 timme kvar innan jag ska till bussen och jag har lite att göra, pusshej.

håller på och...

...Fixar mig, blir att åka in till Pontus idag =) Och så sover jag såklart över också. Tim hans vän är också med ett tag, blir väl bara att chilla hemma hos honom eller kanske ute? Vi märker. Sen blir det massa film och mys för min och Pontus del ikväll mohaha. Skriver innan jag åker annars hemma hos han, pusspuss.

mys med systrarna

Åt nyss lite glass med systrarna och mamma. Just nu så ligger dom i min säng och sjunger/nynnar till musiken! :D Mina söta små prinsessor.

Har inte hunnit duscha än, men ska göra det snart.. Det är galet varmt alltså? Nån mer som tycker det? Hm, jag kanske börjar bli sjuk annars? Det är så konstigt väder. JUST DET, kanske ska till bebis idag :D:D Annars blir det imorgon, hihi.

Skriver senare, ska fortsätta busa med systrarna =)




godmorgon

Sitter och äter min frukost nu, Havrefras med Mjölk. Ska snart ut och röka och då ska Kujtim ringa mig samtidigt, riktigt länge sen jag pratade med honom.

Klockan är lite över 7 på morgonen, vad gör jag uppe nu? Jag har inte en jävla aning. För Pontus skull gick jag upp tidigt, MEN jag skulle gått upp om 30 min till 1 timme, jag har varit vaken i 1 timme nu, menmen, uppe med tuppen för en gångs skull är väl aldrig fel =)

Jaja, ska ut och röka och prata med Kujtim nu, sedan duscha en långdusch! Mwaah.

godnatt datan

Godnatt alla läsare och godnatt till alla andra.
Tänkte lägga mig närsomhelst, är riktigt trött för en gångs skull. Men först ska jag göra nudlar snart med, shit vad jag äter mycket, åt nyss 2 bullar med, haha. Vi hörs imorgon, nattinatti.

Puss baby.

krig

Hahahaha, ja eller vad ska man kalla det? Jag skulle se min brors reaktion när jag tog en choklad av han, åt den inte, jag la den bara under kudden. Då säger han: du kommer dö om du tagit den. Så jag skratta han upp i ansiktet bara och gick o käka mat. Sen hör jag hur det börjar dunka i mitt rum, OMG hördes som speglarna skulle gå sönder.. Han har nog adhd, det tror jag iallafall efter detta. Ungjäveln hade sprutat ut brun utan sol över HELA mitt rum, kastat ut tamponger, kläder, smink osv. Sen tog han även mina skor och tröck ner dom ute i jorden & vattna dom? HAHAHAHAHAH. Han hällde ut all min parfym och vet inte vad han gjorde, mina högtalare låg på golvet med.. Fyfan psyket next eller? Hahahahaha just det han tog min mobil med och vägrade ge tillbaka den.

Allt detta för en choklad jag inte ens ätit på? Så gav jag tillbaka den, då säger han: Tror du jag vill ha en choklad du F*ttat dig med eller? Eaaak hahaha så jävla ful är han.

Klart han fick ju igen också =) Eftersom jag fått städa som en tok nu, tvätta bort all jävla brun utan sol som var överallt, så det inte blir bruna fläckar, osvosv.

Nu säger Pontus: Syskonkärlek.. Mjo, det kanske är vad det är? Haha fyfan vilket drama, krig vart det ju undefär iallafall.. Detta var nog dagens alltså.

5 års gammal bild på mig och brorsan! Älskar honom lika mycket, oavsett om vi bråkar :D

dagens låt


Haha jag är fortfarande fast i sånt här, svensk rap yaaaoo. Nejmen, riktigt gullig låt.

godmorgon

Detta var ju inte alls min plan, att vakna så sent. Mamma kom ju in vid 9 med, men jag somna om och nu är klockan över halv 4, haha herregud.

Skulle gjort min grej idag, men får bli nästa vecka.

Jag får ingen glass utav Kevin, så jag bjuder på en "fin" bild på han :) Hahaha vad säger du nu brorsan?

känner inte om jag är trött eller pigg

Men ska ändå lägga mig snart, bättre nu än att jag lägger mig 3-4 inatt så jag kommer in på den vanan jag vill ifrån igen. Har 20 minuter kvar utav Wallander, sen hoppas jag att jag somnar istället, orkar inte se film efter film och vara vaken. Önska bebis var här, då hade jag somnat snabbare.

Slut på ord, mer bilder.. Here you have:




jävla msn, vad fan är det för problem?

Msn funkar inte och jag får ett utbrott närsomhelst.. Okej gör inte så värst mycket, men blir bara så irreterad när saker och ting inte funkar, ååååhh... :@
ÄR DET SÅDÄR FÖR NÅGON MER?

eesh, får väl nöja mig att kolla på Wallander istället.

ida lundberg

Min älskade och saknade kusin.. Vad hände med oss egentligen? Bara för släkten blev knasig och vi splitrades osv, varför tappa vi kontakten? Minns du hur nära vi var varandra? Älskar dig så otroligt mycket Ida, det hoppas jag du vet om och jag saknar dig mer än ord kan beskriva! Jag hoppas vi ses snart, tycker det är dags nu.

Haha gud vad "söta" vi var, två små grisar.. <3

hej igen

Vid 12 så bestämde jag mig för 4 timmars sömn, var så trött och hade sån himla tandvärk! Så vid 4 när jag gått upp så tog jag en långdusch och nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Funderar på att se nya Wallander, men så tänker jag att det kan jag ju göra ikväll, hmm svårt det där med att bestämma sig.

Pappa och jag funderar på att flytta ifrån Finspång också.. Men det får vi se hur det blir med.

Jaja, har ju egentligen ingenting att skriva, ska försöka logga in på msn nu, det funkar inte? Är det så för er med? Det kommer bara upp en ruta "Försök igen" Eller "Avbryt".. Blir galen!

Så underbar.

andra avenyn

Ska ut och röka nu, sedan ska jag kolla på AA. =D Love it. Har inte så mycket mer att säga, haha jag blev busted (stavning?) iofs, Johan läste min blogg vilket jag inte trodde han gjorde, så han såg ju vad jag skrivit, och om ni kollar på kommentaren på inlägget "Johan gör mig sällskap" så förstår ni ;) Upp till bevis nu but I wish him goodluck. Mwwah

Friendship.

johan gör mig sällskap

För varken han eller jag sover, så vi pratar på msn.. Ingen skola för oss, ingenting att passa, vi kan dygna, eller göra istortsätt vadsomhelst, men sen är det ju vi som får lida som efterblivna jävlar haha.. Men vi fixar vår framtid =) Vi är ju så "duktiga". Och den där j*veln som slutade röka i 8 månader, fick mig till att sluta 2 veckor och efter jag börjat igen, så fortfarande ville han att jag skulle sluta röka, MEN NU HAR HAN BÖRJAT, IGEN? Ajaj, icke bra.. Men som man brukar säga, en gång rökare alltid rökare.

Ska nog börja kolla på någonting snart, men vet inte vad? Och ingen är ju vaken nu, eller jo dom flesta ska ju till skolan, men kan ju inte direkt be någon att tipsa mig om nåt nu och Johan kollar ju bara på skit, haha nevars.. Blir nog Svenska Hollywoodfruar närsom!

dygna!

Jag kan inte somna och jag menar vad finns det för mening med att ligga i sängen, blunda, vrida och vända på sig i flera timmar men ändå inte kunna somna? Jag har vänt på dygnet totalt, skulle jag legat kvar skulle jag inte somnat förns 5-6 ändå, så kan lika gärna dygna och försöka vända tillbaka på dygnet nu!

Så nu tänkte jag sysselsätta mig lite med bloggen, se vad jag kan lära mig, nu när ingen skriver och stör! Haha inget illa menat, jag gillar när folk "stör", men nu kan jag koncentrera mig på ett annat sätt.

Även ska jag kolla på lite serier eller säger man så? Till svenska program? Haha tycker bara man säger det till typ Simpsons, Scrubs, Two and a half man osv.. Jaja, för mig är det serier oavsett vad det nu kallas.. Om ni ens förstod vad jag mena? Typ Svenska Hollywoodfruar, Andra avenyn, osv. Hmm nog pratat om det.

JUST DET, när jag ändå är igång.. Kolla så jag klippt mig:
Det syns inte sååå värst mycket skillnad, men eftersom "Före" var håret tort och på "Efter" så är håret blött, ni ska se hur det är när det torkat =( Hahaha.

Skriver mer sen, för det kommer väl bli lite inlägg, tar till med extra inatt/idag eftersom det bara blev två igår, pusspuss.

yeeeyy!

Jag lyckades! :D:D:D Haha helt själv, okej visst det blev fel design, den jag egentligen skulle haft är lite anorlunda, men jag vet dock hur man gör nu, så bara att jag byter imorgon! ;)

Plus så ska jag klippa mig =( Buhuu, men jag måste, mitt hår är jätte risigt, menmen ny frilla är väl aldrig fel? Men det svider, jag har fått rätt långt hår nu, men för att få det finare än nu så är det bäst att klippa.. Det växer ju ut sen igen iallafall, haha så töntig behöver jag ju egentligen inte vara. :P

Jaja, ska fortsätta och fixa mer med bloggen imorgon, plus får ni se bilder på min nya frisyr och bilder på mitt rum med förmodligen.. Nu ska jag lägga mig, se på film och både smsa och tänka på Pontus istället. Pusspuss


- oops!

Ja detta är första inlägget för denna dag, har faktiskt inte orkat skriva någonting, har inte känt att jag vill få ut något eller har överhuvudtaget nåt intressant ni kan läsa.. Men så tänkte jag över saken och ett inlägg kan ni iallafall få.

Har kollat på "Den rätta för rosing" hela dagen, alla avsnitt. Hugo Rosas, som vann som nu är paow pojkvän om det nu inte är ett pr-trick, IALLAFALL, han är ju så gaalet het/söt, shit får ju rysningar :D Haha och hans röst är bara för gullig..

Iallafall, mycket mer har inte hänt idag, jag var och handlade med brorsan förut bara, han bjöd på godis, dricka och en glass =) Han kan ju dock också vara väldigt gullig ibland.

Blev inget sola idag heller, pappa hade inte fått pengar :( Men jag hoppas på att han fått det imorgon, måste få lite färg, jag blir rädd för mig själv nästan, eller jo, lite haha.

Ska även lägga mig snart, har lite nackspärr, så galet ont i ryggen och en jävla mensvärk, bort med den jävla skiten, snälla..

Jaja ska försöka fixa nån som kan fixa min blogg lite snabbt, med en lite finare design iallafall, vi kanske hörs senare, annars imorgon, pusspuss. =)

- nu blir det sängen

Har fått ont i magen =( Buhuu, lite synd om mig. Så tänkte lägga mig i sängen nu, även för att komma upp tidigt, för tror pappa fått pengar imorgon, hihi så blir det väl att sola, vilket jag inte gjort på ett bra tag nu, så har tappat all färg och så ska jag försöka få pengar till skor och lite kläder och smink.

Tröttnat på denna design med, usch gillar den inte alls, så ska byta imorgon, ingen annan kunde hjälpa mig idag och jag har ju inte heller lärt mig hur man gör :P Jaja, hörs imorgon godnatt och puss på er.

Hitta en gammal bild på mig, 2 år sen.. Madde och jag skulle till halvars, men gud nu när jag pratar om det, fy vad sugen jag blev på lakritsglass, det ska jag se till att mumsa i mig i veckan =)

- badade nyss

Och hade lite spa.. Mycket skönt =) Nu känner jag mig som en ny människa igen!

Sitter och pratar med Pontus på msn, alla andra är så osociala, även han med iofs.. Funderar på att sätta på en film istället och lägga mig tidigt ikväll.. Men blir väl som vanligt att jag kollar på film efter film och så kommer väl självklart brorsan in som alla andra nätter "Vad kollar du på? Jag kollar med dig." Haha menmen, lite sällskap är väl aldrig fel, men hade hellre haft Pontus här.

Måste även säga att jag älskar Patricia så högt på denna jord, att få se hur min syster växer från liten till stor.. Det känns inte alls som det var så länge sen jag fick henne att somna i mina armar, jag fick vakna av hennes skrik varje natt, jag gick med henne i vagn.. Men nu börjar hon skolan efter sommaren, nu vill hon fixa frisyr, ha allting som jag har, göra det jag gör, min älskade prinsessa blir stor..

Skriver senare igen, pusspuss.


- tack mamma


Och förlåt för utbrottet jag först fick, men du vet hur jag är när jag får nya saker. Iallafall, fick en ny klänning/tunika utav mamma nyss.. Riktigt skön faktiskt, inte så kunglig men ändå söt/fin. Plus man ser inte så mycket på dom bildena, men det är vaddar/puffiga axlar eller vad man säger med, som prinsessor har och någonting minns ej namnet, vid brösten typ haha. Ja, ibland är min mamma gullig hihi. 

DAGENS FRÅGA:
Vad tycker ni om känningen/tunikan? HISS eller DISS?
______________________________________________________________________
raaawrrrr

- inte fick jag sova ut

Nej mamma väckte mig för 1 timme sen och jag som sa klart och tydligt till henne "Låt mig sova ut imorgon" Haha låter helt sjukt, men jag blir så sne att jag faktsikt skakar, en fet smäll borde hon ha ibland =) Haha.

Iallafall, sitter och pratar med Nysten på msn angående ny låt, huhu så nu är det på G ;) En sommar/kärlek-låt.. Eller nåt liknande, minns inte riktigt vad han sa och orkar inte kolla haha.

Vet inte vad som händer idag, ska ha spa igen iallafall, mys.. Synd att bebis inte var här bara :P

Just det såg dhw förut, längtat efter det :D:D Nej nu måste jag röka, skriver sen, puss.

- natti

Orkar inte alls skriva mycket nu, är skittrött.. Så jag ska lägga mig och somna till en film nu, hoppas ni får sova gott, för det ska jag se till att göra och sova uuuuuuuut. Pusspuss och godnatt allihopa =)

Gud vilken hemskt bild, men den bjuder jag på.

- somna i syrrans knä?!

Haha menar hon är 6 år, borde nästan vara tvärtom men tro det eller ej, jag somna i hennes knä, hihi mys. Vaknade nyss, så har sovit i 2 timmar ungefär tror jag. Är fortfarande trött, men kanske bäst att hålla sig vaken till iallafall 11, Jaja vi märker.

Sitter och äter utav kladdkakan som vart över =) Mumms.. Även fast mamma hade den inne för länge, nästa gång kanske hon borde lyssna på mig? Hmm

Skriver mer sen, pusspuss.. Och Madde, jag älskar dig med :D Haha och bilderna är fan fina!

- skiteri

Hur fan ni tar det förra inlägget, min blogg, mina ord, jag skriver ut precis vad fan jag vill, är inte alls på humör, är så äckligt trött på idioter.. Och tro inte jag tror att jag själv är perfekt, låååångt ifrån, men inte fan är jag nån jävel som tappat kontroll om livet iallafall och tappat bort min mening med livet, som vissa andra har.

Ska kolla på film snart, smsa med min darling, sen vet jag inte, sova sova sova, BYEBYE.

-

Fått nog av dig och din man, vilka tror ni att ni är? Ni är äckliga, överviktiga, särbehandlar era barn, gnäller på oss att inte göra vissa saker, sen gör ni samma sak så dom små t o m börjar gråta? Gör vidrig mat utan nån jävla näring i.. Duktiga föräldrar ni är :) ojoj, nästan så jag hade velat bli som er. ALDRIG i hela mitt liv att jag hade valt en kille framför mina barn, aldrig i hela mitt liv.. Och du mamma? Är det inte du som säger att kärleken går före vänner om vissa är anti din kille? Är det samma med dina barn? Så räkna med att förlora mig snart, är så jävla trött på att få kämpa för våran kontakt hela tiden, när du ändrar dig varenda jävla dag.. Och rör din man mig igen, så kan han börja räkna sina dagar, det lovar jag! twwiiiiiiiiiiiiiiii

- GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BROR!

Mamma och jag har bakat kladdkakor och chokladbollar :D Så nu ska jag upp och duka fram osv, sen blir det att fika och fira broshan lite sisådär även med hans vän Robin som precis kom.

Hör av mig senare, ska försöka lyckas ta kort med ;) puss.

- godnatt!

Är så jääävla trött.. Plus att bror fyller, ja klockan är över 12, så han fyller idag, 15 jävla år :D Grattis till honom. Så ska upp vid 10 imorgon med mamma, dra och handla lite, sen ska vi baka massa kladdkaka som han ville vakna upp till, haha helvetes unge som får mig till att gå upp så tidigt.. Jaja, jag älskar min bror, han fyller trots allt bara en gång om året, OCH JÄVLA SKÖNT DET! Haha nevars.

Bebis somna tror jag? Sluta svara på mina sms, huhu.. Ska ut och röka nu sen sova, puss.

- dagen i bilder

Ja, även lite text.. Och (dagen) kan man väl inte säga? Klockan är över 12 alltså är det igår, menmen, jag har inte lagt mig ännu så det är idag för mig.

Nå, dagen i kort text, kom till Madde 12, vi chilla, sen fixa oss, drog utanför borgsmo ett tag, hem till Madde igen, sedan ut och träffa pontus, sen bussen hem för mig och Madde hem till sig.. Men nu orkar jag inte skriva mer så jag släpper boomb med bilder!











- chill hos madde

Det blev inget hiphop jam, det kosta pengar och både jag och Madde är fattiga och ser ingen mening med att ens betala för det. Jaja, vi har mest bara flummat här hemma hos Madde, tagit en massa kort som kommer upp imorgon, även spelat in en video som vi funderar på att visa er ;) mohaha.

Snart ska vi ut och träffa Pontus, hihi, sen får vi se vad som sker, ifall jag stannar eller tar en sen buss hem. Här får ni även en låt i repris eller vad säger man? Med mig och Nysten, höhö :p

Vi hörs senare, pusspuss.

- hos madde

Kom hit vid kvart över 12.. På bussen till Norrköping satt även bellut, länge sen jag träffa henne. Och när vi åker bussen så kollar vi ut och ser nåt märkligt på netto skylten, då äre nån som reklamerar sig själv med svart spritpenna. ;) Hahaha.

Iallafall, just nu så duschar Madde och jag sitter och målar mina naglar så dom blir fina.. Ska väl även börja fixa oss lite snart, eller om nån/några timmar.

Jaja, sa ju att jag skulle uppdatera när jag var här, skriver mer senare, pussisar! :D

- drar om 15 min...

...Nu kan jag lova att jag är så gaalet trött alltså, shit! Får somna lite på bussen, haha mobbad, men det är så jäävla skönt faktiskt.. Ni som tycker jag är konstig, testa ;) så ser ni sen.

Nej men nu måste jag fixa det sista, hör av mig när jag är hos Madde, puss.

Bild från slutet av Januari, hos Linn.. Miss her :( <3

- nu är jag vaken!

Vakna för 40 minuter sedan.. Har duschat, tagit body lotion, ansiktskräm och allt sånt som tjejer gör. Ska snart packa ner en massa kläder, för jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig idag, haha så tar med några ombyten så får Madde hjälpa mig och jag henne eftersom hon har precis samma besvär.

Är så sjukt trött, men ändå pigg.. Det går i slowmotion när jag kollar åt sidorna haha, kommer nog att somna i bussen påväg till Norrköping.

Nej nu måste jag smsa Madde så jag får upp henne, mwaaah.

- nu har jag madde i tele istället...

...Ja, det är full rulle på min mobil, men är man kändis så är man =) Akta kissie, snart tar jag ifatt dig.. Hahaha nej nu överdrev jag, och det var inte det minsta kul heller, bara jag som skrattar för mig själv!

Iallafall imorgon är det dock inte AK-time, nejnejj. Imorgon är det jag och Madde hörreni, vi ska umgås och sedan blir det att dra på hip hop jam;et på borgsmo's frititdsgård och träffa lite folk och checka alla rappare som kommer dit.

Vi får se ifall jag sover över eller inte, jag menar broshan fyller ju år på söndagen, 15 hela år, han börjar bli stor nu, och är i tonårstrotts, tänka sig att jag vart så? Hemskt, kan få riktiga utbrott på honom för i vissa stunder beter han sig jävligt illa.. Menmen nu ska vi inte komma in på sådant.

Nu ska jag fortsätta prata med Madde, orkar inte skriva mer ikväll, vi hörs imorgon, godnatt! =)


- bäkka i tele...

...Ovanligt? Nej verkligen inte haha =) Pratar om allt och ingenting, alltid händer det nåt nytt i våra liv, så får vi alltid säga "just det, idag hände det" "Har jag berättat det eller?" osvosv, haha!

Följde Molly för ett tag sen, så fick jag tillbaka mina tights också, ÄNTLIGEN :P Ska väl snart ta någonting att äta, igen.. Tjockis är jag, men mat är kärlek eller vad säger ni? Iallafall om man äter med måtta.

Har inget att skriva, blir väl att lägga sig snart till film och smsa som vanligt med pontus =) <3 hihi

- molly är här

Har mest bara tagit det lugnt idag.. Har inte haft ork och göra nåt speciellt. Åt för ett tag sen, mamma gjorde jätte god köttgryta :D Mohaha. Gick nyss och mötte Molly, vi ska chilla ett tag hemma hos mig.. Länge sen jag träffa min lilla plutt, hihi.

- godmorgon

Vakna för 15 min sen ungefär, mamma kommer in och sjunger och har sig, tänder lampan så mina ögon dör, haha. Nu håller hon på att sätta upp spegeln :D:D äntligen! Sen kanske det är lite till som ska fixas, sen kommer bilder mina läsare.

Har skapligt ont i ryggen, min bror och jag satt och kolla film inatt och jag säger gå in på rummet sen när filmen är slut och han svarar såklart "Jadå".. Jag däckar och vaknar 30 min senare, vrider på mig och känner nån bakom mig, då har min bror somnat och min säng är inte så stor, så idag har jag ont i ryggen :( Ge mig massage.. Nån?? haha

Nu ska jag gå och fixa frukost, så vi hörs senare, pusspuss.

- godnatt

Nu tänker jag lägga mig och sova, känner att ögonen börjar gå ihop, eller vad man säger.. Har inte hittat nån film heller, kanske beror på att jag inte ens tagit mig tiden att letat efter nån, höhö gav min tid till vänner på msn istället, menmen.

Får ta nån jag har på datan eller så får mamma skicka över ifrån sin till min. Vi hörs imorgon alla knuttar, puss och godnatt, hoppas ni får sova gott.

Hitta en gammal bild på mina naglar, nu har jag ännu längre höhöh

En "Stina" hade även kommenterat och frågat om jag har nån låt på G typ, hm jadu Stina, både ja och nej, har bara inte känt för att göra nån på ett tag nu, men det kommer inom sin tid =) börjar bli sugen så det kommer nog snart. Och när jag ändå pratar om musik så lägger jag in en låt i inlägget oxå =) Tror många lyssnar på den nu, hehe.. Faktiskt bra, inte hennes bästa, men den är bra, haha pumpa högt.

godnatt igeeen! :*

- nu har jag varit duktig

Jag har faktiskt storstädat hela nedervåningen i våran "stora" lägenhet haha.. Städat, damsugit, skurat, fixat toan, använt clorin och allt sånt där, så nu kan det inget annat än lukta fräsht överallt och därpå se snyggt ut ;) mohaha som jag sagt innan, jag blir en bra hemmafru.

Efter det så tog jag ett långt bad, med spa oså, sedan fixat naglarna, börjar få riktigt långa så folk frågar till och med ifall det är lösnaglar.. Så nu passar jag med lägenheten (fräsh) haha nevars, gud vad jag skryter :P

Tänkte lägga mig och glo film snart, men det blir väl om nån timme eller så, men då gäller det ju att först försöka hitta nån bra film!

Dåligt med inlägg idag, ja jag vet, men har faktiskt inte orkat, har inte heller haft någonting att skriva om, detta tycker jag inte är så intressant heller, men det är min blogg, mina dagar, mina texter, jag skriver precis vad jag vill.. Hehe men eftersom min statistik höjs, sakta men säkert så finns det ju iallafall några som är intresserade utav mitt liv.

Kanske blir ett inlägg till vi får se, annars säger jag godnatt nu :)
Puss.

- igår

Var jag som sagt med Bäkka.. Vi tog det lugnt hela dagen, om man inte räknar med allt cyklande haha, först cyklande när hon skulle hämta mig vid ö&b, sen hem till Jessica, Steffi, Jennifer och Alina, riktigt länge sen jag träffa dom, mina barndoms vänner =) Sen cykla Bäkka och jag tillbaka till ö&b för att handla lite, så träffa jag även Ponta en snabbis med, hihi. Sen cykla vi tillbaka och umgicks yttligare några timmar med Steffi, Jennifer och dom. Sen vid 8 halv 9 så cykla vi till skarphagen hem till Bäkka, satt och snacka lite osv, sen åkte jag hem vid 10 och blev att direkt kolla på film, orkade inte med datan.

Idag då, ja då ska jag bara ta det lugnt, har ingenting att skriva faktiskt, saknar 2008 nåt så enormt mycket, ett utav det bästa åren hittills kan jag lova, då upplevde jag sååå mycket.

Jaja, har inget mer att skriva så skriver av mig senare, pusspuss.

Jag och Bäkka för skapligt länge sen haha sötisar hahaha

- norrköping next

Orkar inte skriva något långt inlägg till er. Håller på och fixar mig och åker med mammas kille in till Norrköping om 45 min, då jag möter upp Bäkka vid Folkparksskolan, sen vet jag dock inte vad som sker.

Jag försöker skriva ett inlägg när jag är inne i stan annars blir det när jag kommer hem, brukar ju inte få tag på dator annars har jag inte tid, men vi märker. Puss!

Underbart väder ute! - dock är denna bild ifrån förra sommaren..

- jag vet jag vet jag vet jag vet

...att jag lovade att fixa bilder på mitt rum idag, men det är inte helt klart än och jag väljer då istället att ta kort när det är heelt klart, right? Bra att ni förstår mig.. Jag menar vänta eller skit i det, haha omg so kissie style, neee nu överdrev jag.

Är gaalet trött så funderar på att sova närsom, så att jag även är pigg imorgon, eftersom jag ska umgås med Bäkka då och träffa Ponta, hihi perfekt.

Meeeeeeen detta blir sista inlägget för ikväll, orkar inte underhålla er mer, ska cama lite till med Ponta sen blir det sängen med en film.. Pussisar.


- mys med systrarna

Eller iallafall en utav dom, den ena, denise är ju sån suris haha hon är bara mammasflicka! Tur att jag har Patricia, som dock är Kims lilla flicka och kommer alltid att vara.

Mamma jag och patricia prata lite för ett tag sen..
Patricia - Hur gammal är man när man är vuxen?
Jag - 18
Patricia - Wow, och hur gammal blir du?
Jag - 17, så 1 år kvar sen är jag vuxen haha
Patricia - Vad kul Kim, och när jag är lika gammal som du är nu ska vi ha fest som du lova.
Jag - Aa det är klart att vi ska Patte (som jag kallar henne)
Mamma - Det är om 10 år.. hahahahaha
Jag - Jaha och?
Mamma - Du är/blir 27 då, typ 30 ju hahahaha
Patricia - Kärring hahahaha
Mamma - Ööööhh?
Jag - hahahahaha helvete vad gammal jag kommer bli?

Det känns inte som så, jag menar om 10 år är jag nästan 30, och Patricia blir lika gammal som jag är nu och Denise som Kevin är nu? Mamma dör ju innan denise fått barn förfan haha nej nu överdrev jag, men haha ja det där med ålder är inte min grejj :P - "you better die young baby".

Nu ska jag mysa med systrarna så mycket jag kan iallafall, sen ska jag sätta igång med rummet som jag sagt i ett par dagar nu, men idag är både mamma och jag på bra humör.. Så vad kan gå snett?


- riktigt vår/sommar väder :D

25-26 grader ute :D:D Så jäävla härligt, öppna fönster och alltan/balkongdörrar, och inte ens kallt, solen skiner överallt och man har börjat höra alla fåglar som sjunger ute, alla barn som leker i lekparken, man blir på så bra humör.. Känns skönt att sommaren är på G nu igen, det behövs för mitt mående! Tror dock alla behöver det och har längtat den nu efter den KALLA vintern som varit hos oss i sverige.

Tar det mest bara lugnt, funderar på saker men får inget svar på det hela, haha menmen det är väl så ibland! Pratar med lite folk på msn och smsar med Madde..

Martin och folk ska till bönnern, dom frågar om jag ska med.. Hmm kanske? =) Vore kul egentligen, dom ska väl grilla och ha massa kul.. Vi får se hur det blir.

Jag sätter helst inte på mig vinterjackan igen.. Nån som håller med? ;)

- hellu

Vakna för ett tag sen, har bara tagit det lugntl.. Haha vilket "ryck" jag fick igår på Mamma :P Skrev inte ens ut hälften utav det jag ville på bloggen, haha började känna mig dum för Mamma stod bakom mig och läste, hihi oops.

Vet inte vad som händer idag, jo fixa rummet, det SKA jag göra idag.. Men sen vet jag faktiskt inte, känns som jag bara sitter inne, men jag är inte ens sugen på att göra nåt typ? Vi får se om nån hör av sig, ska iallafall till Bäkka imorgon, yeees.

Nej nu ska jag fråga om jag får sno påskmust av broshan :D Kramkramkram

- har man en mamma till idiot så har man.

Jaa, alltid ska nåt komma ivägen och bara för hon slutat röka ska allt vara emot mig, hoooooe.. Shit vad sne jag är, ord kan inte förklara ens så tänker inte skriva mer om den saken!

NÅN SOM VILL SES? Haha ae, tror det blir sängen snart istället.. Bilder på rummet kommer imorgon istället om fettot ens orkar hjälpa mig ;) pusssssss och godnatt.

- ööövertrött!

Jag har kollat på film, "Remember me" okej det var inte bästa bilden, men själva filmen var fan gaalet bra, det trodde jag aldrig och trodde aldrig slutet var så, eller alltså hade fattat helt fel om filmen.. Den borde ni alla se :D

Mamma säger att hon och jag ska fixa mitt rum nu det sista, så det äntligen kommer ut bilder här på bloggen på mitt rum när jag målat om osv.. ;) Haha inget intressant men ber ni om det så visst.

Molly sover även här inatt, men hon kommer vid 10.. Var det inte igår jag nämnde henne i bloggen? Haha som man brukar säga "När man väl pratar om trollen så..." Fast det var ju igår, men ändå :P

Nej nu vet jag knappt själv vad jag pratar om, ska ta en dusch strax igen, läskigt skönt.. Men först ska jag lyssna lite till på Nomy, käärlek haha.. Har liksom vetat vilka dom är riktigt länge men genom att jag såg på min kusins blogg igår så tänkte jag - kanske borde lyssna igenom deras låtar en gång till? fast noga denna gång.. Nu har det spelats dagen lång, OCH NEJ, bara för det är jag inte rockare eller vad man nu kallar det.

Vi hörs nog senare vi får se, pusspuss.


- home again.

Nu har jag gjort min grej =) Nyfikna? Ja det kan jag förstå, hehe.. Men ni är inte snälla emot mig så jag är inte snälla mot er just nu och berättar vad jag gjort, hihi får ha det som en hemlis tillsvidare.. Och så sa jag ju att antingen ser ni en glad Kimberly eller en arg Kimberly, hm.. ja det lutar mest mot arg!

Mötte även farmor ute påvägen, vi prata om att åka upp till Norrland/Kramfors snart :D:D:D jag lööös av glädje, så himla kul.. Annars prata vi bara allmänt om allting, min LILLA farmor, ja hon är faktiskt galet liten, men alltid lika söt :) "Farmor upp i dan" som dom brukar säga, hm.

Nu ska jag se ifall jag kan ringa till Madde, hahaha måste ju skvallra om det roliga som sker ;)

- vi hörs vid 4-5 igen!

Nu ska jag käka, sedan ska jag ta en snabbdusch, sen ska jag iväg med Mamma och mina systrar and do my thing! Höhö vi får se hur det går, märker väl om det är en arg Kimberly eller en glad Kimberly som skriver sen ;) Jaja, har inte alls så mycket mer att skriva, mwaah.

- hold your head up high..

..And this pain will die.. somehow..

- godmorgon

Vaknade för ungefär 30 minuter sen.. Konstigt, tycker jag borde sovit ett bra tag till iallafall.. Ayyaa, nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sen blir det att duscha! Vet även att jag gjorde det i gårkväll, men det är ju så skönt.

Sola behöver jag även göra igen, nu är ju all färg borta typ.. Så 40 kr idag är min uppgift att fixa haha.

Men vi hörs väl senare, klart ;) Dåligt med kommentarer bara, jag menar ni är ändå 40-50 pers som jag vet säkert är inne och kollar på min blogg dagligen, men det är upp till er, vem vet? Kanske blir bättre och får mer fantasi om ni bjuder till med hehe.

Skulle bara säga hejdå så blev det en bok höhö, vi hörs sen, puss baaarbie!


- hmm

Dom här bilderna är tagna för 1 år sen om 6 dagar.. Vem kunde tro att året skulle gå så fort? Jag minns den dagen.. Vi var inte mindre är KATTvakt, ja faktiskt.. Kattvakt haha över en natt! Vi satt och kollade på datan och hitta massor **********. Sen kom Emil och Martin till kvällen och även Bella och hennes dumma ex Niklas. Vi tog massor med flummiga bilder och minns att jag skratta massor den dagen, varmt ute var det också.

Bilderna är på mig och Molly! Och jag tar henne fortfarande som en lillasyster, även fast vi ses så sällan, men vi fick ett starkt band och jag älskar den lilla tösen, hon bodde hos mig typ, en period och efter det så blev det som det blev.. Grejen är att idag är hon lika gammal som jag var, när vi lärde känna varandra, haha gaalet.

Kom bara och tänka på det, när jag kollade igenom gamla bilder, hur snabbt det egentligen går och om dom finns kvar, är det likadant? Eller helt tvärtom.. Att ta vara på tiden är nåt man bör göra tycker jag, man kanske inte alltid vinner, men man förlorar ingenting på det!

Jaja, nu ska jag och mamma fixa det sista i mitt rum, sedan ska vi baka :D Det kommer även bilder på rummet ikväll, haha.. Puss på er allihopa.

- glömt att skriva!

Vaknade vid 3, Robin ringde nästan då typ, skönt att vi fick prata osv så han förstår sanning och lögn.. Det har ju tydligen vissa i Finspång inte lärt sig än =)

Jaja, har bara suttit vid datan typ, pratat med Adelina som vanligt, ska väl fixa mig rum strax med, men först tänkte jag lägga in lite bilder från igår :D hihi puss.

Lilla jag fick skrattatack.. Shit jag liknar verkligen ett troll med, hahaha.

Marteeeen förfan! :D

Helt oförberedd och mitt inne i ett samtal.. Men vill jag ha ett kort så vill jag ;)

Finspångs skrattpunkt eller vad var det vi sa? Teddan =D

- godnatt

Kom hem för nån timme sen, tänkte lägga mig i sängen nu, är gaalet trött.. Är inte på så bra humör heller, men det går väl över, ayaa godnatt!

- R.R

Är med Robin har vart med honom hela dagen, förstå hur underbart det är.. Och i Juli kommer han fömodligen ut, finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag längtar! Så slipper man räkna dagar tills han får permis varje gång, då räcker det med ett samtal/sms, så har jag han där.. Eller kanske tog för mycket förgivet nu? Han har iallafall alltid mig där.

Idag har vi barachillat i centrum och på östermalm typ, martin ich ted har vart med också, men nu sitter jag hemma hos Robin, nu har jag honom för mig själ, mohahhaa :D:D

Men måste hem vid 1-2 :( Och då blir det att räkna dagar igen.. haha gud vad jag tjatar, jaja.. Robin hatar bloggar som dom flesta andra killar också gör, så ska sluta skriva.

Bilder på rummet kommer imorgon istället, för det har jag inte haft tid med ännu.. Vi hörs senare eller imorgon, pusspuss.


- godmorgon

Eller iofs, vaknade för 45 min sen menmen.. Har gjort kladdkaka, den blev faktiskt riktigt bra, det var länge sen :D

Tänkte gå ut och ta en cigg och därefter hoppa in i en dusch, sen blir det att fixa mig osv så jag är klart rätt tidigt idag.

Har inte alls någonting att säga, Selma tjata även om kort på rummet, nån mer som vill ha det? Isåfall fixar jag det idag =) puss.


- natti natti

Pratar lite med Adelina på msn, varje gång pratar vi om minst 100 saker, jag menar tar det aldrig slut på ämnen och ord? Haha vi kommer alltid på nytt, underbart.. Längtar till den 17e, bara 1 vecka kvar nu juue, då är det AK-dag.

Iallafall, rummet är nästan klart, tavlor osv ska upp på väggen, sen ska jag fixa med kläderna och det, men det är ju gjort på nolltid.

Tänkte faktiskt gå och lägga mig strax och smsa med Ponta och se vart han håller hus och gör eftersom han yrar omkring på stan full.. Har skit ont i huvudet med, kanske pga färglukten? Jaja, tänkte iallafall få bort den med sömn och så att jag är pigg imorgon då jag ska träffa Robin! OCH nån som Robin ville ha med, hehe.

Vi hörs imorgon, pusspuss! JUST DET, kom på.. kort, det får bli imorgon istället, haha.. Puss.

AK.

- adelina och jag har en åsikt!

Vi är så äckligt trötta på (ursäkta) araber, inte alla men dom flesta.. Dom som raggar ute på stan. De skriker efter oss tjejer liksom "Eeeyy guuzz, ge mig ditt nr loo" och så behandlar man fan inte tjejer. Respektlöst. Går man runt i bikini på sommaren och badar så glor de som om de aldrig sett en människa.. Klart en svensk också kanske gör det, MEN absolut INTE på samma sätt. Vi blir äcklade! Shit min bror kallar mig rasist ibland men om araber betedde sig som normala människor.. Som svenska, typ albanska, bosniska, och helt enkelt alla balkan killar.. Så lovar jag att jag inte skulle ha emot de. Att de ens glor på en, usch. Det här är bara min och Kimberlys åsikt, alla araber behöver inte skicka sin stora släkt på oss nu! Om vi säger såhär nu så förstår alla oss rätt. ALDRIG har någon svensk kille/balkan kille betett (stavning?) sig som araber gjort. Inte vad jag sett iallafall..

Menar som sagt inget illa och om det nu är så att nån har en åsikt så säg det!! Men neka aldrig att även många araber eller utläningar i sig har emot svenskar.

- Rummet är snart klart!

Jag skulle egentligen målat i rummet, men mamma fick göra det, hihi. Nu ska det bara målas en gång till, sen vid 9-10 ska vi börja fixa in alla saker i rummet så det är klart, tror det kommer bli rätt mycket där inne faktiskt (y) tummen upp på det. Ska försöka fixa bilder också =) bara för att vara extra gullig haha, menar så mycket bilder har ni inte fått på senaste tiden att kolla på, bara gamla.

Prata även med robin i tele nyss, för 2a gången idag! Iiih, saknar han massor, men gissa? Han kommer imorgon :D:D Och i mitten utav sommaren så kommer han ut, yees!

Esh, ska inte tråka ut er, pusspuss.

Bild i repris! - miss norrland/linn


- back on track

here Iam! nej men iallafall, blev inget bloggande igår, tog en paus ifrån det, men det är alltid skönt.. just nu har jag inte mycket alls att skriva ändå, mamma och jag ska måla om rummet osv idag, snart :D hihi. puss

- jag menar...

... Det är väl lika fel att tvinga nån att leva som att hålla en person från att få sluta leva?

Har ingenting att blogga om, ingen fantasi, ingenting, vi får se hur jag kommer uppdatera nu.

- bäkka i tele <3

Anledningen till att jag inte bloggat idag är för vid 4-5 gick jag ut till Martin och Ted och har umgåtts med dom hela tiden.. Vi har gått runt i hela Finspång nästan, vart hos ted och chillat på bänkar, pratat och skrattat, ja haft allmänt kul, som alltid!

Kanske ska ut till dom igen? Vi får se, Martin och Ted ska smsa ifall dom kommer utanför mig igen eller inte.

Nu pratar jag med Bäkka i tele, saknar henne så grymt.. Inte träffat henne på 2 veckor, så ska det inte vara, verkligen inte.. Kommer krama sönder henne och pussa henne överallt när vi ses, men då är frågan, närfan har hon tid för mig? haha

Jaja, nu ska jag skriva vidare med ponta (a) hihihuhuhehe.. Just det, så måste jag ju självklart nämna kossan i telefonen haha nevars, pusspuss.

- TVÅ FILMTIPS

1. The fourth kind
2. Possession
___________________________________________________________________________________________
The fourth kind, är verklighetsbaserad på utomjordingar! Kanske inte låter bra? Den är GALEN tycker iallafall jag.. Det är en film med skådespelare som det brukar vara, men även riktiga videosar ifrån det dom gör filmen på, verkligheten, om ni förstår hur jag menar? Så det gör hela filmen bättre, lovar ni kommer gilla den, man får rysningar.. Den är känslig samtidigt äcklig och riktigt bra!
___________________________________________________________________________________________
Possession, den har jag inte sett än.. Men ska kolla på den nu, men enligt min mamma ska den vara riktigt bra, det handlar om en fru och man, och mannen har en bror som kommer ut ifrån ett fängelse.. Olyckligtvis så krockar dom med varandra och den gifta mannen åker in i sin kriminella brors kropp.. Sedan minns jag inte så mycket mer vad min mamma sa, MEN enligt henne är den riktigt bra och bättre än vad det låter som.. Give it a try? Jag ska det nu iallafall.
___________________________________________________________________________________________
Mitt internet är väldigt segt just nu, så jag har inte orkat vänta på att kunna fixa fram trailers, men hoppas det duger ändå.. There you go, mwaah.

- godmorgon alla läsare, sovit gott?

Jag har iallafall sovit rätt okej inatt, skönt.. Det var ett tag sen! Har ni sovit bra? =)

Mår även lite bättre, men det börjar vända nu, usch.. Jaja, får se hur det blir idag! Ska iallafall träffa Martin, vi ska prata om allt osv, han mår inte heller så bra, så vi har kommit överens om att ses så vi får prata ut lite.

Måste sola, färgen börjar ju försvinna.. Och inga pengar har jag kvar heller, hur ska detta gå? Hm, 40 kr ska väl inte vara så svårt att fixa? Eller? Haha

Skriver senare igen, puss.

- godnatt!

Nu tänkte jag snart kolla på film, sedan sova!

Måste säga att jag kommit på andra tankar med och mår lite bättre.. Tänk att vissa faktiskt verkligen bryr sig och får en på bättre humör? Tack Adelina, Ponta, Matte, Simon och självklart Mamma. =)

Imorgon blir det nog att umgås med Simon och Matte, om jag inte är hemma och fixar hos Mamma istället, så jag får ordning på rummet/sakerna nångång, hehe. 

Nae, nu ska jag prata lite till med folket på msn innan jag kryper ner i sängen.. Puss och godnatt.

- fix.

Sitter och äter lite godis, har vilat lite och pratat med mamma.. Men snart tänkte jag sätta igång att fixa lite, hänga in alla kläder i garderoben och plocka fram allt annat jag har! Sedan ska vi måla om ett rum idag eller imorgon, som jag sen ska ha =)

Mår lite bättre nu, nöjer mig med det för stunden, vem vet, kan vända närsomhelst.

Ny design på bloggen med, haha gratis, men vafan gör det? funderar på att byta igen, det var inte direkt min stil faktiskt, haha får leta vidare, mwaah.


- pannkakor!

Mamma håller på att göra pannkakor, ska försöka äta om jag får i mig nåt.. Magen kurrar iallafall, hehe så några st kanske kommer ner.

Depritions texter gång på gång, men det blir fan inte bättre, får inte fram ord, jag vill prata och säga hur jag känner, men det går inte?! Känns som jag är fast i ett hål nu, som att smärtan gjort mig stum.. Tårarna bara rinner, är jag ett vattenfall eller en människa..?

Nej nog med såna texter i bloggen, visst emo får man vara ibland, men tror att ni tröttnar på det.


- jag älskar dig föralltid pappa!

Kan inte beskriva med ord hur ont det här gör inom mig, det känns nästan som jag dör? Försöker tänka positivt, men så ifrån ingenstans bryter jag ihop, tårarna slutar inte rinna!

Iallafall, kanske bättre om jag håller upp bloggen lite och uppdaterar som vanligt.. Ska in till norrköping med fem bussen, träffa Adelina som sagt.. Sen får vi se när jag kommer hem och det, har rätt mycket att göra hemma hos mamma nu, menmen.

Vi hörs senare, byebye.




- nu har jag flyttat...

Kommer att bo hos mamma ett tag, men samtidigt ska hon försöka fixa egen lägenhet till mig! Det har hänt massa utav saker nu, så detta kanske är bäst för ett tag.

Ska ju in till norrköping idag, jag tror iallafall att jag orkar det, ska försöka, vill ju träffa Adelina.. Men om jag sen inte orkar i slutändan så förstår hon nog varför!

Orkar inte skriva så mycket, och så kommer det nog vara ett tag framöver.


- nu flyttar jag!

.........
skriver väl nångång när jag känner för det, byebye


angående dålig uppdaterning...

Jag och Adelina satte igång, men ledde inte så långt, tyvärr.. Mer lycka nästa gång kanske?

Iallafall, håller på att tvättar nu, städat lite har jag också, duktig som jag är =) Tänkte även dra iväg att sola nyss, men blev inte av, det är ju röd dag, tror dom stänger tidigare idag då, blir imorgonbiti ist.

Är sugen på att baka också, så om ni har tips på nåt gott som är enkelt och går snabbt, så kommentera gärna =) Så blir den som kommer med godast sak länkad på min blogg med 70 läsare, he-he-he WOW!

Kanske ska träffa Ted senare med, om jag orkar och han inte blir för full, annars blir det nån annan dag i veckan.. Saknar Teddan, haha han är ju trots allt han som får finspång skratta? Eller? Aa mig får han iallafall skratta.

Nu är nog tvätten klar, ska springa ner alla 7 trappor och hämta den, sen upp för alla 7 trappor igen :( haha. Vi hörs senare, puss!

JUST DET.. Funderar på att färga håret som jag hade 08, vad tycker ni? =D

TRÅKIGT!

sitter här vid datan och gör ingenting, kollade på andra avenyn nyss typ! är glad och ändå deprimerad, men nu har jag faktiskt ett bra skäl, tror vem som helst skulle vara deprimerad över en sådan sak.. hm, funderar på film? men vet att jag kommer somna isf och då kommer jag vara uppe sent, vilket jag inte vill.

pratade med bäkka i tele förut, haha lustigt att samma sak händer oss samtidigt typ? planerat eller oplanerat? konstigt iallafall.. saknar henne massor, vi har inte sett på ett tag nu, men på fredag kommer hon hem, men hela helgen är hon ju bokad, tråkmåns.

men iofs, så är nog jag bokad på lördag kanske ändå, robin har KANSKE permis då igen, så måste ju träffa honom! =D hehe.

ja ni, nu får ni läsa om vad jag tänker på just nu, min dag, osv.. haha är det kul/intressant? eller bara tråkigt? haha jaja, bryr mig inte så värst om statistiken, bara jag får skriva av mig utav det jag vill.

är så himla glad, solen är framme istorsätt hela tiden nu, vår/sommarkänsla :D:D:D
nej nu blev det massor utav text, skriver mer sen, ska försöka fixa "filmtips" med, pussar!

hello

vakna vid halv 9, utav att pappa smsar att han inte kommer in i lägenheten, eftersom han vart hos simons pappa inatt, och glömde nyckeln.. simon sov här inatt, matte kom även hit ett tag, vi satt och skratta galet, skämta och hade oss, lyssna på musik osv! sen somna vi vid 3 inatt typ, efter att matte gått.. hade så jäävla ont i huvudet och mådde så galet illa.. men nu är det bättre som tur var =)

nu ska jag väl duscha snart tror jag, vet inte alls vad som sker idag, men nåt blir det väl iallafall. sola ska jag se till att göra, måste ju bli brunare haha.

jaja, skriver mer senare.

adelina <3 kimberly

pratar med adelina på msn :D haha flummar gaalet.. "lilla hjärtat jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig" aee gud.. längtar till den 17, då blir det AK dag! iallafall sommar känsla eller vad? ;)


händer idag då?

Sitter här framför datan och bara tråkar, visst mår inte så speciellt bra, så vad spelar det egentligen för roll? Ingen. Men kanske ska ut lite senare och säga hej till folket, vi får se om dom ens hör av sig!

Nu sitter jag och sjunger för mig själv, hihi och pratar med lite folk på msn. Har ingenting att skriva så lägger ut lite bilder ist, puss.

Lilla jag.

Denise <3

Patricia <3

Matte & Simon =)


hos pappa

somna igår, mös hela dagen med syrran framför tv;n bara! =) nu så är jag hemma hos pappa, vet inte vad som sker, kanske ska träffa matte, simon, simon, martin & emil senare, men vi får se.

är inte alls på humör idag, skulle egentligen åkt in till norrköping.. menmen mår inte bra som sagt, det händer rätt mycket för mig just nu, så jag håller mig borta lite, vi får se när jag bloggar igen.

puss

jag hatar dig för vad du gjort

kunde du inte gjort det lite bättre? kanske på ett bättre sätt? du kunde ju hellre ha dödat mig än att göra det så här smärtsamt! du förstår ju inte att du krossat mig totalt, jag är i över miljarder bitar, trodde att bara du var den ända som kunde sätta ihop mig, men aldrig, hellre går jag krossad föralltid än hel pga dig! du har dödat mig inombords och jag hatar dig för vad du gjort, kommer aldrig att förlåta dig för det, klat du ska följa ditt inre, men varför döda du mig inte hellre helt än att plåga mig? shit vad lack jag blir när jag tänker på det, jag kämpar dagligen för att få känna som förut, känna mig hel på riktigt!

andra april

igårkväll drog jag ut i 3 timmar ungefär, jag träffa matte & simon, det 3 personerna med anorlundast familj i finspång haha, alla 3 är typ likadana. iallfall, vi tog det bara lugnt, vi satt faktiskt som luffare inne i ett trapphus och prata, även gick vi lite ute, men det var nice! sen somna jag direkt när jag väl kom in och la mig.

idag då, kom nyss in typ, drog till affären och sola med syrran, eller, hon sola dock inte, hon satt ist och prata med mig! mysig promenad med syrran =) hihi.

nu vet jag inte vad som händer, kanske bäst att jag kollar på mobilen om jag fått sms eller missade samtal.. seriöst, har tröttnat på att ha mobil.. tänk att slippa smsa, få sms, ringa, få samtal, ladda batteriet, alltid ha koll på den? ändå gör vi det dagligen, förstår inte riktigt att man kan bl beroende utav en sån sak, för dom flesta som jag har inte vara utan den? iallafall typ? :P haha, men nu som sagt har jag börjat sluta ha de överallt, så himla skönt, ANDAS! ;)

kom just att tänka på en annan sak med, igår var det 1 april, hur kan jag glömma den dagen? HERREGUD.. jag som är kung på att luras, okej där ljög jag lite haha. men gud :( jag som ville luras lite, men vem vet, kanske drar till med det idag istället? haha

nejmen.. snart är det mat :D kyckling! ska dricka lite påskmust och fixa lite innan, så vi hörs sen, puss!

miss linsan <3

kanske pappa snart

har inte bestämt mig än ifall jag ska till pappa eller inte.. men vi märker väl, isåfall så följer matte och simon mig =) snällt utav killarna, hehe.

kom just på att jag inte har någonting att skriva om egentligen? haha

mys med mamma.

nu har isabella & susi gått, för 20 min sen ungefär.. snart ska systrarna lägga sig och glo film för att sova! så då blir det mys för mig och mamma sen =) funderar ändå på att dra till pappa, men blir nog imorgon eller så.. vi märker vad som sker osv.

måste säga att det var gaalet kul att se robin igår igen, och umgås med han efter så lång tid, höra han skratta & att han iallafall mår någolunda.. saknar han redan!

hm, kanske ska lyssa på musik ett tag nu och sitta vid datan? eller kanske lägga mig framför tv;n? svårt, haha är sugen på båda. yaya, puss på er.

jag och syrran sen i oktober.. var sjuk, hög feeber!

jag och mami, en sen kväll i december haha!


chokladbollar :D

förlåt för dålig uppdaterning, men jag somna hos robin igår haha.. men drog hem till mamma vid 11 =) sov yttligare fram till halv 4, sedan duscha jag och gick ut en sväng med mamma & systrarna & träffa isabella & hennes dotter susi =) nu sitter alla här hemma, så ska vi dricka lite kaffe och små prata, jag ska även göra chokladbollar, mmmhm :D:D haha nu blir både barnen och dom vuxna glada.

ROBIN REGNSTRAND!

åkte in till norrköping vid halv 2, drog hem till madde, sedan drog vi oss mot stan & thim, så  gick vi runt & shoppa lite.. fick 2 linnen, 1 tröja, 1 par trosor & parfym :D haha duger iallafall, plus busskort.. så för 600 fick jag mycket tycker jag dock.

mycket trevligt på stan, bara att det blev galet varmt så blev sur vissa stunder haha & ont i mina fötter med, gått med klackskor hela dagen.

efter stan drog jag mig till 3 bockarna, micke, jimmy & lolle.. men dom hade glömt bort mig, så fick dra typ, så äckligt sur blev jag, drog mig istället hem till madde & träffa thim igen.

nu sitter jag istället hemma hos robin :D:D:D:D så gaalet kul att träffa honom igen, vill att han ska komma ut nununu! blir att chilla oså, sitta och småprata, det är alltid kul. just nu så spelar han nåt jävla nördspel haha, sitter o pratar med sig själv "fucking snutar" hahaha.

jaja, jag uppdaterar mig senare, annars imorgon! puss.

RSS 2.0